fbpx

Dacă doriți să creșteți numărul de clienți potențiali care vin prin ușile dvs., o modalitate excelentă este să aveți tururi virtuale. Tururile virtuale sunt un instrument de marketing excelent pentru a genera mai mult interes pentru serviciile și produsele dumneavoastră. Drept urmare, ele pot ajuta, de asemenea, la creșterea ratelor de conversie pentru afacerea dvs. În această postare pe blog, vom discuta despre beneficiile tururilor virtuale, astfel încât să puteți vedea cât de benefice pot fi acestea pentru dezvoltarea afacerii dvs.!

Prezentați frumusețea fiecărei proprietăți

Tururile virtuale sunt o modalitate excelentă de a vă prezenta proprietatea cumpărătorilor care nu pot veni în vizită. Acestea vă permit să evidențiați beneficiile fiecărei proprietăți prin imagini și videoclipuri, astfel încât clienții dvs. să știe ce vor primi dacă aleg una dintre proprietățile dvs.!

Le oferă potențialilor cumpărători o senzație pentru interior, precum o idee despre cât de mare sau mic, luminos sau slab, vesel sau frumos melancolic. Acest lucru vă va ajuta să obțineți mai multe clienți potențiali, deoarece spectatorii dvs. își pot imagina că trăiesc în aceste spații chiar înainte de a ieși în vizită!

Economisiți timp și bani la vizite

Cu tururile virtuale, nu este nevoie de videoclipuri fizice sau ședințe foto din fiecare locație. Puteți economisi timp și bani creând toate tururile virtuale într-o singură locație. În acest fel, nu trebuie să petreceți ore întregi călătorind dus-întors între proprietăți!

Citiți mai multe: Fotografie cu drone imobiliare: un ghid rapid de marketing

Afișați mai multe proprietăți simultan.

Dacă sunteți un agent imobiliar cu mai multe proprietăți pe piață, tururile virtuale pot fi folosite pentru a le prezenta pe toate simultan! Acest lucru îi va ajuta pe potențialii cumpărători să-și facă o idee despre fiecare proprietate fără a fi nevoiți să viziteze fiecare casă. De asemenea, puteți partaja imagini și videoclipuri pentru fiecare înregistrare pentru a evidenția beneficiile acesteia, arătând, de asemenea, spectatorilor ce altceva este disponibil!

Puteți adăuga codul de urmărire Google Analytics

Tururile virtuale vă permit să urmăriți spectatorii și comportamentul acestora pe site-ul dvs. prin utilizarea codului care este adăugat direct pe pagina turului! Acest lucru ajută la conversii, deoarece vă permite să vedeți care părți ale turului dvs. virtual sunt cele mai eficiente pentru a obține mai mulți clienți potențiali. Apoi puteți face modificări în consecință pentru a vă maximiza tacticile de marketing!

Informațiile vizuale sunt mai memorabile.

Oamenii au 65% mai multe șanse să-și amintească informațiile vizuale timp de până la 3 zile în comparație cu conținutul scris sau vorbit, motiv pentru care tururile virtuale sunt un instrument de marketing atât de eficient! Când distribuiți turul online, potențialii cumpărători se pot referi cu ușurință la aceste videoclipuri dacă au nevoie de ajutor pentru a-și aminti mai târziu descrierea unei anumite proprietăți. Acest lucru le va permite să ia o decizie mai rapidă, ceea ce înseamnă că puteți încheia mai multe oferte!

Creșteți clasamentul în motoarele de căutare

A avea tururi virtuale pe site-ul dvs. este o modalitate excelentă de a-și crește valoarea SEO și de a ajunge mai sus în clasamentul motoarelor de căutare atunci când oamenii caută proprietăți online. În plus, cu tururile virtuale, veți avea o scădere bruscă a ratei de respingere, deoarece fiecare videoclip al turului virtual durează mai puțin de un minut, așa că este posibil ca vizitatorii să rămână implicați pe site mai mult timp pentru a vedea ce oferiți. Toate acestea vor genera și mai mult trafic către site-ul dvs., astfel încât să puteți genera mai mulți clienți potențiali, sporind și vizibilitatea!

Citiți mai multe: Servicii de tur virtual imobiliar în Chicago 

Este un instrument excelent de marketing pe rețelele sociale!

Datorită popularității platformelor de social media precum Facebook și Instagram, tururile virtuale sunt o modalitate excelentă de a interacționa cu potențialii cumpărători și prin intermediul acestor site-uri! Puteți posta link-uri și imagini ale tururilor dvs. virtuale pe aceste platforme pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii, deoarece mulți oameni vor găsi că este util atunci când caută proprietăți similare cu ale dvs. În cele din urmă, cireasa este că vizitatorii web vă pot împărtăși tururile virtuale pe feedurile lor de rețele sociale pentru mai multă vizibilitate.

Experiență personalizată de vizualizare a proprietății

A avea un tur virtual pe site-ul dvs. este cel mai bun lucru pentru a vă prezenta proprietățile în persoană. Puteți personaliza fiecare previzualizare a proprietății cu fotografii și videoclipuri ale exteriorului și interiorului. Puteți evidenția caracteristicile cheie ale fiecărei proprietăți și puteți răspunde la orice întrebări pe care potențialii cumpărători le pot avea despre lucruri precum planuri, prețuri și beneficii. În plus, spectatorii online pot mări anumite aspecte de care sunt interesați, care este unul dintre beneficiile principale ale tururilor virtuale 360. Fiecare potențial cumpărător online va avea o experiență personalizată și o idee mai bună despre cum este proprietatea dvs., făcându-i mai informați cu privire la decizia luată.

Direcționare îmbunătățită

Vă puteți personaliza cu ușurință tururile virtuale pentru a viza anumite categorii demografice. Puteți evidenția beneficii precum eficiența energetică pentru anumite tipuri de cumpărători, puteți face modificări de design în funcție de gustul cumpărătorului sau puteți prezenta beneficii precum spațiul în aer liber pentru cei care preferă să rămână activi. Acest lucru vă va ajuta să încheiați mai multe oferte, deoarece este posibil ca cumpărătorii să fie mai interesați de proprietățile care vizează preferințele lor specifice.

În general, un ROI mai mare

Tururile virtuale sunt un instrument de marketing magnific de utilizat pentru agenții imobiliari și companii, deoarece oferă beneficii precum clasarea crescută în motoarele de căutare, o experiență mai bună a cumpărătorului, ceea ce duce la șanse îmbunătățite de a vinde proprietatea. Acest lucru, împreună cu cheltuieli de marketing mai mici, va avea ca rezultat o rentabilitate mai mare a investiției.

Este timpul să vă creșteți afacerea cu tururi virtuale

A propune imagini incredibile ale proprietății persoanelor care caută o casă este o situație de câștig pentru toate. Dezvoltatorii și brokerii imobiliari din întreaga lume culeg avantaje enorme prin valorificarea puterii tururilor virtuale. Culegând aceste avantaje minunate ale tururilor virtuale, veți putea genera mai mulți clienți potențiali și veți încheia oferte mai repede decât oricând.

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *