fbpx

Facebook continuă să fie cea mai accesibilă platformă de socializare pentru oameni de toate vârstele și mediile. Iată tendințele rețelelor sociale care influențează Facebook în acest moment.  

1. Cumpărături live pe Facebook

Videoclipul live este una dintre cele mai captivante moduri de a intra în legătură cu publicul și de a spori autenticitatea mărcii tale. Cu videoclipurile live, le puteți prezenta clienților în culisele proceselor dvs. de afaceri și chiar puteți găzdui evenimente de întrebări și răspunsuri. 

Cea mai interesantă tendință pentru transmiterea în flux live în acest moment este cumpărăturile în flux live, care le permite clienților să „lice” pentru articole în timpul unui eveniment live. Se așteaptă ca această piață să atingă o valoare masivă de 480 de miliarde de dolari în China în acest an și începe să atragă atenția în întreaga lume. 

Sephora are deja „Facebook Live Fridays” în acest scop.

Interfață grafică cu utilizatorul Descriere generată automat

2. Poveștile Facebook cresc în popularitate

Facebook Stories este una dintre cele mai noi funcții video de pe Facebook introduse pentru a construi pe baza succesului fenomenal al „Instagram Stories”. Deși unele companii nu erau sigure de serviciu, pentru început, acesta începe să câștige mult mai multă popularitate. 

Studiile arată că clienții se conectează mai mult cu mărcile care arată fețele oamenilor din spatele afacerii, iar Facebook Stories poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. 

Companiile încep, de asemenea, să folosească Facebook Stories pentru a crea experiențe mai captivante pentru clienții lor, așa cum a făcut Instacart cu propriul său eveniment de joc trivia. 

Exemplu de poveste pe Instacart pe Facebook

3. Reclamele personalizate prosperă

Clienții caută din ce în ce mai mult experiențe mai captivante și personalizate atunci când interacționează cu mărcile – în special pe rețelele sociale. Aproximativ 80% dintre clienți spun acum că au șanse mai mari să facă o achiziție atunci când cred că eforturile de marketing ale unei mărci sunt adaptate nevoilor lor. 

Pe măsură ce reclamele Facebook devin din ce în ce mai scumpe, companiile vor trebui să ia măsuri suplimentare pentru a se asigura că folosesc strategii de direcționare hiper-conștiente pentru a-și „personaliza” campaniile. Utilizarea conținutului dinamic care se modifică în funcție de ceea ce clienții au căutat deja pe site-ul dvs. este un început excelent. 

Nike face acest lucru deosebit de bine. 

201 de noi exemple de anunțuri Facebook care au performanțe mai bune [Cercetare originală] |  Design reclame Facebook, exemple de reclame Facebook, Design reclamă

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.

Categories: Social Media

0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *