fbpx

Un tur virtual este, în esență, o modalitate mult mai interesantă și mai proaspătă de a vă prezenta afacerea către clienții dvs., ajutându-vă masiv să vă remarcați în rândul mulțimii. Pentru clienții și clienții dvs., acest lucru le permite să experimenteze virtual serviciile și produsele dvs. Folosind camera noastră Matterport, vă facem ca experiența să se simtă cât mai aproape de realitate! Elemente multimedia pot fi apoi adăugate la aceasta pentru a crea o experiență și mai captivantă. Există o cerere din ce în ce mai mare pentru tururi virtuale, dar ce vă oferă de fapt afacerea dvs.?

Cum vă oferă tururile virtuale?

Tururile virtuale vă pot ajuta în cele din urmă să construiți o mare încredere cu clienții dvs., deoarece oamenilor le place să aibă o idee despre locul în care este afacerea dvs. și care este aspectul clădirii.

Dar asta nu este tot:

• Jumătate dintre adulții care se află pe internet se bazează frecvent pe un fel de tur virtual pentru cercetarea serviciilor și a produselor. Pe măsură ce tehnologia continuă să progreseze, și dorința pentru aceasta. Afacerile care aleg să ofere tururi virtuale se confruntă, de asemenea, cu o creștere a rezervărilor, ceea ce este bun pentru toată lumea!

• La nivel mondial, există peste 5 milioane de vizite în tururi virtuale zilnic! Această cerere există deoarece tururile virtuale sunt un instrument atât de fantastic pe care să îl utilizați ca o modalitate de a vă ajuta clienții. În cele din urmă, vă ajută să stabiliți încredere cu clienții dvs., deoarece aceștia știu că sunteți o afacere de renume dacă aveți un tur virtual încorporat în site-ul dvs. Tururile virtuale oferă clienților tăi liniște sufletească în ceea ce privește capacitățile tale.

• Tururile virtuale ajută la atragerea masivă a clienților care se încadrează în categoria de vârstă 18-34 de ani, deoarece au o șansă cu 130% mai mare de a rezerva dacă o companie a inclus un tur virtual! Dacă încercați să atrageți mileniali sau generația Z, tururile virtuale sunt calea de urmat.

• 92% dintre potențialii proprietari efectuează cercetări online înainte de a contacta un anumit agent. Prin urmare, companiile ar trebui să încerce să ofere cât mai multe informații posibil pe site-urile lor web, inclusiv un tur virtual, astfel încât clienții să aibă cea mai bună experiență posibilă a produselor și serviciilor lor.

• Google vă va plăcea mai mult dacă afacerea dvs. utilizează un tur virtual. De fapt, Google preferă să afișeze miniaturile ca imagini virtuale cu un raport de 2:1. Google va prefera și o miniatură 360. În acest fel, tururile virtuale vă pot ajuta să creșteți vizibilitatea pe web. Dacă lista dvs. pe hartă pe Google are un tur virtual, vă puteți aștepta să vedeți o creștere de 12% a interacțiunii!

Tururi virtuale la Virtual 360

În special în ceea ce privește munca pe care o facem, este o necesitate să deținem cea mai recentă tehnologie pentru a captura camerele și atelierele pe care le capturăm. Cu camera Matterport, producem rezoluție foto profesională, surprinzând totul în 3D de înaltă calitate, cu o calitate nelimitată de imprimare 4K.

Acest echipament preferat din industrie va garanta o muncă excelentă la fiecare captură, fiind punctat atât în ​​zonele interioare, cât și în cele exterioare. Camera noastră 3D Matterport de captare a spațiului transformă spațiile din viața reală în modele digitale imersive. Mai mult decât scanări panoramice, Matterport ne dă putere să captăm și să conectăm camere pentru a crea modele 3D cu adevărat interactive de spații pentru nevoile și cerințele afacerii dvs. Poate că trebuie să prezentați un apartament pe care l-ați listat? Sau vindeți o bucătărie într-un showroom? Putem surprinde fiecare detaliu de care aveți nevoie!

InnovTour realizează tururi de realitate virtuală complet captivante, create pentru afacerea sau proprietatea dumneavoastră. Oferim ajutoare vizuale uimitoare pentru a comercializa orice locație, atracție, destinație sau clădire pe care încercați să o închiriați, să vindeți sau pur și simplu să convingeți oamenii să o viziteze. Folosind camera Matterport 360, putem crea tururi 3D precise atât prin zonele interioare cât și exterioare.

Aruncă o privire pe site-ul nostru pentru mai multe informații sau sună-ne la 075356383 – am fi încântați să aflăm direct de la tine personal!


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *