fbpx

Salut, antreprenori curajoși! Vă invităm să descoperiți o modalitate inovatoare de a oferi o experiență personalizată direct oaspeților dumneavoastră cu serviciul nostru de prezentare premium pentru hoteluri. Ce-ar fi dacă fiecare rezervare ar începe cu o poveste captivantă și o călătorie virtuală prin spațiul dumneavoastră?

Puneți-vă în pielea oaspeților: Cum ar fi să alegeți camera din confortul propriei case, explorând fiecare detaliu înainte de a face rezervarea?

Cu ajutorul tururilor virtuale 3D, facem această experiență posibilă, apropiind oamenii de povestea hotelului dumneavoastră. Tururile virtuale 3D sunt o tehnologie care vă permite să creați o reprezentare tridimensională a spațiului dumneavoastră, pe care oaspeții o pot viziona online, folosind un dispozitiv mobil, un computer sau o cască de realitate virtuală. Astfel, oaspeții pot vedea fiecare cameră, fiecare colț, fiecare detaliu, ca și cum ar fi acolo, fără a fi nevoie să se deplaseze fizic.

O experiență personalizată ca niciodată: Nu vă limitați la prezentările online standard! Oferiți oaspeților dumneavoastră ocazia de a simți atmosfera, de a vedea fiecare colț și de a se conecta emoțional cu spațiul dumneavoastră unic.

Tururile virtuale 3D nu sunt doar o modalitate de a arăta spațiul dumneavoastră, ci și o modalitate de a spune o poveste. Puteți adăuga elemente interactive, cum ar fi sunete, muzică, texte, imagini, videoclipuri, linkuri sau chiar recenzii ale altor oaspeți, care să îmbogățească experiența vizitatorilor și să le transmită valorile, misiunea și personalitatea hotelului dumneavoastră. De asemenea, puteți personaliza turul virtual în funcție de preferințele și nevoile fiecărui oaspete, oferindu-le opțiuni de filtrare, sortare, comparare sau rezervare directă a camerei dorite.

Cum transformăm ospitalitatea:

  • Creșteți vizibilitatea: Faceți ca hotelul dumneavoastră să iasă în evidență online, atrasând atenția utilizatorilor care caută o cazare de calitate și o experiență diferită. Tururile virtuale 3D vă ajută să vă diferențiați de concurență, să vă creșteți reputația și să vă îmbunătățiți poziționarea în motoarele de căutare.
  • Stimulați rezervările: Construiți încredere prin transparență și autenticitate, oferind oaspeților dumneavoastră o imagine reală și completă a spațiului dumneavoastră. Tururile virtuale 3D vă ajută să reduceți rata de abandon, să creșteți rata de conversie și să generați mai multe rezervări directe, fără intermediari sau comisioane.
  • Destinație memorabilă: Transformați fiecare rezervare într-o experiență memorabilă, care să îi facă pe oaspeții dumneavoastră să revină și să vă recomande. Tururile virtuale 3D vă ajută să creați o legătură emoțională cu oaspeții dumneavoastră, să le oferiți o anticipare plăcută a șederii lor și să le depășiți așteptările.

 

Dimensiunea pieței turismului virtual la nivel mondial

  • Turismul virtual este un sector în plină dezvoltare, care se bazează pe utilizarea tehnologiilor de realitate extinsă, cum ar fi realitatea virtuală, realitatea augmentată și realitatea mixtă, pentru a crea experiențe de călătorie fără implicațiile de mobilitate ale călătoriei. Potrivit Statista1, dimensiunea pieței turismului virtual la nivel mondial a fost estimată la cinci miliarde de dolari SUA în 2021. Se preconizează că această cifră va crește semnificativ în următorii ani, ajungând la peste 24 de miliarde de dolari SUA până în 2027. Acest lucru arată potențialul enorm al turismului virtual și oportunitatea pe care o aveți de a vă alătura acestui trend și de a vă oferi oaspeților dumneavoastră o experiență unică și inovatoare.

Încercați aceasta și întrebați-vă: Cum ar fi să fiți în pielea oaspeților dumneavoastră, explorând virtual șederea lor viitoare? Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să transformați fiecare vizită într-o aventură!

Vă invit să explorați viitorul ospitalității cu Ecosistemul Inovtour. Pentru o prezentare detaliată, vă rugăm să vizionați videoclipul atașat aici.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe sau să discutăm cum Inovtour poate transforma afacerea dumneavoastră, nu ezitați să mă contactați la adresa de email office@inovtour.ro sau la numărul de telefon .

Vă așteptăm cu drag!


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *