fbpx

Succesul oricărui spital este evident din numărul pacienților care se internează în spital. Acest număr corespunde direct eforturilor depuse de spital pentru a evidenția calitatea asistenței medicale și a dotărilor oferite de acesta. Turul virtual de 360 ​​de grade devine cel mai benefic mediu pentru a evidenția locația și facilitățile de infrastructură ale spitalului.

Facilitează clienților potențiali din întreaga lume să aibă o experiență virtuală directă a unităților de asistență medicală și îi ajută să ia o decizie pozitivă de a alege spitalul pentru cei mai în vârstă. 

Principalele beneficiile de a avea tururi virtuale în unitățile medicale

  1. Creați prima impresie

Alegerea spitalului potrivit este întotdeauna o activitate greoaie pentru toată lumea. Și în mare parte toată lumea petrece ore lungi căutând online spitalele potrivite.

Un tur virtual poate ajuta foarte mult potențialii clienți să ia o decizie cu privire la alegerea unității medicale potrivite.

2.  Tutorial virtual

În general, tururile virtuale au mai multe hotspot-uri care vor ajuta spectatorul să navigheze de la o scenă a unui tur virtual la alta. Deci, dacă cineva este deosebit de interesat să afle despre facilitățile din sălile de operație, cu ajutorul tehnologiei moderne poate viziona orice încăpere doar cu un singur click.

3.  Evidențiați caracteristicile

Imaginează-ți că spitalul dumneavoastră are facilități de sănătate uimitoare. Înfățișarea acestora prin fotografii 2D nu poate transmite niciodată adevăratele dimensiuni și minunăția acestor facilități.

Un tur virtual poate duce potențialul client în locația reală, ca și cum ar fi cu adevărat prezenți acolo. Puteți chiar să aveți videoclipuri live integrate care pot lăsa o impresie durabilă clienților.

4.  Performanța site-ului

Acesta este un avantaj general al unui tur virtual.  Persoanele potențiale vor rămâne pe site-ul dvs. pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, vizitatorii sunt tentați să revină mai des, ceea ce se adaugă la listarea site-ului dvs. în motoarele de căutare majore precum google, Bing și Yahoo.

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *