fbpx

Cea mai bună platformă de socializare pentru mărcile B2B, LinkedIn îi ajută pe profesioniști să-și dezvolte gândirea și să-și îmbunătățească imaginea. Iată câteva dintre tendințele rețelelor sociale pe care trebuie să le știți dacă doriți să prosperați pe LinkedIn.

1. Evenimente LinkedIn

Deși LinkedIn Events a debutat pentru prima dată în 2020, abia recent au început să atragă mai multă atenție în 2021 și 2022. Ideal ca o modalitate pentru companii de a intra în legătură cu publicul lor într-o lume în care evenimentele în persoană devin mai puțin comune, LinkedIn Events au o mulțime de beneficii. 

Cu LinkedIn Events, vă puteți conecta cu ușurință cu o gamă largă de persoane vizate la care doriți să participați la webinarul sau conferința dvs., în mod automat. De asemenea, puteți filtra persoanele pe care doriți să le invitați în funcție de geografia unei persoane, de locurile de muncă actuale ale companiei și de industrie. 

Evenimentele LinkedIn nu numai că vă ajută să intrați în legătură cu publicul dvs. profesional B2B, ci vă poate consolida și brandul profesional, deoarece puteți arăta altor persoane la ce evenimente ați participat. Puteți chiar să minimizați munca care intră în evenimentele dvs. de astăzi cu „evenimente audio”. 

2. Sondaje LinkedIn

O altă caracteristică care a fost evidentă pe LinkedIn de ceva timp sunt sondajele, cu toate acestea, popularitatea acestei capabilități a început să crească abia în ultimii ani. Sondajele au apărut ca o modalitate excelentă pentru companii de a colecta informații valoroase despre audiența lor. 

Consultați acest exemplu de la Bob Low: 

sondaj linkedin

Sondajele oferă companiilor o modalitate de a identifica punctele dureroase și provocările, astfel încât să poată crea produse, servicii și conținut mai eficiente pentru publicul țintă. 

Puteți chiar să vă folosiți sondajele pentru a colecta informații pe care să le utilizați în următoarea carte albă, carte electronică sau postări de blog. 

Pe lângă faptul că vă oferă acces la informații utile; Sondajele LinkedIn oferă o modalitate excelentă de a începe conversații cu persoanele de contact și de a genera implicare pentru marca dvs. 

3. LinkedIn Live

Adăugat ca o funcție pe LinkedIn în decembrie 2021, LinkedIn Live este abordarea platformei B2B față de tendința în creștere a streamingului video în direct și autentic. Deja, o serie de companii au început să folosească această tehnologie pentru a ajunge la publicul lor în moduri noi și captivante.

De exemplu, Vimeo, populara companie de găzduire și partajare video, a creat o emisiune săptămânală numită „Prânz de lucru”, care implică experți care vorbesc despre subiecte relevante din industrie.

Aceste tipuri de „evenimente live” pot fi o modalitate excelentă de a genera entuziasm pentru marca dvs. în lumea B2B. Sunt, de asemenea, o șansă de a genera mai multe conexiuni emoționale cu clienții tăi, prin videoclipuri autentice, „brute”. 

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *