fbpx

De ce ai nevoie de un tur virtual?

Aproape toată lumea din lume are acces la internet. În prezent, este cea mai eficientă platformă de marketing. Acum este posibil ca milioane de oameni să învețe despre produsele sau serviciile dvs. în câteva secunde. Ești în afaceri imobiliare? Conduceți un restaurant sau dețineți un hotel? Dacă o faceți, putem crea un  tur virtual  pentru afacerea dvs. pentru a oferi clienților dvs. o experiență a locației dvs. în prealabil și pentru a-ți menține potențialii clienți interesați. Funcția Google Maps Street View  a făcut chiar mai ușor pentru clienții din întreaga lume să vă vadă afacerea, deoarece acceptă integrarea.

Afacerile cu fotografii profesionalegenerează de două ori mai mult interes.

9 motive pentru care aveți nevoie de un tur virtual

Astăzi, piața s-a transformat, iar companiile fac marketing online. Tururile virtuale sunt o strategie comună pe care o folosesc companiile pentru a-și îmbunătăți prezența online. Ne vom folosi cu plăcere abilitățile noastre de fotografie pentru a crea un tur virtual al afacerii dumneavoastră. Are numeroase beneficii și vom prezenta câteva dintre ele pentru a vă permite să vedeți de ce trebuie să ne angajați.

1. Învingeți-vă concurenții și ajungeți la o piață mai largă

Când clienții accesează Google Street View în interior, ei vor putea să previzualizeze afacerea dvs. din orice unghi doresc. Acest instrument spectaculos vă va plasa afacerea înaintea concurenților. Mai mult decât atât, oricine vă poate vedea afacerea, indiferent de locația în care locuiește. Cu cât oamenii văd mai mult produsele, cu atât câștigă mai multă popularitate. Baza ta de clienți va crește în cele din urmă, la fel și afacerea ta.

2. Economisește timpul clientului tău

Dacă conduceți un hotel, un instrument virtual va ajuta clienții să vă economisească mult timp și bani. Luați în considerare un scenariu în care membrii unei companii intenționează să participe la o convenție de afaceri în codul dvs. de zonă. În loc să fie nevoiți să călătorească din locația lor actuală pentru a veni și a evalua hotelurile din jurul convenției, ei pot merge doar pe Google Street View și să vadă tot ce este despre hotelul dvs. Acest lucru le economisește timp și bani prețios. Mai mult, creează mai multe afaceri pentru tine.

Economisiți timpul oaspeților și încurajați vizitele în magazine!

3. O strategie de marketing inteligentă și eficientă

După cum se spune, imaginile spun mai mult de 1000 de cuvinte. Vă puteți baza pe experiența noastră pentru a realiza cele mai bune fotografii ale afacerii dvs. pentru ca clienții țintă și potențialii să le previzualizeze. Când creăm turul virtual pentru dvs., vă vom promova afacerea la un cost redus, deoarece nu va trebui să treceți prin necazurile asociate cu marketingul tradițional. Fotografiile realizate le vor spune clienților potențiali ce trebuie să știe despre afacerea dvs. fără a fi nevoie să includă descrieri foarte lungi.

4. Nu aveți nevoie de niciun software și puteți încorpora turul pe site-ul dvs. web

Tururile virtuale sunt mai ușor ca niciodată de încorporat pe site-ul dvs. web și pe rețelele de socializare.Putem crea un tur de clasă mondială pentru afacerea dvs. fără a fi nevoie să încorporăm abilități IT suplimentare. Deci, costul total va fi foarte mic. Acesta este o modalitate eficientă de a ajunge la clienții dvs. fără a fi nevoie să faceți mult efort. Suntem o companie profesionistă care face doar cele mai bune fotografii pentru a vă atrage clienții. Odată ce facem fotografiile, singurul lucru pe care îl vom face este să integrăm turul virtual în Google și ești gata.

5. Turul este disponibil 24/7

Un tur crește valoarea afacerii dvs., deoarece funcționează 24 de ore din 24. Aceasta înseamnă că clienții vă pot previzualiza afacerea la orice oră din zi sau din noapte și din diferite fusuri orare. Persoanele care previzualizează afacerea dvs. din Google Street View în interior vor deveni în cele din urmă clienții dvs. fideli. De asemenea, acești clienți vă pot contacta direct din turul pe care îl vom crea pentru a vă crește vânzările.

6. Tururile virtuale oferă abundență de informații vizuale

Un tur joacă rolul unic de a le permite oamenilor să știe tot ce este de știut despre afacerea ta. Când îl plasăm în Google Street View în interior, clienții tăi vor avea acces la informații despre facilitățile companiei tale, galeria foto și persoanele de contact. Vă puteți baza pe abilitățile noastre profesionale pentru a crea un tur de înaltă calitate, atrăgător, pentru vizitatorii dvs. Informațiile vizuale contribuie foarte mult la atragerea mai multor vizitatori și la transformarea acestora în clienții tăi. Mai mult, informațiile vizuale disponibile în tur va răspunde la majoritatea întrebărilor pe care oaspeții le au.

7. Îți crește vânzările

Turul virtual pe care îl creăm pentru tine va fi o fortăreață pentru a atrage mai multe vânzări. Cum? Clienții știu de obicei ce își doresc atunci când caută un produs sau un serviciu. Așadar, dacă turul tău prezintă tot ceea ce caută, clientul te va suna imediat pentru a face o achiziție. De aceea, ne asigurăm că turul tău virtual este cât mai atrăgător pentru a capta interesul vizitatorilor tăi.

De exemplu, dacă conduceți un hotel pe plajă, turul va include o galerie foto captivantă cu facilități, servicii, produse alimentare și băuturi și informații de contact. Așadar, dacă un client caută un hotel pe plajă care să aibă toate facilitățile și serviciile pe care le-am inclus în tur, este garantat că vă va contacta pentru a face rezervări.

8. Disponibil pe mai multe dispozitive

Trăim într-o era tehnologică și în fiecare zi, tehnologia continuă să evolueze. Astăzi, majoritatea populației lumii deține smartphone-uri, ceea ce le oferă acces ușor și convenabil la internet. În plus, majoritatea acestor oameni folosesc Google ca principal motor de căutare. Google oferă o mulțime de servicii care sunt compatibile cu telefoane mobile și tablete, inclusiv Google Street View în interior, unde integrăm tururile. Așadar, clienții potențiali vă pot previzualiza afacerea și pot face achiziții sau rezervări din confortul telefoanelor sau tabletelor lor.

9. Puteți e-mail turul către potențiali clienți

Frumusețea tehnologiei este modul în care conectează cu ușurință oamenii. Dacă conduceți o afacere imobiliară și aveți adresele de e-mail ale unora dintre potențialii dvs. clienți, le puteți trimite prin e-mail turul proprietății dvs. într-o clipă. Ne vom asigura că este suficient de atractiv pentru a le atrage atenția, astfel încât să le sune în continuare în cap. Un tur este intrigant și nimeni nu poate evita să fie atras. Poate fi cheia prosperității afacerii tale

Hai să vorbim

Permiteți-ne să vă ajutăm să configurați un tur virtual pentru afacerea dvs


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *