fbpx

Tururile virtuale sunt o strategie de marketing inovatoare pe care companiile o pot folosi pentru a atrage mai mulți clienți.

Este 2022; oamenii au crezut că până acum vom avea mașini zburătoare și teleportare! Din păcate, încă nu avem asta, dar avem încă o tehnologie incredibilă pe care o poți folosi pentru afacerea ta.

Tururile virtuale există de ceva timp, dar abia încep să prindă și să creeze conversii pentru proprietarii de afaceri. Videoclipurile, fotografiile, etc., sunt grozave pentru promovarea afacerii dvs., dar asta este ceea ce face proprietarul obișnuit de afaceri în nișa dvs.

Nu vrei să fii o afacere obișnuită… nu? Așa credeam noi!

Să discutăm de ce tururile virtuale îți pot îmbunătăți strategia de marketing pentru a atrage noi clienți potențiali și a-i transforma fără probleme în clienți sub ochii tăi.

Statisticile pentru a o susține

Așa cum a vorbit Chris Vasilakis în interviul său cu Entrepreneur, tururile virtuale pentru afaceri sunt mai populare acum ca niciodată! Afacerile de toate tipurile recurg la tururi virtuale pentru a-și etala restaurantul, magazinul cu amănuntul, proprietatea Airbnb, sala de sport, școlile etc.

Iată câteva statistici pentru a arăta cât de populare pot fi aceste tururi.

  • Clienții cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani au cu 130% mai multe șanse să rezerve un loc dacă există un tur virtual.
  • 50% dintre utilizatorii adulți de pe internet se bazează pe tururile virtuale în procesul lor de cercetare și de luare a deciziilor.
  • Clienții cheltuiesc de cinci până la 10 ori mai mult pe site-uri web cu tururi virtuale.
  • 67% dintre oameni doresc ca mai multe companii să ofere tururi virtuale.

Este de netăgăduit: tururile virtuale îl zdrobesc chiar acum în spațiul de marketing.

Cele mai bune platforme pe care să-ți postezi turul

Pentru mulți antreprenori, odată ce ați deja creat turul virtual, postarea turului virtual pe site pare o problemă. Dar unde mai postezi acest conținut magic? Iată câteva alte locuri interesante pentru a posta această nouă mașină de plumb epic:

  • Rețelele de socializare. Facebook, Instagram, LinkedIn și TikTok vă permit să vă încorporați și să partajați turul virtual pe platformele de rețele sociale pentru a vă ridica marca în mod constant.
person holding iphone showing social networks folder

Buletine informative. Informează-ți cei mai fideli urmăritori despre noul tău instrument de marketing incredibil, astfel încât aceștia să poată răspândi vestea pentru a-ți obține mai multe recomandări!

tururi virtuale

Reclame. În loc de text plictisitor și videoclipuri banale, condimentează-ți publicitatea digitală prin încorporarea turului virtual ca reclamă în sine.

Marketing 360

Compania mea pe GoogleAceasta este cea mai importantă platformă pentru a posta turul virtual, pe lângă site-ul dvs. Google acordă prioritate acestor tururi 360 pentru a vă ajuta să vă poziționați mai sus pentru cuvintele cheie de nișă pentru a vă obține mai multe apeluri și clicuri!

Conținutul de înaltă calitate contează pentru afacerea dvs., iar tururile virtuale sunt garantate pentru a vă optimiza expunerea afacerii, mai ales dacă utilizați platformele de mai sus.

Spune-ți povestea pentru a genera emoții

Îți creezi clienți atunci când le place și au încredere în tine și când cred în produsul tău. Pentru a face acest lucru, trebuie să le anunțați viitorilor clienți cine sunteți și de unde vii – povestea ta despre cum ai devenit!

Credeți sau nu, oamenilor le pasă mai mult de persoana cu care fac afaceri decât de produsul în sine. Lăsați asta să se cufunde. Cele mai bune parteneriate provin de la produse grozave și de la oameni și mai mari!

Vă puteți prezenta povestea în cadrul turului virtual cu clădirea, opera de artă, personalul etc. Folosiți toate activele disponibile în avantajul dvs. pentru a vă spune povestea și pentru a construi imediat încrederea consumatorilor. Dacă puteți conduce oameni către site-ul dvs. web și rețelele sociale și îi puteți face să cumpere marca dvs. de la început, sunteți pe cale să obțineți mai multe clienți potențiali din turul virtual.

La sfârșitul zilei, avem de-a face cu ființe umane, nu cu roboți! Emoția va construi în mod constant o conexiune mai profundă cu oamenii decât statisticile, deși sunt, de asemenea, importante.

Plătiți o dată, câștigați clienți potențiali nelimitați

Unul dintre cele mai bune lucruri despre tururile virtuale pentru afacerea dvs. este că necesită doar plata unei taxe unice pentru filmare și asta este tot! Sigur, poate există o taxă anuală de găzduire care se plătește cel mult o dată pe an, dar în afară de asta, este un cost unic.

Economisești timp și bani obținând un tur virtual pentru a crea un declanșator emoțional în oameni, astfel încât să le placă și să aibă încredere în tine. Acest lucru este mai bine decât să-ți cheltui banii câștigați cu greu pe lucruri precum reclamele Google pentru care va trebui să plătești continuu. De asemenea, puteți include etichete descriptive și voci off pentru a ridica și mai mult povestea mărcii dvs., creând o prezență mai mare pe care oamenii vor dori să o urmărească.

Dacă nu ați primit încă un tur virtual pentru afacerea dvs., este timpul să aruncați o privire la obținerea unuia. Vor continua să devină mai populare pe măsură ce trece timpul. Așa că fă-ți o favoare afacerii tale, cercetează cea mai apropiată companie de tur virtual și investește în acest activ digital astăzi!

Alegerile editorilor antreprenori

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *