fbpx

Nu există o aplicație specifică pentru crearea de conținut care să depășească toate instrumentele. 

Software-ul potrivit pentru afacerea dvs. depinde de tipul de conținut pe care trebuie să îl creați, de zonele în care aveți nevoie de sprijin și de modul în care se încadrează în procesul dvs. de producție de conținut mai amplu. 

Aplicațiile de generare și creare de conținut care vă vor ajuta să vă îndepliniți treaba ar trebui:

  • Creați tipul dorit de conținut: fiecare aplicație este diferită. Asigurați-vă că cel pe care îl luați în considerare poate crea tipul de conținut de care aveți nevoie, fie că este vorba de editare video, grafică pentru rețelele sociale, infografică sau un instrument care să vă ajute să gestionați un flux de lucru de conținut
  • Integrați-vă cu celelalte instrumente : aplicațiile excelente de creare de conținut vizual oferă integrări cu alte instrumente de proiectare și publicare pentru a simplifica procesul
  • Aveți niveluri de preț pentru a se potrivi bugetului dvs .: cele mai bune instrumente au diferite puncte de preț, astfel încât să puteți alege opțiunea care se potrivește nevoilor dvs. 

Acum că știi ce să cauți în instrumentele de creație de conținut, haideți să ne aprofundăm în cele mai bune aplicații pe care ar trebui să le încercați. 

Cele mai bune aplicații de creare de conținut de folosit în 2023

Canva

Canva este unul dintre cele mai bune instrumente de design grafic all-in-one. Dispune de o interfață ușor de utilizat și de mii de șabloane pentru a finaliza un proiect sau pentru a vă ajuta să vă construiți baza de date de conținut în câteva minute. 

Fie că ești un influencer care abia a început să folosești instrumente de creare de conținut sau un profesionist care dorește să folosească aplicațiile de editare foto pentru a-ți duce conținutul la un nivel superior, Canva este o opțiune excelentă. 

Instrumentele sale avansate de editare sunt ideale atât pentru editarea foto, cât și pentru editarea video.

Funcționează bine ca o singură platformă pentru echipa ta, care poate deține toate materialele de branding la care te-ai putea gândi vreodată și un loc pentru dimensiunile corecte de imagine pentru rețelele tale de socializare. 

Hubspot

De la articole de blog de rang înalt despre cele mai bune practici pentru crearea de conținut până la instrumente la îndemână care ușurează fluxurile de lucru, HubSpot a fost de multă vreme un lider în industria creării de conținut. Software-ul Marketing Hub al companiei include un CRM, automatizare, raportare și funcționalitate de campanie.

Dar ofertele HubSpot nu se limitează la soluții cu platforme mari. Încercați Brand Kit Generator dacă abia sunteți la început și trebuie să creați elemente de branding, cum ar fi un logo și o schemă de culori. Instrumentul Generator de idei pentru blog este o modalitate excelentă de a căuta cuvinte cheie și de a determina ce tipuri de conținut ar trebui să creați pentru publicul dvs. 

Cap Cut

CapCut este o aplicație pentru editarea rapidă a videoclipurilor scurte, ideală pentru platforme precum TikTok și Instagram. A devenit una dintre cele mai preferate aplicații mobile de editare video de pe piață. Cu șabloane pre-editate ingenioase, o bibliotecă uimitoare de sunete populare și o interfață prietenoasă, această aplicație GRATUITĂ are tot ceea ce vă trebuie pentru a crea videoclipuri captivante (fără sigla enervantă a aplicației). Cu toate că nu oferă aceleași capacități de editare ca Adobe Premiere Pro, CapCut funcționează cu siguranță bine pentru videoclipurile scurte atât de importante în marketingul social.

Puteți descărca aplicația sau puteți edita videoclipuri online, ceea ce o face o unealtă perfectă pentru colaborarea în echipă și stocarea în cloud.

Adobe Express

Similar cu Canva, Adobe Express este o platformă de design grafic online care aduce instrumente avansate precum Adobe Photoshop și Illustrator la îndemâna tuturor, indiferent de nivelul de competență! În mai multe privințe, preferăm Canva în fața lui Adobe Express (Canva este mult mai rapid și mai puțin problematic datorită faptului că există pe piață de ceva mai mult timp decât Adobe Express).

Cu toate acestea, Adobe Express se evidențiază în alte aspecte, oferind:

  • O selecție impresionantă de fonturi.
  • Fotografii de stoc de înaltă calitate.
  • Recomandări pentru șabloane, fonturi, culori și teme.
  • Un program gratuit de planificare a conținutului social (cu planul Pro).
  • Și o aplicație mobilă ușor de utilizat.

În plus, aplicația se află încă în stadiile incipiente, deci vă puteți aștepta ca Adobe să continue să adauge funcționalități și capacități utile.

Adobe Lightroom

Dacă fotografia face parte din activitatea ta, Adobe Lightroom ar putea fi cu adevărat cel mai bun prieten al tău. Lightroom este o alternativă ușor de utilizat la Photoshop, care necesită o mai mare competență și expertiză profesională. Deci, dacă ești începător în editarea foto, aceasta este alegerea potrivită pentru tine!

În Lightroom, poți utiliza presetări (filtre personalizate) pentru a îmbunătăți imaginile tale. Și nu trebuie să editezi fiecare fotografie pe rând. Lightroom îți permite să editezi în lot toate fotografiile tale în doar câteva secunde! Deși Lightroom este cel mai des folosit pentru capacitățile sale de editare foto, acest instrument poate, de asemenea, ajuta creatorii să își organizeze și să împărtășească fotografiile cu alții.

Aceste aplicații vă pot ajuta să creați conținut de înaltă calitate în diferite formate. Este important să alegeți aplicațiile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. și să le integrați în fluxul de lucru pentru a vă spori eficiența și calitatea conținutului pe care îl creați.

Ajută-ți și tu afacerea să aibă succes!

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade permite utilizatorilor să se alăture tururilor virtuale , instruirilor și inspecțiilor prin browser web sau dispozitiv VR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *