fbpx

Dacă a fost vreodată o strategie de marketing imobiliară potrivită să agăți pur și simple anunțuri și să speri la ce este mai bun, acea zi a trecut de mult. În arena acerbă a pieței de astăzi, trebuie să folosiți fiecare instrument de care aveți la dispoziție. Știți că un plan cuprinzător de marketing constă dintr-o serie de strategii, de la publicitate tipărită până la marketing pe rețelele sociale , fiecare instrument cu propriul său set de puncte forte și propriul loc. Toate concepute pentru a funcționa în tandem.

Ei bine, ce se întâmplă dacă s-ar prezenta o nouă oportunitate? O strategie digitală emergentă care remodelează rapid modul în care sunt cumpărate și vândute casele. L-ai adăuga la centura ta de scule? Ce-ar fi dacă acea strategie i-ar fi atras pe majoritatea cumpărătorilor și vânzătorilor, mai mult de 90%, în special pe cei din generațiile mai tinere care formează cea mai mare parte a pieței. Ai fi de acord? Ei bine, dacă asta nu este suficient, există dovezi că includerea unui tur virtual 3D, cum ar fi Virtual Showcase , în pachetul dvs. de marketing vă poate ajuta să vă vindeți proprietățile cu peste treizeci la sută mai rapid și la un preț de vânzare mai mare. Curios încă?

Ce sunt tururile vituale?

Tururile virtuale de acasă nu sunt neapărat o inovație nouă. Agenții au creat, de ani de zile, conținut pentru YouTube și alte platforme pentru a face publicitate unei proprietăți. Dar turul 3D de astăzi este departe de acele vechi montaje de fotografii și clipuri video.  VR este un lider dovedit în tehnologia turului virtual 3D, cu un produs numit –  geamăn digital – pentru capacitatea sa de a descrie o proprietate cu acuratețe și fără distorsiunile comune altor produse. Dincolo de virtual, Matterport este realitatea virtuală sau, așa cum o numesc unii, „capturarea realității”. 

Rezultatul scanări noastre este un proces care surprinde un model tridimensional al unei case – fiecare cameră, fiecare suprafață, completată cu măsurători – și permite spectatorilor să se cufunde într-o experiență virtuală auto-ghidată. Tot ce trebuie să facă este să facă clic sau să atingă ecranul de pe computer sau dispozitiv mobil pentru a privi în sus, în jos sau peste tot în jur și să se deplaseze dintr-un loc în altul – totul din confortul propriei camere de zi.

Cu ajutorul tehnologiei noastre , puteți oferi clienților dvs. o perspectivă realistă a modului în care arată o proprietate la nivelul solului – sau la orice alt nivel, inclusiv 2 plan floor și vederi în plan de etaj, toate în imagini de înaltă rezoluție, de înaltă definiție, care eclipsează prezentările de fotografii obișnuite.

Rezultatele a două studii arată că:

O mulțime de dovezi anecdotice și-au făcut drum pe piață pentru a consolida eficacitatea tururilor virtuale 3D atunci când sunt utilizate împreună cu practicile tradiționale, publicitate tipărită și alte strategii care fac parte din mixul dvs. de marketing . Ei bine, acele dovezi sunt susținute de o pereche de studii recente lansat arată că utilizarea tutorialelor virtuale 3D poate avea un efect cuantificabil asupra tranzacțiilor dvs. imobiliare. Efectuate de doi cercetători separați, studiile dezvăluie că listele care prezintă un Tur virtual 3D  tind să vândă la un preț mai mare și să petreacă mai puțin timp pe piață decât casele listate cu o abordare mai tradițională.

Primul studiu a folosit o analiză statistică a datelor privind tranzacțiile de la MLS (serviciu de listări multiple) pe patru piețe separate din SUA. A arătat că, în funcție de piață, lista medie cu un tur virtual 3D s-a vândut la un preț cu până la 9% mai mare decât cele fără. Și aceste oferte s-au încheiat cu 31%  mai repede! Tehnologia turului virtual 3D folosită în mai mult de nouăzeci la sută din aceste listări? 

Abordarea din cel de-al doilea studiu s-a bazat pe o evaluare comparativă a pieței mai tradițională, similară modului în care un agent ar putea efectua o analiză comparativă pentru o listă, dar la scară mai mare. Rezultatele au fost similare cu primul studiu și au arătat că proprietățile cu un tur virtual au petrecut cu douăzeci la sută mai puține zile pe piață decât cele care nu au inclus această caracteristică.

Tururile virtuale ca parte a setului dvs. de instrumente de marketing

Rezultatele sau aceste două studii demonstrează că tehnologia 3D apare rapid ca un element esențial în marketingul imobiliar. În plus, susține dovezile și un raport al Asociației Naționale a Agenților Imobiliari (NAR) care a constatat că primul pas cel mai frecvent făcut de cumpărătorii de case în procesul de căutare a casei este să caute online. Cei care o fac, preferă înregistrările captivante – în special Millennials care alcătuiesc cea mai mare parte a pieței imobiliare și care, conform raportului NAR , au șanse mai mari să le împărtășească prietenilor și familiei.

O abordare convențională a marketingului imobiliar care valorifică strategiile dovedite – Mail direct și alte căi de publicitate tipărită (cărți poștale,  fluturași și colab.), profesionist servicii de fotografie , prezență în rețelele sociale și o evidențiere a site-ului web marca afacerii tale – deveniți mult mai eficient atunci când vă puteți spori oferta cu un tur virtual 3D. Prezentați o proprietate pe site-ul dvs. și trimiteți vizitatorii la un tur virtual. Evidențiați un link pe o pagină de listă. Integrați un tur 3D în materialele dvs. de imprimare cu a cod QR legat de un tur online. Cu siguranță vei oferi o primă impresie grozavă și vei capta atenția clienților tăi.

Poți chiar îmbunătăți valoarea SEO site-ului dvs. ca urmare a includerii tururilor virtuale 3D prin oferirea vizitatorilor conținut de calitate, îmbunătățirea ratei de respingere și a timpului pe pagină, crearea de opțiuni de backlink și creșterea distribuirilor pe rețelele sociale.

Într-adevăr, dacă clienții din toate grupele de vârstă preferă experiența captivantă a unui tur virtual 3D care poate fi efectuat fără a pleca de acasă și, în același timp, aduce cu până la 9% mai mulți bani în 31% mai puțin timp, de ce ați lua în considerare ceva mai puțin decât  Prezentare virtuală 3D , „geamănul digital”, pentru clienții tăi?


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *