fbpx

Întreprinderile mici se întreabă cum pot atrage mai mulți oameni în magazinele lor?

Unii cred că marketingul este bun, dar unde și cu cine sau cum este eficient? Cine are timp să facă cercetări când ai o afacere de condus, nu?

Toate acestea ar fi putut, ar trebui și s-ar fi oprit în momentul în care faci ceva.

COVID-19 a lovit, fără îndoială, economia mondială; cu toate acestea, comerțul electronic a fost cel mai bun instrument pentru multe companii pe fondul crizei.

Adică să preiei controlul asupra afacerii tale, să te miști cu vremurile, să te descurci cu tehnologia și să-ți pui magazinul online de unde poți câștiga bani în timp ce dormi.

Scopul nostru este să vă ajutăm să preluați controlul asupra afacerii dvs. și așa puteți face acest lucru.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi un tur virtual 3D afacerii tale și să-l transformi într-un site de comerț electronic.

a smartphone and credit cards in a miniature shopping cart

Adoptă o abordare digitală a afacerii tale. În acest fel, facilitați publicul să vă achiziționeze bunurile, chiar dacă nu vă poate vizita magazinul în persoană. Nu există limită pentru publicul tău, iar oamenii pot cumpăra din oriunde în lume. Odată ce ai acest lucru, creezi o oportunitate excelentă de a ajunge la un public mai larg și de a-l folosi pentru a beneficia și de celelalte platforme de socializare .

Ce este comerțul electronic?

Cu cuvinte simple, sunt toate achizițiile și vânzările efectuate prin Internet . Toate tranzacțiile, de la comanda până la livrarea banilor, sunt efectuate prin mijloace electronice.

Tehnologia și economia digitală au devenit ușurarea multor companii. Prin e-commerce și tururi virtuale 3D, companiile pot continua să-și ofere produsele pe piață. De asemenea, poate reduce impactul negativ în perioadele de criză precum cea pe care o trăim astăzi.

Ce altceva ai nevoie pentru a începe?

Un site web, o platformă de găzduire, un cont de comerț electronic și o companie de tur virtual 3D pentru a face acest lucru.

Tururile virtuale 3D cu comerț electronic vor atrage un public mai larg.

Spre deosebire de alte site-uri web comerciale, un tur 3D este mai personal și mai interactiv. La un nivel simplu, crearea unui tur virtual este o modalitate perfectă de a direcționa oamenii către magazinul dvs., astfel încât aceștia să poată înțelege bunurile pe care le vindeți într-o atmosferă mai sigură și mai primitoare. Experiența captivantă a unui tur 3D este ca și cum ați păși în magazin.

Cum vă pot ajuta comerțul electronic și tururile virtuale 3D?

S-a spus întotdeauna că o imagine valorează cât o mie de cuvinte și din această afirmație nu îi lipsește nici un pic de rațiune. Am putea chiar să mergem mai departe și să spunem că un tur virtual valorează mai mult decât o mie de imagini. Prin urmare, dacă permiteți oamenilor să vadă în interiorul afacerii dvs., veți câștiga multă încredere din partea potențialilor dvs. clienți. Datorită unui tur virtual, vor avea senzația că au fost deja în sediul tău și că ai parcurs deja un drum lung.

În general, oamenii care aleg această alternativă au mai multe șanse să vă viziteze afacerea fizică, comparativ cu alți concurenți care nu o au.   În plus, există un grad ridicat de a dezvolta o preferință pentru afacerea dvs. fizică. Produse și facilități, pur și simplu prin familiarizarea cu ele.

Un tur virtual îmbunătățește vizibilitatea afacerii tale și îi încurajează pe clienți să te găsească mai ușor pe internet. Fără îndoială, un produs foarte inovator care îți va permite să te diferențiezi de concurența ta. Cel mai bun este că îl puteți vizualiza prin orice dispozitiv, cum ar fi computere, tablete sau smartphone-uri.

Ferestrele pop-up ale magazinului online sunt excelente pentru turul virtual de comerț electronic

De ce este comerțul electronic atât de popular acum?

Unul dintre factorii cheie a fost o scădere semnificativă a mobilității populației din cauza politicilor de izolare preventivă din multe țări.

Această strategie a condus la comerțul electronic să ajungă la o industrie cu un impuls mai mare, care a crescut cu rate de 150%.

Experții spun că creșterea obligatorie a comerțului electronic va fi esențială pentru companii pentru a începe să cerceteze noi modele de afaceri la scară largă. Aceasta înseamnă, nu numai cu o abordare digitală (deoarece aceasta le permite o vizibilitate mai mare pe piața globală ), ci și pentru că e-commerce oferă opțiuni pentru ca afacerile să se reinventeze.

Ce se vinde foarte bine pe Marketplace?

Statistica arată că îmbrăcămintea și încălțămintea sunt cele mai cumpărate produse online din țară, urmate de electronice de larg consum și divertisment, cum ar fi jocuri, filme, muzică și cărți.

happy woman shopping online at home

E-Commerce și tururi virtuale 3D combinație perfectă

Beneficiile cheie ale comerțului electronic;

Beneficiile acestui serviciu sunt multe și variate. Când adăugați un tur virtual 3D, este o investiție pe care va trebui să o faceți o singură dată, (cu excepția necesității actualizărilor) dar vă va aduce mari beneficii.

Tururile 3D și comerțul electronic vor stimula traficul

Achizițiile sunt posibile 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Este dovedit că vizitele virtuale cresc considerabil numărul de vizitatori și utilizatori unici care accesează site-ul dvs.

Faceți publicitate și vindeți pe mai multe piețe precum Amazon, Facebook, eBay, Google Shopping.

Încorporarea comerțului electronic într-un tur virtual 3D oferă costuri minime de tranzacție și cheltuieli generale.

Nu numai că un tur virtual este o oportunitate pentru oameni de a experimenta produsele dvs. într-un cadru mai natural, dar poate, de asemenea, să îmbunătățească povestea din spatele produselor prin încorporarea imaginilor, audio, video și text pentru a spune o poveste mult mai bogată.

· Adăugați magazine în rețelele sociale.

a man ordering online

Extinderea și creșterea pieței.

Ele cresc șansele de a face o vânzare, deoarece clienții apreciază ceea ce văd înainte de a lua decizia finală și de a ajunge la locul exact în care se află afacerea dvs. Dacă îi poți câștiga prin ochi și le poți deschide calea înainte de a lua decizia finală, vei avea multe puncte în favoarea ta.

Tururile 3D oferă și îmbunătățesc experiența clienților.

Acestea generează mai multă încredere în clienții dvs., deoarece vă prezentați spațiul de afaceri fără niciun tip vizual suplimentar. Viitorii dumneavoastră cumpărători și cei existenți vor aprecia foarte mult această proximitate în rețea, fără ca ceea ce văd, să fie retușat așa cum se întâmplă uneori cu fotografia tradițională.

Ele reduc teama de necunoscut.

Permiteți utilizatorilor să se deplaseze cu încredere și în siguranță, de la casele lor sau de pe dispozitivele lor mobile. Aceștia pot accesa toate colțurile afacerii tale. Acest lucru poate genera întrebări și îndoieli, dar le puteți rezolva incluzând puncte de interes cu informații valoroase despre afacerea dvs.

Cerul este limita. Care sunt limitele tale acum?

Vă putem ajuta să pregătiți totul astăzi. Contactați-ne pentru a obține un tur virtual 3D al unității dvs. de vânzare cu amănuntul. Să adăugăm etichete care pot afișa detalii despre produs și chiar să furnizeze un link către  magazinul dvs. de comerț electronic .


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *