fbpx

Un tur 3D poate ajuta la facilitarea marketingului pentru restaurante.

 Imaginați-vă că clienții caută restaurante pentru a găzdui evenimente corporative sau private; Un tur virtual 3D vă poate ajuta restaurantul oferindu-i un  instrument de marketing valoros pentru  a conduce clienții în restaurantele dvs. și pentru a-și  umple mesele goale.     

Tururile virtuale 3D sunt ușor de utilizat , ușor de partajat , accesibile , iar beneficiile sunt incredibile . Pentru restaurante, adăugarea unui tur virtual 3D poate fi un instrument necesar, deoarece oamenii doresc să vadă mai mult virtual. 

Oamenii caută mereu spații pentru a găzdui evenimente corporate, zile de naștere, logodne, absolviri sau orice altă ocazie, așa că de ce să nu-și ușureze decizia?

Turul 3D este un instrument perfect pentru a le oferi clienților potențiali o viziune realistă a Restaurantului dumneavoastră. 

Tururile virtuale ale restaurantului și serviciile de fotografie sunt două moduri puternice și mai ușoare de a oferi lumii o gustare a experienței culinare a unui restaurant chiar înainte de a se așeza să mănânce .

Le facilitează planificarea și, în cele din urmă, luarea deciziei de a găzdui evenimentul la restaurantul lor. Ajută să ofere clienților restaurantului o privire virtuală asupra modului în care un restaurant poate satisface nevoile lor. 

Folosind tururi virtuale 3D și fotografiile 4k de înaltă calitate, permite oricărui proprietar de restaurant posibilitatea de a afișa estetica și atmosfera proprietății pe care fotografiile statice nu le-ar face. Acest lucru va genera constant noi afaceri și va menține clienții noi să vină prin ușile Restaurantului lor.

A-ți vedea restaurantul într-o 3D este mai mult decât o experiență virtuală!

interior of a dining room in a hotel

Un tur virtual 3D al restaurantului poate încorpora caracteristici speciale suplimentare în Marketing, cum ar fi:

  • Conectarea unui videoclip care poate sublinia atmosfera caldă și primitoare pe care o dorești.
  • Etichete care pot afișa meniul, evidenția specialități zilnice, happy hour etc.
  • Prezentările de diapozitive ale turului virtual al restaurantului pot ajuta la evidențierea mâncărurilor de specialitate unice pentru restaurantul dvs
  • Furnizați link-uri către Yelp, Open Table și alte pagini esențiale de rețele sociale pentru a vă crește expunerea.
  • Încărcați-vă restaurantul în Google Street View și Maps.
  • Atașați videoclipuri personalizate pentru a afișa toate aspectele restaurantului dvs. (locuri exterioare, terase decorative etc.)

Pe lângă faptul că oferă doar o experiență de vizionare mai bună pentru client, această tehnologie de ultimă oră va consolida prezența web a unei companii și va afecta pozitiv numărul de vizualizări ale site-ului. De asemenea, poate ajuta la extinderea duratei fiecărei vizite pe site. Aceste numere contribuie în mare măsură la optimizarea site-ului web al unui restaurant și la creșterea șanselor ca oamenii să găsească cu ușurință restaurantul dvs. online. 

Pași pentru realizarea unui tur de marketing 3D de succes pentru un restaurant:

Mai întâi programați. Alegeți un interval de date care se potrivește programului dvs. și noi găsim cel mai bun moment pentru a -l scoate pe fotograful nostru profesionist Matterport să vă fotografieze proprietatea.

Urmează Pasul 2: Turul Virtual. Sosesc fotografi certificați, instalează aparatul, scanează și captează toate vederile panoramice solicitate și fotografiile statice.

Pasul 3: Productie.  În plus, o echipă calificată de editori, programatori vă retușează fotografiile, vă îmbină panoramele 360 ​​și vă codifică/produc turul 3D.

Apoi vine Pasul 4: Livrare. Managerii noștri de proiect supraveghează procesul de la început până la sfârșit și se asigură că fiecare proiect este livrat la timp și după bunul plac.

Timpul de executie pentru un proiect este de 3-4 zile.

În cele din urmă, Pasul 5: Vă încărcăm turul virtual în Google Street View . Toți cei care caută restaurantul dvs. vor putea accesa turul 3D de pe Google Maps atunci când restaurantul dvs. apare în căutare.

Sunteți gata să aflați mai multe despre modul în care Matterport 3D oferă eficiență și maximizează colaborarea în cadrul proceselor din diverse industrii? Contactați-ne pentru a afla mai multe despre un plan de captare a realității care se potrivește afacerii dvs.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *