fbpx

TURURI 3D ȘI 360 PENTRU AFACEREA TA

Ușor de utilizat

Clienții își pot folosi desktopul, smartphone-ul, tableta sau telefonul mobil pentru a-ți vedea afacerea

Ușor de partajat

Tururile virtuale atrag vizitatorii și îi ajută să dezvolte o conexiune solidă și rapidă cu marca dvs.

Accesibile clientilor

67% dintre clienți doresc ca proprietarii de afaceri să includă tururi virtuale de 360° pe site-urile lor web.

Tururi virtuale pentru afacerea ta

Folosim cele mai noi echipamente foto, creăm fotografii aeriene, folosim modelarea 3D și vizualizarea arhitecturală, combinăm cu succes diverse tehnologii pentru a crea soluții vizuale eficiente pentru promovarea afacerii tale.

Creăm proiecte cu orientare comercială pentru diverse afaceri: de la hoteluri și restaurante până la facilități industriale.

Imagini naturale la 360 de grade

Până la aproximativ 60MP (11008 x 5504, 11K) fotografiere.

Video de 5.7K

Video cu stabilizare îmbunătățită a imaginii de până la 5,7K, 30fps.

Servicii premium de creare tururi virtuale pentru:

Demonstrați calitatea echipamentelor și a instalațiilor de producție, prezentați-vă producția în 3D la orice expoziție.

Am furnizat în mod repetat aceste soluții, creând tururi virtuale pentru farmaciști și fermieri, automotive, bănci, universități, organizații non-profit, industria alimentară și uzinele metalurgice.

pexels-photo-1571463.jpeg

Tururi virtuale pentru IMOBILIARE

Toți viitorii proprietari sunt dornici să știe ce fel de vedere va fi de la fereastra propriului apartament. Este ușor să-l arăți folosind tururi aeriene 3D. De obicei dezvoltăm soluții precum widget-uri și le încorporăm pe site. Folosim instrument de urmărire a procesului de construcție.

The 1812 cocktail bar

Tururi virtuale pentru MUZEE / HOTELURI / RESTAURANTE

Restaurantul tău are cu ce să fii mândru, camerele hotelului tău se remarcă printr-un interior de înaltă calitate? În acest caz, tururile 3D și panoramele sferice sunt instrumente perfecte pentru a arăta aceste beneficii clienților tăi.

Tururi virtuale pentru RETAIL / MAGAZINE / SHOWROOMS

Trăim în zilele creșterii rapide a soluțiilor de comerț electronic și vedem pe paginile fiecărui magazin online simple listări de produse și cataloage în 2D. Dar o persoană are percepție vizuală a profunzimii și va percepe întotdeauna mai bine informațiile în 3D!

Atrageți clienții dvs. cu tururile virtuale

Beneficii oferite de INNOVTOUR

Turul dvs. la 360° al afacerii dvs. poate fi chiar integrat direct pe site-ul dvs. web și paginile de Facebook.

Ieșiți în evidență din mulțime – aceasta este tendința care se întâmplă acum, ajutând proprietarii de afaceri să fie vizibili clienților prin Google, Google+, Google Maps și Street View.

Disponibil pe toate dispozitivele; desktop, tabletă și chiar mobil

spherical picture of houses and a forest

Ești gata pentru o nouă experiență?

Prezintă locația ta într-un mod cu totul și cu totul interactiv: un tur virtual 360º foto sau video este o experiență nouă și inedită, pentru tine și afacerea ta, dar mai ales pentru clienții tăi.

Cere un tur virtual pentru afacerea ta

Tururile virtuale scot în evidență clienților tăi toate facilitățile și echipamentele afacerii tale. Distribuie acum pe rețelele sociale turul virtual al afacerii tale. Interacționează cu clienții pe cel mai folosit motor de căutare și tehnologie de cartografiere din lume.

InnovTour

Prezintă locația ta într-un mod cu totul și cu totul interactiv: un tur virtual 360º foto sau video este o experiență nouă și inedită, pentru tine și afacerea ta, dar mai ales pentru clienții tăi.

Meniu

innovtour 2022