fbpx

Ce este un geamăn digital?

Un geamăn digital este un model 3D captivant vizual, precis și interactiv al unui spațiu din lumea reală. Permițând clienților, echipelor, partenerilor și părților interesate să interacționeze virtual cu o proprietate fizică, platforma digitală gemenă revoluționează modul în care companiile își gestionează și își comercializează spațiile.

Vedere detaliată a specificațiilor echipamentului rezervorului de 712 galoni

Gemenii digitali pot fi creați cu ajutorul camerelor digitale.

Imagine de colaborare - pătrat - De ce MP

Editați și documentați.

O replică exactă a unui spațiu într-un anumit moment de timp, un geamăn digital permite o documentare ușoară și precisă, inclusiv măsurători, etichete, note și tururi personalizabile. Instrumentele de editare, cum ar fi estomparea și tăierea, vă permit, de asemenea, să vă ajustați geamănul digital din motive de claritate și securitate. În plus, tehnologia noastră se integrează perfect cu software-ul existent în multe industrii – de la SketchUp la Revit, AutoCAD și alte software-uri BIM – fără a fi nevoie de conversii consumatoare de timp.

Marcatorul dintr-un model indică un pat, „Custom motorized 10 food with Bed”

Distribuie și colaborează.

Distribuibili cu ușurință pe site-urile imobiliare și de călătorie, gemenii digitali sunt un instrument promoțional esențial pentru a genera creșteri ale leasingului, vânzărilor și rezervărilor. Pentru cazurile de utilizare operaționale, cum ar fi managementul facilităților, gemenii digitali elimină necesitatea deplasărilor inutile, permițând echipelor să colaboreze și să se coordoneze mai eficient, fără a fi nevoite să pună piciorul pe teren.

O suită puternică de funcții.

Transformați modul în care comercializați și gestionați proprietățile dvs. cu platforma digitală gemenă.

Îmbunătățiți implicarea spectatorilor creând o poveste despre spațiul dvs.

Vederi pentru casa de păpușiGoogle Street ViewExcursii ghidateEtichete


Colaborați, planificați și partajați mai ușor cu echipa, furnizorii sau clienții dvs.

Modul de măsurareVizualizăriNote


Modul de măsurare

Vizualizări

Note

Selectați suplimente concepute pentru profesioniștii din industrie.

Planuri schematice de etajBIME57


Planuri de etaj schematice

BIM

E57

Accesați securitate de nivel enterprise și funcții de administrare avansate pentru echipe de toate dimensiunile .

Securitatea întreprinderiiManagement și PermisiuniÎncorporarea modelului privat


Securitatea întreprinderii

Management &
Permisiuni


Încorporarea modelului privat

Gemeni digitali. Aplicații din lumea reală.

Gemenii digitali se dovedesc a fi esențiali pentru diferite industrii, de la auto și lanțul de aprovizionare, produse farmaceutice și energie verde, până la asistența medicală. Aici sunt cateva exemple:

  • Pentru imobiliare, un geamăn digital sub forma unui tur virtual 3D îi ajută pe agenți să câștige mai mult prin vânzarea proprietăților mai rapid și la un preț mai mare . Tehnologia noastră ajută, de asemenea, să câștigați mai multe listări ca instrument de marketing puternic.
  • Pentru călătorii și ospitalitate , tururile 3D măresc rezervările, generează rate de ocupare mai mari și cresc ratele de implicare.
  • Pentru arhitectură, inginerie și construcții , gemenii digitali simplifică documentarea și reduc costurile și vizitele la fața locului cu colaborarea virtuală în scanările 3D ale proiectelor.
  • Pentru asigurare și restaurare , gemenii digitali sunt cea mai rapidă și mai cuprinzătoare soluție de documentare a pierderilor, care ajută la închiderea mai rapidă a daunelor, permite vizualizarea și ajustarea de la distanță și reduce disputele în cererile de proprietate.
  • Pentru managementul facilităților , gemenii digitali reprezintă o modalitate eficientă și eficientă de a supraveghea clădirile existente, de a gestiona întreținerea și de a dezvolta planuri de remodelare.
  • Pentru spațiile publice, cum ar fi muzeele și galeriile , gemenii digitali permit vizitatorilor acces 24/7 și îi ajută pe planificatorii de evenimente să ia decizii de rezervare mai bine informate, oferind o viziune 3D complet captivantă și complet detaliată a locației perfecte.

Antrenat pe milioane de spații din lumea reală, Cortex AI preia toate datele vizuale și spațiale capturate din scanare și le transformă într-un geamăn digital 3D incredibil de precis și captivant.

Automatizează procesele

Simplitate prin automatizare.

Cortex AI automatizează mulți pași în procesul de creare a modelului, inclusiv estomparea fețelor după cum este necesar, alegerea celor mai bune imagini din scanările dvs., crearea de măsurători precise și identificarea diferitelor obiecte.

Odată ce ați terminat de scanat, Cortex AI vă permite să stați pe spate și să așteptați ca modelul 3D finalizat să fie redat.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *