fbpx

Ce sunt tururile virtuale?

Cunoscute și sub denumirea de tururi 3D sau demersuri 3D, tururile virtuale permit potențialilor cumpărători să viziteze o casă de vânzare digital. Comparabil cu vizualizarea pe stradă de pe Google Maps, dar pentru imobile, un tur virtual este o secvență de imagini digitale panoramice împletite pentru a crea o locație virtuală a interiorului unei case. Similar cumpărăturilor online, tururile virtuale pot include, de asemenea, videoclipuri și elemente multimedia pentru a crea o simulare online a unei locații curente .

Tururile virtuale pot fi vizualizate prin computere desktop, laptopuri, tablete și chiar dispozitive mobile, permițând potențialilor cumpărători să controleze ce parte a casei doresc din diferite unghiuri. Spre deosebire de tururile video care permit spectatorilor să vadă doar un punct de vedere la un moment dat, tururile virtuale oferă vizualizări panoramice și opțiuni de zoom.

De ce sunt importante tururile virtuale de acasă?

Știați că aproape 80% dintre cumpărătorii și vânzătorii de proprietăți ar folosi un agent imobiliar care oferă liste de tur virtual? Pe măsură ce tot mai mulți oameni caută case online, oferirea unei opțiuni de tur virtual vă poate ajuta casa să iasă în evidență și să vă sporească șansele de a face o vânzare. 

Ajutând potențialii cumpărători să cunoască locuința înainte de a o vizita în persoană, acum, cu ajutorul tururilor virtuale, persoanele fizice pot achiziționa o proprietate fără a trebui să treacă vreodată pe ușa din față. Chiar dacă oferirea de tururi virtuale nu poate părea întotdeauna necesară, cu siguranță vă oferă un avantaj competitiv, mai ales dacă sunteți în căutarea unor noi modalități de a vă stimula afacerea imobiliară.

Beneficiile utilizării tururilor virtuale pentru a ajuta la vânzarea imobilelor

Principilale beneficii propuse de catre noi catre piața imobiliară și oferite de soluția propusă constau în eliminarea de vizite de către potențialilor clienți și digitalizează întreg procesul, economisind timp. Astfel, clienții pot vizita oricând proprietatea, fără asistență.

Fără poze trucate și ascune datorită fidelității imaginilor, turul virtual creează sentimentul de conexiune între potențialii cumpărători și proprietate. Astfel, șansele de achiziție cresc considerabil. Lumea se schimbă, iar odată cu ea se schimbă și trendul din domeniul imobiliarelor. Realitatea virtuală este o modalitate elegantă de a ține pasul eficient cu schimbarea.

AVANTAJELE OFERITE SUNT:

prezentare interactivă și completă a proprietății;

  • confort– imobilul poate fi explorat de acasă, de la birou sau din orice alt loc;
  • sentimentul de încredere oferit de imaginile 360° și informațiile aferente;
  • acces nelimitat – proprietatea poate fi vizitată 24/7, de pe orice device;
  • posibilitatea de a lua decizii rapid și ușor datorită realității obiective.

Avantajele proprietarului

  • Câștigă vizibilitate având un număr mult mai mare de vizionări;
  • Este mulțumit că proprietatea lui este prezentată non-stop;
  • Rămâne acasă, deși mulți cumpărători explorează proprietatea;
  • Pregătește proprietatea pentru vizionare o singură dată, doar la scanarea 3D;
  • Evaluează proprietatea în mod obiectiv, prin ochii cumpărătorului.

Sunteți gata să aflați mai multe despre modul în care Matterport 3D oferă eficiență și maximizează colaborarea în cadrul proceselor din diverse industrii? Contactați-ne pentru a afla mai multe despre un plan de captare a realității care se potrivește afacerii dvs.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *