fbpx

Tururile virtuale scot în evidență toate facilitățile și echipamentele ce dotează centrul fitness sau clasica sală de sport.

Acesta permite clienților să exploreze toate facilitățile oferite, de la aparatura cardio, greutăți libere sau aparate de culturism, până la zona funcțională și antrenamente de grup. În acest sens, turul virtual este o parte cheie a site-ului și impactează foarte puternic numărul de vizitatori care doresc să afle mai multe informații și detalii despre spațiul fizic al unui unui centru fitness.


Un aspect comun și cea mai grea parte pentru marketingul online a sălilor de sport și a centrelor de fitness a fost să găsească o modalitate de a afișa cu precizie dimensiunea și spațiul, în corelație cu informațiile exacte și condițiile in care se află toate echipamentele ce utilează spațiul în sine. Pe lângă sugestivele imagini de o calitate superioară, Tururile virtuale 360 vor oferi o experiență utilă și captivantă privitorului.

man carrying barbel
Tur virtual in fitness

Utilizarea unui tur virtual, nu numai că oferă un model extrem de precis în ceea ce privește spațiul, dar prezintă exact modul în care este amenajată instalația de ventilare ceea ce nu este întotdeauna posibil prin fotografia tradițională. sau utilizarea video.


1 Comment

Tudor Neda-Cojocaru · 4 iunie 2023 at 10:41

Hi Echipa

În acest domeniul, aveți posibilitatea să acționați în arhitectură ?
De exeplu, scurgerea curentului într-o albie decolmatată a afluentului ajunge într-o secțiune critică/viitură și produce pagube !

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *