fbpx

Doriți să creșteți notorietatea mărcii pentru afacerea dvs., să vă creșteți vânzările și să creați un număr mai mare de urmăritori? Atunci este timpul să te scufundi în lumea videoclipurilor promoționale. O formă de comunicare captivantă și dominantă care domnește pe toate platformele de social media, nu este un secret că marketingul video a devenit un format de preferat pentru profesioniștii de marketing din toate industriile.

Cea mai bună veste: ca o afacere mică, crearea de videoclipuri promoționale pentru a vă evidenția brandul și ofertele nu a fost niciodată mai accesibilă sau mai ieftină.

În acest articol, vă vom prezenta cum să realizați un videoclip promoțional pentru afacerea dvs., astfel încât să puteți face parte și din cei 87% dintre agenții de marketing video care beneficiază deja foarte mult de marketingul video.

Dar mai întâi: de ce ar trebui companiile să facă videoclipuri promoționale?

Marketingul video este la fel de important pentru întreprinderile mici și multe beneficii vin cu el. Videoclipurile sunt un mediu eficient pentru a genera conștientizare. Spre deosebire de imaginile care arată doar un unghi al produsului sau al mărcii dvs., videoclipurile vă permit să prezentați în mod concis orice aspect al afacerii dvs. Datorită tehnologiei avansate, chiar și întreprinderile mici pot urma exemplul și pot realiza videoclipuri puternice pentru a le duce la următorul nivel. 

Dezvoltați gradul de cunoaștere a mărcii

Dezvoltarea gradului de cunoaștere a mărcii înseamnă, practic, să ajungeți la clienții potențiali care poate nu au auzit niciodată de produsul sau marca dvs.; îi spune unui străin o poveste. Puteți face acest lucru fără probleme cu un videoclip care surprinde modul în care produsul, marca sau serviciul dvs. este soluția perfectă pentru punctele dureroase ale publicului și de ce ar trebui să facă o achiziție cu dvs. 

Comunicare mai bună

Videoclipurile promoționale deschid ușile pentru implicare și oferă o comunicare mai bună cu publicul, echipa și afacerea în ansamblu. Gândiți-vă la videoclipurile despre cultura companiei care arată pasiunea echipei pentru un anumit subiect. Dintr-o perspectivă internă, realizarea unui videoclip introductiv rapid despre un nou angajat este o introducere interesantă. 

Creșterea conversiilor

Ratele de conversie cresc atunci când un client este expus la un videoclip. De fapt, este mai probabil să vă creșteți conversiile cu un videoclip plasat pe site-ul dvs. web sau pe pagina dvs. de destinație; Acești vizitatori au șanse cu 64-85% mai mari să facă conversii după ce vizionează un videoclip despre produs, potrivit Shopify. 

Oferă o mai bună înțelegere

Sigur, imaginile sunt puternice, dar videoclipurile explică mai mult decât ceea ce vede. Videoclipurile sunt o modalitate eficientă pentru vizitatori de a conecta punctele și de a extinde înțelegerea de către client a mărcii sau a produsului dvs. 

Mai accesibil ca niciodată 

În zilele noastre, realizarea unui anunț video promoțional pentru afacerea dvs. nu necesită un buget mare cu un studio sau cu actori, lucru pentru care întreprinderile mici ar putea să nu aibă resursele. 

Există modalități eficiente și accesibile de a produce videoclipuri, cum ar fi cu Promo.com. Cu peste 110 milioane de materiale Getty Images din care să alegeți și o opțiune ușoară de încărcare a fotografiilor și videoclipurilor – puteți crea, decupa, marca și edita videoclipuri în câteva clicuri. 

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *