fbpx

Conducerea oricărei companii pe Internet vă schimbă viziunea asupra conținutului online. Cu toate acestea, din când în când, trebuie să vă întoarceți în locul consumatorului pentru a vă păstra publicitatea centrată pe client. Mulți proprietari de afaceri uită să facă asta.

Un exemplu excelent al unei astfel de neglijențe este lipsa imaginilor de calitate pe multe magazine online și site-uri web de afaceri . Sigur, proprietarul vede aspectul ca fiind logic și la obiect și știu ce valoare aduce brandul lor lumii.

Publicul lor simte la fel? Probabil că nu.

Haideți să explorăm importanța fotografiilor și videoclipurilor de înaltă calitate de pe site-ul dvs. web pentru a vă ajuta să evitați această capcană comună.

De ce contează fotografia și videoclipul pentru site-ul dvs.: Fată care face o fotografie

Importanța imaginilor

Dacă vă uitați la site-ul dvs. actual și vă gândiți că depuneți efort în imagini ar fi mai multe probleme decât merită, luați în considerare beneficiile de a face acest lucru.

Elementele vizuale creează o experiență

Conținutul vizual îi face pe vizitatorii site-ului să relaționeze numele dvs. cu o experiență. Postările scrise contează, dar imaginile care transmit mesajul tău principal și videoclipurile rapide care presără informații relevante sunt piese esențiale ale puzzle-ului.

Puteți folosi imagini pentru a vă exprima declarația, pentru a vă prezenta valoarea și pentru a le arăta oamenilor cum doriți să le îmbunătățiți viața de zi cu zi.

De exemplu, spectatorii vor dori să vadă cum arată în situații reale dacă vinzi haine. Site-urile web ale restaurantelor ar trebui să facă gura apă cu arta lor alimentară. Experiențele imaginate îi împing pe oameni să vă verifice marca în viața reală, transformând spectatorii în clienți.

De ce contează fotografia și video-ul pentru site-ul dvs.: pagina de destinație de Tomasz Mazurczak

Elementele vizuale spun o poveste

Povestirea este o strategie de marketing esențială, care te face memorabil și te ajută să treci o reacție emoțională în publicul tău.

Videoclipul vă permite să transmiteți în mod autentic declarațiile pentru ca clienții să le amintească. Ai putea spune o poveste despre cum a apărut compania ta, despre cum produsele tale ajută consumatorii sau despre felul în care dai înapoi planetei.

De ce contează fotografia și video-ul pentru site-ul dvs.: pagina de destinație de Morgan Merrick

Elementele vizuale stimulează vânzările

Nu te poți aștepta în mod rezonabil ca compania ta să înflorească dacă puțini oameni știu despre tine, dar imaginile te pot ajuta.

Atâta timp cât îți faci postările interesante și captivante, cei care le văd probabil le vor împărtăși prietenilor și familiei. Ca rezultat, data viitoare când o persoană se gândește la un produs sau serviciu în industria dvs., vă va veni în minte o bucată de conținut bine produsă.

De ce contează fotografia și video-ul pentru site-ul dvs.: pagina de destinație de Tomasz Mazurczak

Elementele vizuale construiesc încredere

Încrederea este fundamentul oricărei relații de lungă durată și fructuoase afaceri-client, online și offline. Cu toate acestea, clienții sunt din ce în ce mai ezitanti în privința mărcilor. Depinde de tine să ieși în evidență din grup și să transmită transparență și fiabilitate.

Puteți să vă prezentați experiența în domeniu, să împărtășiți sfaturi despre cele mai bune practici cu produsul dvs. și să oferiți spectatorilor o privire în culise pentru a vă vedea procesul de producție.

Toate aceste mici bucăți de conținut se adună și îi fac pe oameni să se simtă confortabil când fac cumpărături cu tine.

De ce contează fotografia și videoclipul pentru site-ul dvs.: Femeia cumpără de pe web, fotografie gratuită de Moose

Autenticitatea este cheia

Aveți două opțiuni principale pentru imaginile site-ului web — imagini de stoc sau fotografie autentică.

Fotografiile stoc sunt imagini generice disponibile pentru conținut și materiale de marketing. Sunt gratuite și accesibile pe scară largă, dar nu sunt cele mai eficiente pentru marketingul pe site. Fotografiile autentice, personalizate, vă oferă următoarele beneficii:

 • Control deplin: fotografiile originale vă permit să determinați tonul și atmosfera exacte pentru a se potrivi mărcii
 • Identitate de brand mai puternică: în timp ce orice fotografie bate cuvintele pentru stabilirea mărcii dvs., originalitatea este ceea ce contează pentru clienți
 • Fiabilitate și credibilitate: crearea și încorporarea de imagini realizate de sine vă face să pari dedicat și transparent

Dacă ai puțin timp și vrei să-ți scoți produsele, încearcă să găsești o sursă de imagini consistente, de calitate HD, pentru a evita să pari dezinteresat de marketingul tău.

Soluțiile noastre vă ajută să depășiți problemele cu fotografiile de stoc tradiționale, permițându-vă să combinați fundalurile prefabricate cu cele mai recunoscute caracteristici ale mărcii dvs. De exemplu, dacă ați fost un magazin de animale de companie care dorește să promoveze un nou set de produse personalizate pentru familie, puteți folosi această fotografie și adăugați un fundal care să se potrivească cu logo-ul dvs.

Folosirea fotografiilor unice va face o diferență reală pentru clienții tăi. Iată câteva exemple despre cum poate arăta asta:

De ce contează fotografia și videoclipul pentru site-ul dvs.: femeia în halat face baie de dimineață și machiaj

Așadar, fotografiile profesionale și unice vor face o impresie bună clienților tăi.

De ce fotografia și videografiile sunt importante pentru site-ul dvs.: Pagina de destinație de Rajib Raju cu fotografie gratuită de Moose

De ce fotografia și videografiile sunt importante pentru site-ul dvs.: Design site de către Dimas Wibowo cu fotografii gratuite de Moose

Dezvoltarea stilului de brand

Dacă intri în producția de conținut fără un plan bun și o viziune clară asupra imaginii mărcii tale, va părea lipsit de strălucire și nu va reuși să atragă publicul. Luați în considerare următoarele pentru a menține imaginile consecvente și punctuale.

Compozitia

Gândiți-vă la felul în care lumea online vă vede compania. Sunteți o companie tradițională sau mai jucăușă și mai experimentală? Compoziția imaginii ar trebui să reflecte acest lucru.

Dacă faceți o fotografie a angajaților dvs. pentru a le împărtăși online, aceștia ar putea să stea cu toții în jurul biroului și să pozeze pentru cameră. Ca alternativă, faceți o poză cu echipa în acțiune, birou dezordonat, gata de tablă, dezvoltând cea mai recentă idee.

Fata lucrează pentru un laptop. Bărbatul și femeia stau unul lângă altul și comentează

Paleta

Culorile pe care le alegeți pentru brandingul dvs. depind de sentimentul pe care doriți să îl asocieze publicul dvs. cu produsele. Colorarea dvs. ar trebui să se potrivească sau cel puțin să amintească de logo-ul dvs. pentru recunoașterea mărcii.

De ce contează fotografia și videografia pentru site-ul dvs.: pagina de destinație de Tomasz Mazurczak

Gândiți-vă la mărcile orientate către tineri. Ele sunt de obicei ascuțite, luminoase și dinamice, cu pasteluri și tonuri puternice pentru a accentua sentimentele de bucurie și entuziasm. Pe de altă parte, minimalismul și tonurile calde, neutre sunt modalitatea de relaxare și calm.

Desigur, nu trebuie să alegeți aceleași culori pentru fiecare fotografie sau videoclip pe care îl produceți, dar mențineți consistența în utilizarea filtrelor și detaliile centrale.

De ce contează fotografia și videografia pentru site-ul dvs.: pagina de destinație de la Wahab

Povestea

Deoarece este inevitabil ca elementele vizuale să vă spună povestea, ar trebui să luați în considerare modalități de a spune povești care reflectă pozitiv brandul.

Dacă doriți încredere și transparență, puteți să vă împărtășiți întregul proces și să aduceți experți. Brandurile care doresc să mențină un sentiment de joacă în jurul numelui lor ar putea arăta locul produsului lor în activități distractive.

De ce contează fotografia și videografia pentru site-ul dvs.: site-ul web promoțional Range Rover de la Phenomenon Studio

Utilizarea imaginilor în publicitate

În cele din urmă, haideți să trecem prin modalitățile prin care imaginile dvs. de brand funcționează pentru marketing.

Cunoaște-ți țintele

Înainte de a vă lansa campania de marketing foto, va trebui să vă identificați nișa. Mergi cât mai specific posibil, analizând genul, circumstanțele socio-economice, nivelurile de educație și activitățile de zi cu zi în care s-ar implica publicul tău.

Toate aceste detalii vă informează campania și vă ajută să o adaptați pentru eficacitate. De exemplu, marketingul pentru femeile de vârstă universitară vă permite să fiți îndrăzneți și ciudați în reclamele dvs. de modă, în timp ce aceeași promovare pentru mamele cu copii mici ar sublinia ușurința și caracterul practic.

Dacă luați ca exemplu L’Oréal Paris, acestea vizează femeile în general și pun mereu accent pe frumusețea naturală. Modelele lor nu poartă prea mult machiaj în fotografii și este foarte discret:

De ce contează fotografia și videografia pentru site-ul dvs.: postarea pe instagram lorealparis

de L’Oréal Paris

Variază-ți conținutul

Marketingul vizual este un proces constant – nu poți posta un singur lot de conținut și să-l suni pe zi. Scopul este de a menține traficul să vină și să plece, iar oamenilor nu le va plăcea să vadă imagini de acum trei luni.

În mod ideal, veți adăuga diverse secțiuni pe site-ul dvs. în scopuri diferite. O configurație solidă ar putea fi:

 • Pagina de destinație care afișează activitățile dvs. principale
 • O secțiune de produse cu mai multe imagini și descrieri lungi
 • O parte din culise cu videoclipuri și informații profesionale
 • O pagină de misiune pentru reclamă video și imagini de echipă
 • O pagină viitoare pentru anunțuri și reduceri
 • O secțiune de blog pentru postări mai casual

Trimite e-mailuri creative

Puteți și ar trebui să vă conectați cu clienții pe rețelele sociale (mai multe despre asta mai târziu), dar o listă de e-mail este ideală pentru a trimite mesaje personalizate, informative.

Combină creativitatea și relevanța și adaugă fotografii la e-mailuri despre reduceri, promoții sau mementouri ale unui coș plin care așteaptă finalizarea. Ai putea chiar să lansezi un concurs, un giveaway sau un buletin informativ – toate funcționează de zece ori mai bine combinate cu imagini atrăgătoare.

Fi social

Companiile moderne au profiluri de social media pentru a atrage un public cât mai larg posibil și a stârni conversații.

Platformele sociale sunt cel mai bun loc pentru a organiza cadouri, a posta actualizări ale produselor și a intra în legătură cu publicul la un nivel mai personal.

De asemenea, puteți arăta fața din spatele mărcii, postând conținut despre dvs., discutând despre produse. Oamenii te vor vedea ca fiind cinstit și ușor de identificat, ceea ce face minuni pentru loialitatea mărcii.

De ce contează fotografia și videografia pentru site-ul dvs.: bărbatul și femeia stau la masă și verifică rețelele de socializare

Verificarea rețelelor sociale. Fotografie gratuită de Moose

Animați-vă imaginile

Acesta funcționează cel mai bine pentru produse și servicii care fac o diferență vizuală rapidă. De exemplu, dacă o persoană caută o aplicație pentru a-și șlefui fotografiile, un editor de selfie-uri care afișează fotografiile înainte și după în reclamă le va atrage atenția.

De ce contează fotografia și videografia pentru site-ul dvs.: interacțiunea cu pagina de destinație Ktech de Taras Migulko

de Taras Migulko

Pe acesta îl puteți aplica și în alte domenii, de la machiaj și îngrijire a frumuseții până la articole de curățenie și instrumente de organizare. Gândiți-vă la ce problemă rezolvă produsul dvs. și faceți mesajul clar prin animații.

De ce contează fotografia și videografia pentru site-ul dvs.: Terenul de golf Copper Rock

Organizați evenimente virtuale

Oamenii sunt competitivi și le place să primească un premiu pentru eforturile lor. De ce să nu folosești acest lucru în avantajul tău și să organizezi un concurs în conformitate cu marketingul tău fotografic?

Conținutul generat de utilizatori este strategia ta de bază. Clienții tăi creează imagini și videoclipuri și te etichetează, conducându-și adepții către profilul tău. Unele idei includ:

 • Cea mai creativă utilizare a produsului
 • Fotografii de grup cu articolele dvs
 • Creați-vă propriile concursuri comerciale
 • Concursuri de lucrări de artă
 • Idei de îmbunătățire a produsului

Gândiți-vă la un mic premiu – ar putea fi un articol gratuit sau o reducere pentru următoarea achiziție – și răspândiți vestea. Oamenii vor găsi provocarea distractivă și veți primi în schimb o mulțime de publicitate gratuită.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *