fbpx

1. Capturați mai multe fotografii

Unul dintre cele mai bune lucruri despre fotografia de pe smartphone este că puteți face câte fotografii doriți și nu este nevoie să le imprimați pentru a vedea rezultatele. Acest lucru face mult mai ușor de învățat și de îmbunătățit din rezultatele tale.

Fotografiile în rafală sunt bune de folosit când utilizați smartphone-ul pentru fotografie, acestea vă permit să faceți mai multe fotografii pe măsură ce subiectul se mișcă. După ce ați realizat un set de fotografii în rafală, puteți selecta cele mai bune fotografii.


2. Aflați ce poate face camera dvs

Începeți prin a lua ceva timp pentru a afla exact de ce este capabilă camera telefonului dvs. Analizați modul automat și uitați-vă la modul în care focalizează și ia o expunere la lumină, acest lucru se face în mod normal atingând ecranul unde doriți să fie punctul de focalizare, dar este bine să verificați.


3. Țineți de Outdoors și folosiți lumină naturală acolo unde este posibil

Foarte puține smartphone-uri pot produce fotografii excelente în interior datorită senzorilor lor mici. Ca atare, cel mai bine este să faci fotografii în aer liber în condiții de iluminare adecvate pentru a obține rezultate mai bune. Iluminarea determină nu numai luminozitatea și întunericul, ci și starea de spirit, tonul și atmosfera fotografiei. Prin urmare, încercați să utilizați lumina naturală atunci când faceți fotografii pe un smartphone.

4. Evitați zoom-ul digital

Zoomul digital produce aproape întotdeauna rezultate slabe, deoarece reduce rezoluția imaginii. Evitarea acestuia este unul dintre sfaturile de bază pentru fotografiere pentru a realiza fotografii mai bune. Totuși, zoom-urile optice sunt bune, deoarece nu afectează calitatea fotografiei și acestea devin din ce în ce mai frecvente pe smartphone-uri. Dacă aveți doar un zoom digital, atunci în loc să îl utilizați, pur și simplu vă apropiați pentru a menține calitatea imaginii.


5. Folosiți HDR

Modul HDR înseamnă High Dynamic Range și este din ce în ce mai comun pe multe smartphone-uri. Adaugă detalii din zonele întunecate și luminoase pentru a oferi o expunere mai echilibrată. Cu alte cuvinte, va împiedica cerul să fie prea luminos sau pământul prea întunecat și se potrivește cu adevărat fotografiei de peisaj. Dacă există o diferență mare între cele mai luminoase și cele mai întunecate părți ale scenei tale, folosind funcția HDR a telefonului cu cameră este o opțiune bună.

8. Dacă este întuneric, așezați telefonul pe o suprafață plană

În condiții de întuneric, puteți obține uneori mișcări ale camerei, ceea ce duce la rezultate neclare. Camera va împinge și ISO-ul în sus, ceea ce va duce la zgomot în imaginile dvs. Pentru a reduce acest lucru, pur și simplu sprijiniți-vă telefonul pe o suprafață plană, cum ar fi un perete, o masă, un pervaz. Acesta este un sfat grozav dacă doriți să faceți fotografii într-un concert, un loc de muzică, un bar sau oriunde în care există condiții întunecate.


9. Descărcați aplicații mai bune

Aplicațiile standard sunt destul de bune pe majoritatea smartphone-urilor, dar există și altele de încercat. Aplicațiile de editare oferă mai multe funcții, setări și filtre pentru a vă duce fotografiile la nivelul următor. Câteva aplicații bune de editare pentru telefoane sunt:

1. VSCO Cam poate fi folosit pe iPhone și Android.

2. Snapseed poate fi folosit pe iPhone, iPad și Android.

3. Instagram poate fi folosit pe iPhone, Android și Windows Phone.

4. Flickr poate fi folosit pe iPhone, Android și Windows Phone.

5. Lightroom poate fi folosit pe iPhone, Android și Windows Phone.

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade permite utilizatorilor să se alăture tururilor virtuale , instruirilor și inspecțiilor prin browser web sau dispozitiv VR.

Contactează-ne astăzi și descoperă cum putem satisface nevoile tale într-un mod profesionist și eficient. Suntem nerăbdători să colaborăm cu tine și să te ajutăm să atingi succesul pe care îl meriți!

Categories: Foto&Video

0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *