fbpx

Strategia dvs. de conținut lipsește fără a utiliza conținutul video.

De ce? Ei bine, așa cum am menționat mai devreme, videoclipul este o modalitate eficientă de a stabili și de a dezvolta cunoașterea mărcii, de a interacționa cu publicul și de a  converti spectatorii în clienți potențiali sau vânzări .

Videoclipul crește gradul de cunoaștere a mărcii

O mare parte din conținutul pe care îl produceți este probabil publicat într-o singură locație. Conținutul scris (cum ar fi postările de pe blog) este esențial pentru strategia dvs. de marketing.

Sunt șanse să distribuiți conținutul dvs. scris pe diverse canale de social media. Dezavantajul nefericit este că conținutul scris nu este partajat în întregime. Fragmentele dintr-o postare de blog fac tweet-uri grozave, dar chiar încercați să generați un click către postarea dvs. completă.

Cu toate acestea, conținutul video este mai interschimbabil  între platforme. Un videoclip încărcat pe YouTube poate fi vizionat de spectatorii care nu au vizitat nici măcar YouTube în viața lor. Poate fi încorporat într-una dintre paginile site-ului dvs., conectat în mod nativ într-o postare pe rețelele sociale și partajat cu ușurință de orice număr de spectatori.

Conținutul video nu este doar ușor de partajat, dar este ușor de consumat

Dacă ați căutat vreodată un ghid „cum să faceți”, probabil că ați găsit mai ușor de urmat împreună cu instrucțiunile prin video decât prin text.

Puteți apela la anumite segmente ale publicului dvs. care altfel nu s-ar lega de marca dvs. Atingerea celor care nu citesc, dar nu vizionează , poate aduce conștientizarea mărcii dvs. unui grup de persoane la care nu ajungeați anterior.

Videoclipurile atrag diferitele stiluri de învățare și preferințe de conținut ale publicului tău larg și divers. Din această cauză, agenții de marketing video au realizat o creștere cu 54% a gradului de cunoaștere a mărcii .

Videoclipurile sporesc conversiile

Indiferent cât de multă personalitate ai infuza în scrisul tău, este o experiență diferită de a te vedea vorbind  și prezentând aceleași cuvinte și idei.

Oamenii sunt creaturi vizuale; asta e un dat. Vizionarea unui videoclip este, într-un fel, similar cu a avea o conversație prietenoasă. Indiciile și nuanțele vizuale îți sporesc încrederea și îi ajută pe spectatori să se relaționeze cu tine.

Ce înseamnă asta pentru marca ta?

O creștere a conversiilor, asta este!

Videoclipul este mai personal decât textul. Clienții potențiali văd o privire despre cine sunteți – pot pune o față mărcii dvs.; este mai ușor pentru publicul tău să se relaționeze cu tine. Acest lucru le crește nivelul de încredere, ceea ce duce la o probabilitate mai mare ca ei să se transforme într-un client potențial sau vânzare .

Nu mă crezi?

Luați în considerare acest lucru – După ce vizionează videoclipul unui brand , 81% dintre oameni sunt convinși să cumpere un produs sau un serviciu .

Conținutul video ajută la SEO organic

Deși inițial poate credeți altfel, crearea și partajarea conținutului video are un impact pozitiv asupra SEO organic.

Motoarele de căutare, cum ar fi Google, presupun că conținutul dvs. este mai relevant pentru căutarea unui utilizator atunci când ați încorporat conținut video pe site-ul dvs. web. De fapt, ai de 53 de ori mai multe șanse să apari primul pe Google dacă site-ul tău folosește videoclipuri încorporate.

… Și asta fără să ia în calcul ușurința cu care vizitatorii pot fi conduși către site-ul tău. Cât de des ți s-a trimis un link către un videoclip util sau amuzant, doar pentru a continua accesând site-ul web al creatorului în căutarea mai multor?

Videoclipul stimulează, de asemenea, SEO organic, deoarece poate crește timpul pe site, ceea ce s-a dovedit a fi un factor care afectează clasamentele Google :

impactul conținutului video pentru rețelele sociale asupra SEO

Pe scurt: dacă creați conținut video care merită împărtășit – conținut care este captivant – există șanse mari să vă puteți partaja conținutul și pe canalele de socializare.

Contactează-ne astăzi și descoperă cum putem satisface nevoile tale într-un mod profesionist și eficient. Suntem nerăbdători să colaborăm cu tine și să te ajutăm să atingi succesul pe care îl meriți!

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade permite utilizatorilor să se alăture tururilor virtuale , instruirilor și inspecțiilor prin browser web sau dispozitiv VR.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *