fbpx

În ciuda faptului că este o inovație destul de recentă, tururile virtuale au luat amploare în mai multe industrii, în special în sectoarele imobiliare și hoteliere de lux. Având în vedere că oaspeții și clienții se bazează din ce în ce mai mult pe internet pentru a căuta destinații de vacanță și locuri de desfășurare a evenimentelor, nu este surprinzător faptul că  strategiile de marketing digital pentru hoteluri  au adoptat tururi virtuale hoteliere inovatoare și realizate cu experiență ca instrument de marketing cu impact mare pentru creșterea rezervărilor și a cotei de piață. .

Ce este un tur virtual al hotelului?

Un tur virtual al hotelului este o denumire ușor greșită – nu necesită întotdeauna un set de căști VR sau tehnologie exclusivă pentru vizualizare (deși îl puteți crea având în vedere asta). În schimb, este creat cu camere și aplicații specializate care creează un mediu foto sau video interactiv la 360 de grade pentru ca clienții să se bucure de pe smartphone, computer sau tabletă. Permite spectatorilor să se plimbe prin incinta hotelului dvs., să vizioneze camerele, facilitățile și să vadă priveliștile în ritmul lor și dintr-un punct de vedere la persoana întâi – exact așa cum ar face-o în persoană. Este ideal pentru marketingul hotelurilor de lux, deoarece prezintă ceea ce oferiți în detalii clare de 8k.

De ce să oferim tururi virtuale la hotel?

Strategiile de marketing hoteliere sunt deosebit de potrivite pentru tururile virtuale, deoarece produsul este atât de captivant din punct de vedere vizual și concentrat pe crearea sentimentului de dorință-ai-ai fost aici. Iată doar câteva beneficii ale tururilor virtuale la hotel, împreună cu exemple grozave care oferă inspirație și sfaturi despre cum să desfășoare tururi virtuale la hotel.

#1 – Creșteți traficul web și rezervările

Rapoartele arată  că hotelurile care prezintă tururi virtuale pe site-ul lor văd clienții cheltuind de 5-10 ori mai mult pe site-ul lor, obțin cu 50% mai multe clicuri și cu 87% mai multe vizionări. Poate cel mai important, 75% dintre clienții potențiali spun că tururile virtuale au un impact pozitiv asupra deciziei lor de cumpărare. De fapt,  West Hotels by Hilton  a obținut peste 250.000 de vizualizări și o creștere a rezervărilor cu 7% cu campania lor de tur virtual.

#2 – Sprijiniți călătoria clientului 

Cercetarea joacă un rol semnificativ în procesul de cumpărare a clienților din sectorul ospitalității, cu  81% dintre oameni  citind recenzii și mărturii înainte de a se angaja la o rezervare și  79% dintre oameni  citind cel puțin 6-12 recenzii înainte de a se simți încrezători în luarea unei decizii. Tururile virtuale la hotel oferă oamenilor șansa de a simți cum este să fii în hotelul tău – o experiență bogată, orientată spre detalii, care arată că hotelul tău de lux este opțiunea perfectă pentru vacanța sau evenimentul lor. Turul virtual pentru  Atlantis Dubai  face o treabă grozavă în acest sens, prezentând facilități care ilustrează modul în care fiecare oaspete experimentează serviciul de 5 stele. În mod similar, această preluare simplă și elegantă de la  Valamar Dubrovnik President Hotel vă permite să experimentați oferta acestui hotel într-un mod captivant, dar detaliat.

#3 – Creșteți-vă acoperirea strategiei de marketing pentru hotel

Aceste tururi interactive pot fi partajate pe site-ul tău web și pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram și YouTube), pot fi împărțite în secțiuni pentru diferite audiențe sau înghețate în fotografii interactive. Acest lucru le face un mijloc eficient de a-ți îmbunătăți SEO, de a ajunge la noi audiențe și de a interacționa cu clienții tăi. Acest tur virtual din  Maldive  face o treabă grozavă de a prezenta o activitate specifică disponibilă oaspeților, ajungând la un public care poate nu se gândește la Maldive, dar care este atras de dragostea pentru scufundări, mediile marine curate și luxul vieții insulare.

#4 – Promovează interacțiunea cu clienții și oaspeții

Tururile virtuale sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a ajunge la mai mulți oameni și de a le arăta exact ceea ce oferă hotelul dvs. în cel mai mare mod posibil, fără o vizită fizică, ceea ce este deosebit de important în timpul pandemiei de COVID-19. Oamenii își schimbă comportamentul de călătorie, caută o evadare și sunt înfometați după un refugiu sigur și luxos. 

Fotografia profesională standard este întotdeauna bună, dar tururile virtuale duc această experiență la un nou nivel, permițând spectatorilor să se interacționeze cu hotelul și facilitățile dvs., să dezvolte entuziasm și anticipare și să efectueze cercetări detaliate despre oferta dvs. – totul din confortul propriei case. 

Turul virtual al  Hotelului și Spa Le Franschhoek  realizează acest lucru cu un efect uimitor, cu o prezentare personalizată din partea managerului, creând instantaneu un mediu primitor și antrenant pentru vizitatori.

Este timpul să vă duceți marketingul hotelier în lumea VR

Având în vedere că lumea de lux și marketingul hotelier independent este mai competitivă ca niciodată, tururile virtuale ale hotelurilor sunt produse de marketing rentabile și versatile, care oferă rezultate esențiale. Dacă  strategiile dvs. de marketing hoteliere  sunt axate pe generarea mai multor rezervări, atingerea unui public mai larg și generarea de trafic digital de înaltă calitate, susținând în același timp un brand și o ofertă exclusivă, atunci tururile virtuale sunt instrumentul potrivit pentru job.

Tururi virtuale la hotel

0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *