fbpx

CREȘTEȚI EFICIENȚA ȘI REDUCEȚI COSTURILE CU TEHNOLOGIA NOASTRĂ 360.

Cele mai de succes firme de arhitectură, inginerie și construcții folosesc modele Matterport 3D pentru a le ajuta să devină mai eficiente și mai rentabile.

Creare așa cum a fost construită: capturați condițiile existente înainte de a începe faza de proiectare. Înlocuiți măsurătorile manuale lungi cu o scanare 3D precisă și rapidă. Apoi importați norul de puncte sau fișierul .obj direct în software-ul dvs. BIM.

Estimare: Accelerați estimările subcontractanților prin eliminarea nevoii de vizite la fața locului. 

Progresul construcției: documentați și împărtășiți progresul construcției cu proprietarii și colaboratorii. 

Creați liste virtuale: comunicați eficient prin adnotarea modelului 3D cu note, linkuri, fotografii și videoclipuri. 

Inspecție de la distanță: economisiți timp de călătorie cu inspecțiile de la distanță. 

Cifra de afaceri de proiect: Îmbunătățiți capacitățile de gestionare a facilităților și serviciul pentru clienți prin împărțirea unui „geamăn digital” complet al proprietății cu proprietarii.

EXAMINARE COMPLETĂ A NOILOR CONSTRUCȚII CU CAPTAREA REALITĂȚII

Prin captarea realității 3D, revizuirea designului noilor construcții le permite arhitecților să invite clienții la o vedere comună a unui spațiu dat și capacitatea de a se ghida personal pe măsură ce își imaginează posibilitățile spațiului respectiv pentru a se potrivi nevoilor lor. De exemplu, proiectele de dezvoltare care implică mai multe clădiri permit nu numai o privire unică asupra tuturor caracteristicilor unei noi construcții, ci și contextului spațial pentru a se vizualiza ca ocupant. Vizita virtuală lasă mai puțin imaginației atunci când se ia în considerare proprietățile unui spațiu și mai mult la imaginarea potențialului acestuia.

Cu acces direct și repetabil, revizuirea unei noi versiuni poate fi efectuată de oriunde și în mai puțin timp. Nu numai că surprinderea realității și experiența de proiectare virtuală economisesc timp arhitectului, dar oferă și clientului un control mai mare asupra proiectului său; pot examina fiecare colț înainte de a trece la următoarea fază.

ADĂUGAREA DE PERSPECTIVĂ EXPERIENȚEI CLIENTULUI

Chiar și pe măsură ce tehnologia avansează, există încă circumstanțe în care aspectul și senzația unei schițe sunt de neînlocuit. Oferirea de perspective multiple pentru a ajuta un client să-și dezvolte propria este o parte cheie a procesului unui arhitect, iar schițele sunt o modalitate de a oferi valoarea acelui aspect alternativ. 

Folosind datele colectate în timpul captării realității, integrarea cu ecosistemul Autodesk, de exemplu, este posibilă în generarea acestor active de modelare a informațiilor construite (BIM) . O vedere completă și bine rotunjită a unei noi construcții îi pregătește pe arhitecți să asigure clienții că impresia lor este exactă și conformă specificațiilor. Furnizarea diferitelor active, inclusiv explicații virtuale imersive și schițe generate de computer, toate pot fi avute într-o singură fotografie folosind capturarea realității 3D.

TRANSPARENȚA, SIGURANȚA ȘI EFICIENȚA PROIECTULUI

De la luarea deciziilor până la construcție, capturarea realității este implementabilă pe parcursul unui nou proiect de construcție, permițând colaborarea între orice parte interesată, de oriunde, în mod centralizat.

Transparența și vizibilitatea acestui activ vizual îmbunătățește comunicarea și, ca urmare, reduce numărul de erori și timpul petrecut pentru corectare. Pe de altă parte, se poate acorda mai mult timp și atenție pentru a discuta revizuirile sau ideile de îmbunătățire care ar putea apărea în timpul unei noi construcții.

Lumea construcțiilor a făcut progrese uriașe în domeniul securității, dar va implica întotdeauna riscuri financiare și fizice. Captarea realității ca formă de management al facilității și documentarea foto poate reduce anumite riscuri, permițând părților interesate (arhitecți, antreprenori, manageri de șantier etc.) o revizuire ușor accesibilă a condițiilor șantierului. Vizibilitatea sporită are un impact direct asupra capacității de a evalua costurile și riscul financiar de la început, luând în considerare aspectele referitoare la siguranța la fața locului. 

Natura captivantă și cuprinzătoare a captării realității oferă o experiență unică și eficientă a clienților imobiliari . Clienții se simt mai implicați în gestionarea proiectelor lor, deoarece vizualizează cu acuratețe fiecare fază a construcției în drumul către o nouă construcție finalizată. Arhitecții pot economisi timp și bani permițând o înțelegere transparentă și identificabilă a detaliilor proiectului, actualizărilor și chiar problemelor potențiale care pot fi dificil de comunicat sau chiar identificate, în absența unei analize directe.

Sunteți gata să aflați mai multe despre modul în care tehnologia noastră 360 oferă eficiență și maximizează colaborarea în cadrul proceselor din diverse industrii? Contactați-ne pentru a afla mai multe despre un plan de captare a realității care se potrivește afacerii dvs.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *