fbpx

Fiecare meserie are propriul său set de secrete. Și cei care sunt de fapt capabili să deslușească acele secrete sunt cei care au succes. Credeți sau nu, domeniul fotografiei profesionale are și propriile sale secrete pe care fotografi le folosesc pentru a învinge concurența și pentru a face un salt înainte. 

1. CALITATEA IMAGINII NU CONTEAZĂ

Trebuie să fi întâlnit în jurul tău fotografi care produc imagini de calitate uimitoare, dar nu au mare succes în afacerea lor. Pe de altă parte, există fotografi a căror muncă poate să nu fie atât de grozavă, dar afacerile lor susțin destul de mult. De ce se întâmplă asta?

„Secretul este că produc consistență în orice nivel de imagini pe care le produc.”

consecvență în fotografie

Încercați întotdeauna să obțineți rezultate consistente. Când ești consecvent cu munca ta, clienții tăi potențiali știu deja la ce se poate aștepta de la tine. Și acesta este ceea ce este esențial pentru a conduce afaceri. Dacă portofoliul tău are imagini cu un grad diferit de calitate, poate deruta clienții potențiali, ceea ce devine o piedică pentru afacerea ta.

2. IMPORTANȚA POST-PRODUCȚIEI

Există fotografi acolo care simt că post-producția este înșelăciune. Ei minimalizează total rolul post-producției în fotografie. Dar, dacă doriți să aveți succes ca fotograf, asigurați-vă că acceptați post-producția ca un instrument pentru a vă catapulta afacerea către succes.

Un început bun este să începeți să filmați în format brut. Formatul brut vă permite să capturați imaginea cu cea mai mare gamă dinamică și vă oferă o mare flexibilitate pentru post-procesare. Și asigurați-vă că petreceți o perioadă bună de timp învățând software de post-producție precum Lightroom, Photoshop sau altele.

3. ROLUL ILUMINATULUI

„Aveți nevoie de o lumină excelentă dacă aveți de gând să captați imagini cu adevărat grozave.”

Iluminarea este fără îndoială cel mai important factor care determină calitatea imaginii. Prin urmare, cheia este să căutați și să fotografiați în condiții de iluminare favorabile. Acesta este motivul pentru care mulți fotografi preferă să fotografieze în timpul orei de aur. Dacă doriți să luați lucrurile în propriile mâini, puteți crea lumină după cum este necesar folosind bliț și modificatori de lumină.

4. ADEVĂRUL DESPRE PREȚURI

Întrebarea cât să percepe pentru fotografie este una destul de comună. Cu toate acestea, nu există un răspuns concret la aceasta.

„Prețurile standard în arta fotografiei nu există cu adevărat.”

Se rezumă astfel la cât de bun ești în domeniul tău și cât de mult este dispusă să plătească piața. Fotografii profesioniști nu cred în a avea o listă de prețuri standard. Ei pur și simplu creează imagini și le vând pentru atât cât cred ei că valorează imaginea, indiferent de ce percep alții.

5. IMPORTANȚA SOCIAL MEDIA

Toată lumea folosește bine rețelele sociale în aceste zile. Puteți vedea fotografii postând imagini în mod regulat pe Facebook și Instagram. Dar, secretul constă în a avea o strategie în timp ce postați și în rețelele sociale. Colectarea aprecierilor nu va conta dacă nu reușiți să obțineți o afacere.

Majoritatea fotografilor fotografiază după propriul gust, postează imaginile pe rețelele de socializare și speră că munca lor va fi remarcată de potențialii lor clienți. Dar secretul succesului este cu totul altul. Mulți fotografi profesioniști își investesc banii pentru a fotografia imagini de calitate în campanie pentru a câștiga atenția mărcilor și clienților cu care ar dori să lucreze.

Postarea imaginilor pe rețelele de socializare nu este suficientă singură. Trimiterea acestor imagini către mărci prin mesagerie directă sau chiar etichetarea lor este o altă modalitate de a le atrage atenția.

Acestea sunt câteva sfaturi cu adevărat minunate pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea de fotografie. Dă-le o șansă și vezi dacă te vor ajuta să dai un impuls afacerii tale de fotografie.

Contactează-ne astăzi și descoperă cum putem satisface nevoile tale într-un mod profesionist și eficient. Suntem nerăbdători să colaborăm cu tine și să te ajutăm să atingi succesul pe care îl meriți!

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade permite utilizatorilor să se alăture tururilor virtuale , instruirilor și inspecțiilor prin browser web sau dispozitiv VR.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *