fbpx

Paisprezece milioane. Acesta este numărul de postări pe Instagram cu drona cu hashtag . Și asta nu include toate variantele sale posibile, cum ar fi #dronephotography , #dronevideo și #dronestagram (împreună încă 13 milioane de postări). Nu cu mulți ani în urmă, ideea ca dronele să locuiască pe cer a fost doar o născocire a imaginației științifico-fantastice. Astăzi, dronele pot fi văzute aproape oriunde.

„Oriunde” include arena aeriană a marketingului imobiliar, unde clienții sunt mai predispuși să se listeze cu un agent care oferă servicii de fotografiere cu drone .     

Și nu e de mirare. Dronele permit o libertate și o flexibilitate pe care puține alte strategii o pot face. În lumea fotografiei imobiliare, o dronă oferă o vedere superioară oricărui avion cu pilot sau satelit guvernamental. Și serviciile profesionale cu drone costă de obicei mai puțin decât fotografia comercială de aviație.

Cu o dronă, puteți oferi clienților dumneavoastră vederi cuprinzătoare ale unei întregi proprietăți. Le puteți arăta atracții ale comunității înconjurătoare, cum ar fi un pasaj al parcului local sau traseul copiilor către școală. Puteți arăta cumpărătorilor dumneavoastră starea acoperișului și alte caracteristici ale proprietății care nu pot fi văzute de la sol. Iar imaginile ajung cu detalii și rezoluții mult mai complete decât ceea ce poate fi văzut pe Google Maps sau dintr-un avion. Puteți chiar să zburați direct pe ușa din față.

Mai mult decât atât, fotografia cu drone este atât de mult un instrument pentru a te vinde ca agent, cât este un mecanism de a vinde o casă. Potrivit statisticilor MLS, proprietățile enumerate cu imagini aeriene au aproape șaptezeci la sută mai multe șanse de a se vinde decât cele fără. Și acest număr este în creștere. De aceea, pe unele piețe, mai mult de optzeci la sută dintre cumpărători preferă să lucreze cu un agent care folosește drone.

Având în vedere acest lucru, iată câteva lucruri la care să țineți cont în viitorul fotografiei cu drone.

Utilizarea dronelor este în creștere.

În SUA, există 1,7 milioane de drone înregistrate, cu aproape jumătate de milion destinate utilizării comerciale. Acest număr a fost și va continua să crească. Unele previziuni plasează piața globală pentru tehnologia dronelor la 43 de miliarde de dolari până în anul 2024, în creștere de la 14 miliarde de dolari în 2018. Aceasta echivalează cu o rată de creștere anuală compusă de peste douăzeci de procente! 

 

Ce ar putea însemna asta pentru afacerea ta? Consumatorii evoluează, la fel și așteptările lor. Nu mai sunt simplele instantanee ale interiorului sau din față a unei case adecvate pentru a capta imaginația cumpărătorilor sau pentru a le satisface setea de informații. Până acum știți că nouăzeci la sută dintre cumpărătorii de case își încep căutarea online. Și acești potențiali clienți sunt obișnuiți (și se așteaptă, chiar să solicite) cele mai recente concepte, stiluri sau tehnici de marketing. 

Asta nu înseamnă că strategiile de marketing încercate și adevărate sunt învechite. Imprimare Publicitate este la fel de relevant ca întotdeauna în mixul dvs. de marketing. Dar calitatea fotografie în acelea cărți poștale sau broșuri ? Ar fi bine să nu fie clasa a doua. Cel puțin, nu dacă speri la clienți de calitate și rezultate rapide.

Cu toate acestea, clienții văd instrumente noi de marketing în jurul lor, ajungând să le atrage atenția.

Puteți vedea tendința către strategii digitale în interesul pieței 3D virtual Tururi . Chiar înainte de ascensiunea lui COVID -19 , popularitatea vitrinelor virtuale a fost în creștere. Și de ce nu ar fi? Case vinde mai repede si la un pret mai mare când sunt listate cu un tur virtual.  Geamănul digital al unui proprietăți servește ca un perpetuu deschis casa pentru care un vânzător nu trebuie să aibă un flux de străini să curgă prin casă, iar cumpărătorii pot vizualiza proprietatea oricând și oriunde. Iar pentru un agent, a virtual tur , la fel ca Matterport geamănul digital, poate (printre altele) păstra utilizatorii pe site-ul dvs. de până la zece ori mai mult. Listările tale obțin mult mai multe vizualizări și ale site-ului tău SEO Strategia primește un impuls.

Același lucru se poate spune despre a real _ video . În cazul în care tururile virtuale oferă vederi cameră cu cameră, capacitatea de a evidenția orice aspect al unei proprietăți cu o etichetă de referință și date de măsurare precise, un video de calitate servește pentru a spune o poveste. Și oamenilor le place o poveste. Povestirea modernă își găsește cea mai răspândită atracție mult mai puțin în formă scrisă, ca și în alte forme de divertisment: televiziune, navigarea pe internet și jocurile video. Fiecare dintre ele are un lucru în comun: video .

Întindeți asta cu următorul pas în domeniul science fiction-ului. Virtual Realitatea și-a făcut drum din scenariul lui Matricea (de fapt, VR a fost imaginată în scrieri fictive încă din anii 1930) în camerele de zi de pe tot globul. Și se arată din ce în ce mai util în domeniul imobiliar.

Fotografia 2D nu a fost lăsată în urmă în cursă. Companiile extind continuu caracteristicile și funcțiile HDR ale camere digitale pentru utilizare în orice de la a smartphone la (ai ghicit) o ​​dronă.

Dronele apar în conversație atât ca o îmbunătățire de nivel următor, cât și ca un acompaniament pentru aceste alte strategii de marketing. și ca instrument de combinare a elementelor fiecăruia. Cu imaginile capturate de pe o dronă – indiferent dacă sunt 2D Fotografii HDR , videoclipuri sau fotografii panoramice la 360 de grade – le puteți oferi clienților exact ceea ce caută: o captare a imaginației bogată în informații, stimulatoare vizual.

Îmbunătățiri ale calității și fiabilității

Odată cu creșterea popularității dronelor și cu așteptările în creștere ale clienților dvs., o altă tendință de căutat este îmbunătățirea continuă a calității și fiabilității dronei.

Până de curând, dronele erau folosite în principal în scopuri militare și de informații. Dar astăzi, dronele de ultimă generație sunt folosite în scopuri personale și comerciale. Utilizarea lor poate fi aplicată cercetării științifice, urmăririi și supravegherii, transportului de mărfuri și o serie de alte idei imaginative. Sunt din ce în ce mai folosiți pentru fotografia artistică. Și, desigur, sunt folosite pentru imobile rezidențiale și comerciale. Popularitatea lor în creștere asigură cel puțin un lucru: producătorii vor concura la cel mai înalt nivel pentru a-și îmbunătăți jocurile și a concura pe piața în plină dezvoltare.

Asta promite o serie de lucruri care pot beneficia fotografie imobiliară .

În primul rând, pe măsură ce cererea pentru tehnologia dronei se extinde, la fel crește și sofisticarea electronicelor de la bord – senzori, camere și multe altele. Se prevede că dronele de mâine vor depăși tehnologia actuală în ceea ce privește modul în care pot zbura, timpul pe care îl pot zbura și calitatea imaginilor pe care le captează în timp ce zboară.

Viitor tehnologia camerei este de așteptat (cum este de obicei cazul) să ofere o rezoluție mai mare. Asta înseamnă imagini de calitate superioară. Lentilele interschimbabile sunt, de asemenea, evoluții anticipate. Adăugați la asta mișcarea către posibilitatea de a înregistra fotografii și videoclipuri în lumina de nivel scăzut în amurg .    

O altă dezvoltare continuă este tehnologia bateriilor . Problema producătorilor auto atunci când dezvoltă mașini hibride și electrice a fost întotdeauna cum să creeze o baterie care să reziste. Același lucru este valabil și pentru uneltele electrice fără fir. Același lucru este valabil și pentru drone. Poate dura o jumătate de oră pentru a efectua o ședință foto aeriană completă a unei proprietăți. În timp ce unele drone sunt capabile să stea în aer timp de o jumătate de oră, durata medie de viață a bateriei unei drone este de aproximativ șapte minute. Din fericire, producătorii de drone lucrează mereu la prelungirea acestui timp.

Se așteaptă ca progresele în tehnologia inteligenței artificiale să ajute dronele să detecteze obstacolele și să prevină coliziunile, să urmărească obiectele și să se auto-navigheze. Pilotarea cu drone este o abilitate învățată. Nu este deosebit de dificil să pilotați o dronă, dar nici să prăbușiți una. AI ajută la atenuarea acestei probleme.

Reglementări și restricții sporite

Odată cu popularitatea crescândă a dronelor, vine și o creștere a reglementărilor și a restricțiilor. Nu cu mult timp în urmă, era necesară o licență FAA pentru a opera legal o dronă comercială în SUA. În 2016, FAA a redus standardele de reglementare pentru dronele zburătoare; azi este nevoie doar de o licență de dronă sau un certificat ieftin.

Cu toate acestea, pe măsură ce dronele proliferează tot mai mult, guvernele din întreaga lume caută să extindă reglementările pentru siguranță și responsabilitate. În curs de dezvoltare, de exemplu, sunt cerințe ca dronele să includă hardware la bord care poate fi recunoscut de controlul traficului aerian, de forțele de ordine și de alte agenții de reglementare. 

În timp ce unele țări au o interdicție totală a dronelor, din fericire, acestea sunt legale în SUA. Și FAA nu mai necesită o licență de pilot pentru a opera una. Un operator (în scopuri comerciale) trebuie să obțină un certificat de pilot de la distanță, sau „licență de drone”, la un cost de 150 USD și un test scris. Și apoi există asigurare pentru drone pentru a acoperi răspunderea pentru daune și vătămări personale. Cuplați-i pe aceștia cu timpul necesar pentru a deveni priceput în utilizarea unei drone și costul unui model profesional cu o cameră de calitate.

 Contactați-ne pentru a afla mai multe despre un plan de captare a realității care se potrivește afacerii dvs.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *