fbpx

Fiecare industrie are beneficii speciale din utilizarea realității virtuale pentru a crește vânzările de afaceri. Deși beneficiile fiecărei industrie diferă ușor, ele sunt în esență legate de aceleași avantaje ale utilizării tehnologiei îmbunătățite. Pentru afacerea cu restaurante, nu este diferit.

Companiile se concentrează din ce în ce mai mult pe îmbunătățirea prezenței lor online pentru a ajunge la un public mai larg. Restaurantele din întreaga lume au beneficiat deja enorm de pe urma utilizării eficiente a tururilor virtuale.

    Google Street View + SEO

În primul rând, în industria ospitalității, recenziile clienților și platformele de recomandare online s-au dovedit a fi reputația digitală a unei anumite afaceri în care impactul poate fi uriaș. 

Făcând un tur virtual al restaurantului dvs., proprietarii de restaurante beneficiază de creșterea SEO (optimizare pentru motoarele de căutare) a afacerii dvs. pe site-urile web dominante din lume: Google, Google Maps, Google Street View, Facebook și Instagram.

   Creștere cu 30% a rezervărilor 

Un studiu a demonstrat că afacerile care au un tur virtual, au cu 30% mai multe rezervări online. Acest lucru este direct legat de timpul sporit de atenție petrecut pe mass-media. Acest lucru atrage mai mulți clienți potențiali să viziteze virtual o afacere în timpul procesului lor de decizie. 

Cu experiențe plăcute din punct de vedere vizual și tururi virtuale informative (meniuri, prețuri, senzații estetice), clienții sunt mai înclinați să decidă să viziteze fizic un restaurant datorită experienței de realitate virtuală.

   A crescut numărul de intrări

Deoarece tururile virtuale sunt ușor de distribuit pe orice platformă sau dispozitiv. Înseamnă că tururile virtuale sunt compatibile pentru a fi deschise pe laptop, smartphone sau Ipad prin link-uri sau, mai frecvent, prin aplicația oficială Google Maps. De aseemena, oamenii pot viziona restaurantul dvs. în timp ce se plimbă.

     Site web și rețele sociale 

Tururile virtuale sunt o modalitate extraordinară de a îmbunătăți prezența online a site-ului și a paginilor de socializare. Atrageți clienții cu fotografii, videoclipuri și tururi virtuale ale spațiului dvs. cu conținut informativ plăcut din punct de vedere estetic. 

Tururile virtuale sunt o modalitate excelentă de a vă spori marketingul digital eficient și de a vă extinde acoperirea online.

   „Percepția este realitate”

Referindu-ne la celebra zicală „Percepția este realitatea”. Aspectul este o parte foarte importantă a procesului de decizie al unui potențial client. Dacă un cuplu dorea să găsească un restaurant romantic, sau o familie dorea să organizeze o petrecere de naștere. 

Privirea în interiorul spațiului restaurantului ar fi un factor important pentru a vedea dacă tema și „vibrațiile” locului sunt adecvate. 

Cu tururile virtuale VR, veți prezenta frumos interiorul spațiului dvs., generând mai multe rezervări online, intrări fizice și experiență suplimentară în serviciul clienți, crescând vânzările dvs. în afaceri!

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.

Categories: HoReCa

0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *