fbpx

Tururi 3D- Crearea unei strategii de marketing online care funcționează.

Ghidul restaurantelor despre cum să reușești pe Google Maps.

Creșteți vizionările afacerii dumneavoastră, cu Matterport din Google Maps… care este de obicei locul unde veți fi descoperit primul.

Permiteți-ne să vă reamintim că tehnologia se transformă într-o conexiune foarte importantă pentru a dezvolta modul în care spectatorii dvs. gândesc și acționează. Internetul este atât de prezent în viața noastră încât cu greu știm să ridicăm un deget fără a-l consulta mai întâi cu Google.

Dacă nu ai un fel de prezență și conținut în Google, pierzi mult timp, așa că fă-ți o favoare și citește de ce un tur 3D te poate beneficia.

Pe de altă parte, dacă aveți deja un site web, vă vom spune tot ce puteți include în turul restaurantului, odată ce încărcăm un tur 3D pe pagina dvs., astfel încât oamenii să poată accesa restaurantul și să vadă din interior cum arată.

architecture ceiling chairs chandeliers

Utilizați Mattertags pentru un conținut mai bun de povestire.

De asemenea, puteți include tot felul de Mattertag -uri în turul dvs. Desigur, aceste Mattertag-uri nu pot fi accesate din cloud-ul Google, dar poți adăuga turul 3D pe site-ul tău web și de acolo clienții tăi pot face rezervarea în tabelul care le place cel mai mult. Ei pot vedea dacă restaurantul este potrivit pentru grupuri.

Obțineți o senzație a atmosferei cu un tur 3D.

Arată atmosfera locului tău, oamenii pot vedea dacă este romantic sau mai social. Permite spectatorilor să vadă dacă restaurantul are o terasă sau camere private și care este priveliștea. Un restaurant Matterport în Google Maps, tur 3D va arăta barul și în general. Adaugă o imagine mai bună despre tema restaurantului tău . Se pot deplasa și astfel decide dacă restaurantul este pe placul lor sau nu.

Adăugați ceva comerț electronic în restaurantul dvs.

În plus, dacă vinzi lucruri în unitatea ta, cum ar fi sosuri, tricouri sau orice altceva, poți include și pagina de e-commerce care îi conduce direct pe clienții să-ți cumpere articolele. 

Îmbunătățiți calitatea fotografiilor din Compania mea pe Google. cu un restaurant Matterport în Google Maps.

Turul dvs. virtual 3D este încărcat și în lista dvs. Google Maps, împreună cu fotografiile noastre de stoc gratuite, creând o primă impresie foarte convingătoare.

Turul virtual ajută la creșterea timpului pe care oamenii îl petrec privind conținutul dvs. În acest fel, cu cât oamenii petrec mai mult timp privind fotografiile dvs. în 360, acest lucru ajută la îmbunătățirea clasării dvs. atunci când sunt căutate pe Google.

În sfârșit și cel mai important, FI DIFERIT. Oamenilor le place că le oferi mai mult. FIȚI COOL și arată-ți locul frumos pentru că munceste atât de mult încât este timpul să fii recunoscut.

Verificați diferența dintre adăugarea unui conținut virtual 3D pe site-ul dvs. web și atunci când nu o faceți.

Să vedem aceste două exemple.

Gogi Korean Grill are turneul 3D pe site-ul lor, Estefan Kitchen nu. Observați diferența de impresii.

Analiza matterport poate ajuta la vizualizarea statisticilor tururilor. vă arată câte persoane au văzut turul, câte vizite și vizitatori unici. În acest fel, vă ajută să vă urmăriți mai bine campania de marketing.

Restaurantul Matterport în Google Maps. Este o sarcină simplă.

Dacă un proprietar de afaceri nu este interesat să-și arate spațiul, de obicei este pentru că presupune că locul său este de o calitate inferioară! Nu este în totalitate vina lor. Proprietarii de restaurante sunt unii dintre cei mai ocupați oameni de pe planetă și le este ușor să treacă cu vederea întreținerea regulată a localului lor rafinat.

Pentru a discuta despre modul în care vă putem ajuta să creați un viitor digital pentru marca dvs. de restaurant, care vă crește audiența, veniturile și profiturile, programați o consultare fără obligații cu un membru al echipei noastre executive. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm pe dumneavoastră și echipa dumneavoastră să vă îndepliniți misiunea, viziunea și obiectivele afacerii dumneavoastră


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *