fbpx

De la postările pe rețelele sociale până la paginile site-ului web, implicarea crește atunci când conversația include fotografii sau mișcare de înaltă calitate. 

Echipa noastră talentată vă poate îmbunătăți marca și mesajele cu servicii de fotografie și video profesionale, premiate, care vă permit să vă conectați cu publicul la un nivel mai profund.

                                                              Servicii foto-video

Fotografie imobiliră

Fotografie de promovare

Foto & Video cu ajutorul dronei

De la postările pe rețelele sociale până la paginile site-ului web, implicarea crește atunci când conversația include fotografii sau mișcare de înaltă calitate. Echipa noastră talentată vă poate îmbunătăți marca și mesajele cu servicii de fotografie și video profesionale, premiate, care vă permit să vă conectați cu publicul la un nivel mai profund.

Oferim servicii de fotografie cu drone la nivel național și fiabilitate pentru marca dumneavostră.

Produse video vii, captivante

Din ce în ce mai mult, consumatorii sunt atrași de video și se conectează cu acestea. Indiferent de obiectiv, utilizarea videoclipurilor optimizate pe site-ul dvs. web, rețelele locale de căutare sau canalele de socializare stabilește credibilitatea în fața motoarele de căutare și poate crește clasamentul în căutare.

Povestește-ne despre proiectul tău

  • Descrie proiectul tău și spune-ne ce fel de imagini sau fotografii vrei capturate.
  • Vom programa activitatea și după confirmarea detaliilor și cerințelor proiectului dumneavoastră, vom trimite un coleg din echipă la locația specificată.
  • Cât despre descărcarea imaginilor vom partaja cu dumneavoastră fotografiile și videoclipurile realizate le vom pune la dispoziție pentru descărcare în termen de 2 zile de la momentul fotografierii.

Echipamente folosite:

 Contactați-ne pentru a afla mai multe despre un plan de captare a realității care se potrivește afacerii dvs.