fbpx

Tururile virtuale 3D, numite adesea „tururi Matterport” sau „geamăn digital”, sunt copii digitale ale unui spațiu existent . Sunt realizate folosind echipamente specializate pentru camere care realizează simultan fotografii panoramice 360 ​​și scanări 3D în infraroșu ale unei încăperi. 

Acestea sunt apoi țesute împreună, creând un model 3D impecabil al proprietății care poate fi explorat cu ușurință pe orice dispozitiv inteligent.

În acest moment, probabil că vă gândiți, „sună foarte tehnic și foarte scump”. Dar suportă-ne. Recent, salturi uriașe în lumea tehnologică au transformat acest instrument de marketing a imobiliar aparent intimidant în ceva complet accesibil. 

Iată un exemplu de tur virtual 3D pe care l-am creat: 

Din ce în ce mai multe companii apelează la tururi virtuale 3D, deoarece își dau seama că sunt mai rentabile decât au crezut inițial.

Iată o detaliere clară și concisă a avantajelor și dezavantajelor unui tur virtual 3D.

Pro: 

  • O vedere mai cuprinzătoare – Vizitatorii turului dvs. virtual 3D doresc o privire mai atentă asupra proprietății sau afacerii dvs. Arată-le exact cum se conectează spațiul tău folosind o vedere „ochiul lui Dumnezeu” sau „ochiul de pasăre” a spațiului.
  • Puncte de date interactive – puncte de date, puncte de date, puncte de date. Sunt caracteristica supremă pentru evidențierea detaliilor unice în spațiul dvs. Acestea pot conține diferite medii, inclusiv fotografii, muzică, videoclipuri și multe altele.
  • Ușor de adăugat la site-uri web și de partajat – Utilizarea software-ului bazat pe cloud pentru a crea tururi virtuale 3D face să le adăugați pe site-ul dvs. fără efort. De asemenea, le face ușor partajate prin e-mail, whatsapp și alte servicii de mesagerie. 
  • Planuri de etaj și rezultate gata CAD – Detaliul pe care le oferă un tur virtual 3D face colaborarea cu un arhitect sau un designer de interior mai ușoară decât ați crede posibil. Planurile de etaj precise și schematice pot fi importate direct în software-ul CAD precum archiCAD și Revit, economisind timp prețios.

Contra:

  • Taxe de găzduire – Cu avantaje grozave, aduce câteva mici dezavantaje. Natura bazată pe cloud a tururilor virtuale 3D înseamnă că acestea trebuie să fie găzduite pe un server. Aceasta înseamnă niște taxe suplimentare. Cu toate acestea, în funcție de dimensiunea spațiului, ați putea plăti doar 15 GBP – 35 GBP pe an, mulți furnizori incluzând găzduire pentru primele 12 luni.
  • Limite de dimensiune – Din păcate, dimensiunea contează cu un tur virtual 3D. Deoarece fiecare poziție de scanare 3D captează atât de multe date, există o limită a numărului de scanări pe care le putem efectua înainte ca un tur virtual 3D să devină ușor greu de gestionat. Din fericire, avem o mulțime de modalități de a combate această problemă, dar merită totuși luată în considerare.
  • Lumina directă a soarelui – Pot apărea probleme la scanarea 3D a unui spațiu care se află în lumina directă a soarelui. Razele infraroșii din lumina soarelui pot duce la scanări parțiale sau incomplete. Echipa noastră este totuși obișnuită să nege acest lucru.

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *