fbpx

10 cele mai influente site-uri pentru a partaja tururi virtuale 3D în social media.

Toată lumea își dorește dragoste pentru rețelele sociale ❤️ Cu toate acestea, cum vă depărtați de concurența dvs.? Cum ai putea atrage mai mult trafic pe site-ul tău web și vânzări? Vă vom arăta 10 platforme diferite de rețele sociale pentru a împărtăși tururile virtuale 3D publicului dvs. de pe internet.

Importanța prezenței tale în rețelele sociale va determina modul în care generați trafic.

Să fim clari, social media poate deveni unul dintre cele mai ieftine active pentru marketing. In cazul in care nu cunosti importanta social media in afacerile moderne, este important sa intelegi marea influenta pe care o au in afacerea ta.

Cum influențează rețelele sociale internetul? Primul beneficiu este recunoașterea.

Gândește-te la asta ca la construirea unei relații cu publicul tău, cu cât te văd mai mult pe internet, cu atât își vor aminti mai mult de tine.

De fiecare dată când publicați ceva, indiferent dacă este o postare sau conținut, oferiți publicului posibilitatea de a vă cunoaște și de a vă recunoaște atunci când vă văd pe internet. Dacă publicului dvs. le plac produsele dvs., acesta vă va menționa marca mai des. Publicul dvs. vă va anunța, de asemenea, dacă îi place ceea ce oferiți sau nu. 

Social Media este o modalitate excelentă de a genera mai mult trafic organic către marca sau afacerea dvs.  Se spune că o persoană trebuie să vă vadă afacerea de cel puțin 13 ori pentru a-ți aminti compania și a o recunoaște. Dacă sunt interesați, cel mai probabil vor face clic pe pagina ta. Cu cât te văd mai mult, cu atât ai mai multe șanse de a-ți crește publicul.

Deci, cum vă puteți asigura că turul virtual 3D este vizibil pentru clienții dvs.?

Consecvența este cheia succesului pentru rețelele sociale, dar trebuie să vă direcționați către publicul potrivit,

Vă întrebați unde să vă afișați turul virtual 3D? 

Verificați aceste fapte:

La nivel global, peste 3,6 miliarde de oameni folosesc rețelele sociale, iar numărul este estimat să crească la 4,41 miliarde în 2025.

Cele mai bune rețele de social media clasate după numărul de utilizatori activi sunt:

 1. Facebook
 2. YouTube
 3. WhatsApp
 4. Facebook Messenger.

Utilizatorii de internet petrec în medie 144 de minute pe rețelele sociale pe zi.

Când sunt întrebați cu ce tip de conținut le place să interacționeze:

 • 68% dintre consumatori au preferat imaginile ,
 • 50% au preferat videoclipuri
 • 30% au apreciat postările bazate pe text.

TOP 10 REȚELE SOCIALE PENTRU PARȚIȘI TURURI VIRTUALE 3D

 1. Facebook încă domnește ca cea mai folosită rețea socială din lume.  Acesta este un mediu ideal pentru campaniile dvs. de social media. Cu peste  1,94 miliarde de utilizatori activi  lunar, Facebook oferă utilizatorului opțiunea de a încărca videoclipuri 3D prin fila „Avansat”.
 2. YouTube  Odată produs, turul virtual 3D poate fi încărcat pe YouTube la fel de ușor ca orice alt videoclip. Rapoartele arată că 8 din 10 (18-49 de ani) vizitează site-ul atunci când văd un videoclip.
 3. Whatsapp . Partajarea în Whatsapp este la fel de simplu ca să copiați linkul și să-l inserați în postarea dvs., Voila! Mesajul tău va direcționa utilizatorul către turul virtual al spațiului tău.
 4. Instagram are 1 miliard de utilizatori activi lunar și 500 de milioane dintre ei folosesc Instagram Stories. Aceasta este o platformă pentru a afișa videoclipuri scurte ale tururilor dvs. virtuale 3D.
 5. Twitter a avut în medie 328 de milioane de utilizatori activi lunar în primul trimestru al anului 2017. Puteți include simplu și ușor un link către turul dvs. în tweet-ul dvs. de afaceri promoțional.
 6. Imaginile și tururile Compania mea pe Google 360 ​​generează rezultate. Fotografiile de înaltă calitate din înregistrarea dvs. de companie vă pot îmbunătăți experiența utilizatorului și vă pot găsi mai ușor de către clienți. Tururile virtuale 3D le permit clienților să ajungă la vârf înainte de a ajunge și să vă sporească vizibilitatea online.
 7. Cercetările Pinterest arată că 89% dintre Pinneri folosesc rețeaua atunci când caută inspirație pentru cumpărare.
 8. Site de afaceri . Site-ul web al companiei dvs. este locul evident pentru a evidenția Turul virtual al magazinului dvs. Turul dvs. 3D poate adăuga rapid un nou punct de interes interactiv pe paginile web ale companiei dvs.
 9. Directoarele de afaceri online  pot fi o modalitate eficientă de a vă lista afacerea și de a vă invita clienții în magazin. Includerea turului virtual ca parte a hărții Google sau a indicațiilor de orientare oferă înregistrării dvs. un plus de dinamism.
 10. Statistici LinkedIn : La nivel global, LinkedIn are peste 722 de milioane de utilizatori în peste 200 de țări și teritorii. Cel mai mare site de rețea profesională din lume, LinkedIn se referă la conexiuni și la influenți în afaceri. Marketingul LinkedIn pentru mărci ajută la eforturile de recrutare și achiziție de clienți. Un tur 3D poate fi încărcat cu ușurință pe LinkedIn.
close up photography of smartphone icons

Aduceți trafic către site-ul dvs

Odată ce modelul tău este pe rețelele de socializare, este posibil ca oamenii să  se entuziasmeze și să înceapă să-l distribuie altora . Acest „factor cool” este deosebit de eficient pentru cei care nu au văzut niciodată un tur virtual 3D înainte.

Cu toate acestea, veți dori să traduceți toate aceste aprecieri, distribuiri, tweet-uri, afișări și vizite în spațiu în  trafic real către site-ul dvs. web  și „în canalul dvs.”, astfel încât să le puteți converti în vizitatori reali și clienți reali.

 Contactați-ne pentru a afla mai multe despre un plan de captare a realității care se potrivește afacerii dvs.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *