fbpx

Tururile virtuale 3D au un impact pozitiv asupra marketingului digital, social media și site-uri web. 

Cel mai important, marketingul digital al Tururilor Virtuale 3D este eficient. Iată câteva moduri de a vă arăta cum.

Adăugarea tehnologiei turului virtual va aduce mai mulți vizitatori unici pe site-ul dvs. Acesta vă va crește numărul de vizitatori care revin și cel mai bine; îi va face pe oameni să vorbească despre tine atunci când sunt offline.

Dacă vă gândiți să faceți un tur virtual 3D, adăugați o valoare extraordinară site-ului dvs. Aflați câteva dintre cele mai importante beneficii pe care le pot adăuga marketingului dvs. digital. 

Internetul este un portal, iar un tur 3D este o oportunitate pentru dvs. de a comercializa pentru cel mai larg public posibil

Modul în care tururile virtuale 3D beneficiază de marketing digital imobiliar.

Beneficiile tururilor 3D pentru imobiliare sunt nenumărate. Tururile virtuale 3D s-au dovedit că vând case mai repede , deoarece turul este o casă deschisă disponibilă 24/7 . Cu piața plină de concurenți, tururile 3D vă permit să rămâneți deasupra concurenței. Tururile care vin cu un tur virtual 3D al unei proprietăți vor implica mai mulți oameni și vor obține cu până la 400% mai multe vizualizări! Listările de proprietăți cu tururi virtuale primesc cu peste 40% mai multe clicuri în comparație cu cele care folosesc imagini.

Mai multe clicuri se traduc în statistici de trafic mai mari și vânzări crescute.
În plus, site-ul dvs. imobiliar se va clasa mai bine în rezultatele căutării. Dacă imobiliare este industria dvs., ar trebui să fiți familiarizat cu tehnologia Matterport până acum. Dacă sunteți un agent imobiliar sau un broker și lista dvs. nu are un tur virtual 3D, ați putea pierde potențialul pe care îl are un tur 3D. De exemplu, în timpul Covid-19, tururile virtuale 3D au ajutat industria imobiliară prin menținerea vânzărilor. Clienții au descoperit că tururile virtuale le-au dat o impresie bună asupra planului de etaj și a fluxului casei și au continuat să facă oferte fără măcar să vadă casa.

Potrivit unui sondaj realizat de Matterport, aceste tururi transformă potențialii cumpărători  în șanse cu 60% mai mari să trimită e-mailuri și cu 95% mai multe șanse să apeleze un agent cu un tur 3D. Nu este de mirare că companiile de top de brokeraj recomandă să ofere tururi virtuale 3D în agențiile lor .

Tururile 3D beneficiază și de comerțul cu amănuntul și de marketing.

Fără îndoială, Retailul este o altă industrie care beneficiază cu siguranță de Tururile Virtuale 3D. Afișarea persoanelor din sediul dvs. permite clienților potențiali să ia o decizie mai bună atunci când vă vizitează locația, deoarece cumpărătorii dvs. sunt online .

Când oferiți clienților dvs. un tur virtual 3D, îl duceți pe client la locul dvs., unde pot aprecia selecția produselor dvs. Folosind Mattertags în tururi, se creează linkuri, astfel încât oamenii să poată chiar cumpărături online în timp ce vizitează unitatea dvs.

De asemenea, odată ce aveți un tur 3D, furnizorul dvs. vă poate încărca spațiul pe Google Street View.

În plus, adăugarea unui tur virtual pe site-ul dvs. are un impact major asupra prezenței online a companiei dvs. Cum așa? Deoarece consumatorii se bazează pe Google Maps și pe alte site-uri cu hărți în 44% din timp când încep căutarea.

 Tururile virtuale 3D au o influență asupra cât de puternică este această listă și cât de des apare în căutarea organică pe Google și pe Hărți.

Această tehnologie de ultimă oră poate genera trafic masiv către site-ul dvs. din punct de vedere al conținutului.
Drept urmare, veți atrage mai mulți clienți. 

Reduceți rata de respingere a site-ului dvs. O rată de respingere reprezintă numărul de vizitatori care părăsesc un site web după ce au văzut o singură pagină.
Pe lângă postarea de conținut de calitate, puteți folosi tururi virtuale pentru a menține vizitatorii implicați pentru perioade mai lungi de timp.
În general, tururile virtuale durează cel puțin un minut. Aceasta înseamnă că oamenii vor petrece mai mult timp pe site-ul tău.
Ca rezultat, rata de respingere va scădea, iar ratele de respingere scăzute au ca rezultat mai mult trafic și o poziție îmbunătățită în motoarele de căutare.

De asemenea, ajută la creșterea fidelității clienților și la creșterea expunerii dvs. online.

Beneficiile Tururilor Virtuale 3D pentru site-urile restaurantelor.

Evident, restaurantele sunt (în opinia noastră) una dintre industriile care beneficiază cel mai mult. Adăugând un tur virtual pe site-ul dvs. web și în Google Street View, oamenii vor avea acces mai întâi la restaurantul dvs.

Dacă nu știați, adăugarea turului 3D la Google va ajuta restaurantul dvs. să iasă în evidență față de concurență atunci când este căutat pe Google Maps și Chrome.

Iată de ce. Pentru că un tur 3D este încărcat cu imagini de calitate excelentă și conținut bogat și un acces complet 360 în spațiul dvs. Motorului Google îi place calitatea și o plasează mai sus vă va plasa restaurantul înaintea tuturor. Aflați mai multe aici.

În al doilea rând, proprietarii vor să arate publicului care te caută, PRECAUȚIILE pe care le iei. 

De asemenea, proprietarii vor să arate cum totul este implementat în restaurantul lor în timpul crizei de Covid-19 . În plus, acest lucru readuce încrederea! Afișați aspectul tabelelor dvs., astfel încât oamenii să poată vedea și distanța și măsurați-o dacă doresc și ei.

Fără îndoială, un alt motiv pentru a face un tur 3D este acela de a arăta CURAȚIA , clienții noștri doresc ca clienții lor să aibă acces la fiecare unghi al restaurantului. Ei pot aprecia standardele înalte ale reglementărilor sanitare. Aceasta este o modalitate excelentă de a oferi clienților o experiență mai bună a modului în care arată restaurantul în interior. Spre deosebire de imaginile neclare care nu arată cu adevărat caracteristicile reale ale restaurantului tău!

Tururile 3D vor oferi doar imagini 4k HD 360, care este cel mai bun mod de a vă promova vizual restaurantul și este esențial pentru a ieși în evidență din mulțime. 

Important, tururile 3D vă oferă backlink de calitate. De fiecare dată când cineva îți distribuie online tururile casei virtuale, site-ul tău primește un backlink. Acest lucru nu numai că crește traficul, dar vă ajută și să vă stabiliți autoritatea online.
Backlink-urile de calitate sunt un semnal cheie de clasare . Acestea pot crește gradul de cunoaștere a mărcii, vă pot consolida reputația și pot genera trafic pentru anii următori.

Cum beneficiază tururile virtuale 3D în construcție.

Mai mult, construcțiile este și o industrie care să beneficieze de Tururi Virtuale 3D. Primul beneficiu este Reducerea vizitelor la fața locului. Adesea, nu doar personalul principal din construcții trebuie să fie prezent pe șantier. Managerii și supervizorii trebuie să țină cont constant de proiect. Alți membri cheie ai echipei, cum ar fi arhitecții, designerii și chiar acționarii sau reprezentanții companiei pot beneficia de vizitarea scenei. Remediați problemele înainte ca acestea să apară Precizia îmbunătățită și nivelul ridicat de detalii oferite de modelele virtuale reprezintă un avantaj major.

Tururi 3D Ajutați la reducerea costurilor.

Trebuie remarcat faptul că un tur virtual 3D oferă unui muncitor în construcții sau manager o imagine mai bună a exact ceea ce trebuie realizat. Acest lucru permite o reducere a costurilor cheltuite și pentru consumabile inutile .  Deșeurile sunt reduse și astfel profiturile cresc. Aceasta înseamnă că sunt comandate mult mai puține materiale străine, deoarece cantitățile exacte și fezabilitatea reutilizarii pot fi determinate în avans. Îmbunătățiți experiența clienților .

Proprietarii de clădiri și acționarii nu mai trebuie să se bazeze pe diagrame și desene pentru a imagina produsul finit. 

Ce ar putea fi o ofertă mai bună pentru clientul tău decât un tur ghidat prin noua clădire înainte de începerea construcției?  Acest lucru le oferă o mai bună înțelegere a proiectului și o capacitate mai mare de a comunica exact ceea ce doresc înainte de începerea construcției. Antreprenorul este capabil să gestioneze și să răspundă așteptărilor clientului. Prin urmare, tururile 3D pot reduce potențialele schimbări în mijlocul proiectului. 

În plus, orice colaborare de upgrade, modificări, note și întrebări sunt reflectate în timp real pentru toți cei care lucrează la proiect. Aceasta înseamnă că mai mulți membri ai echipei pot lucra cu un model 3D simultan. Acest lucru simplifică comunicarea și asigură eficient că toată lumea este pe aceeași pagină.   Un tur virtual 3D îmbunătățește accesibilitatea și controlul calității.

Acesta este modul în care Tururile Virtuale 3D beneficiază site-urile și rețelele sociale ale hotelului.

Nu numai Hotelurile vor beneficia mai mult de Tururile Virtuale 3D, ci și Clienții. Este posibil ca aceștia să nu mai considere necesar să facă călătorii consumatoare de timp pentru a vizita hoteluri pe care le-au văzut doar în fotografii. Clienții online pot experimenta acum reprezentările camerei sau spațiului pe care îl comercializați într-un mod mai real, fără a părăsi casa lor. Folosind tehnologia Matterport, le permite clienților să aibă o idee reală a modului în care arată și se simte hotelul dincolo de fotografia statică.

În era distanțării sociale, tururile virtuale 3D captivante și rentabile sunt o parte esențială a unui marketing de succes.

Când vine vorba de marketing hotelier, aceasta  este o modalitate excelentă de a atrage atenția de la Social Media , deoarece oamenii arată curiozitate.

Știați că un tur virtual 3D excelent este mai probabil să devină viral? Oamenii îl vor distribui pe rețelele de socializare și le vor spune prietenilor despre asta. Oamenii se bucură de inovație și creativitate și ce este mai bun decât o experiență captivantă. 
De asemenea, motoarele de căutare folosesc semnalele social media ca factor de clasare, ceea ce înseamnă că conținutul turului 3D devine viral pe rețelele sociale, se va reflecta pozitiv asupra clasamentului site-ului tău. Practic, veți obține mai mult trafic și veți apărea mai mult în rezultatele căutării, deoarece tururile 3D devin mai populare decât erau acum 10 ani. 

Concluzie

Acum că știți cum funcționează această tehnologie, credem că ar trebui să o încercați singur! Este o modalitate fantastică de a ajunge la mai mulți clienți și de a vă duce afacerea la următorul nivel.  Contactați-ne pentru a afla mai multe despre un plan de captare a realității care se potrivește afacerii dvs.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *