fbpx

De la COVID-19, multe lucruri s-au schimbat. Majoritatea cumpărătorilor din zilele noastre mai degrabă cumpără online decât să viziteze magazinul. Pandemia i-a învățat pe oameni cât de ușor este să comande online în timp ce sunt liberi acasă.

Dacă dețineți un showroom de orice fel, atunci este foarte recomandat să începeți să vindeți prin propriul site web și rețelele sociale.

Dar este la fel de ușor pe cât pare.

Vedeți, fiecare industrie este acum mai competitivă ca niciodată. Prin urmare, este esențial pentru dvs. să găsiți modalități unice de a atrage mai mulți cumpărători.

Vă prezentăm „Showroom virtual”

În timp ce alții s-au chinuit să găsească potențiali clienți, câteva companii și-au transformat magazinul într-un centru de vânzări 24 de ore pe zi, folosind showroom-uri virtuale. S-a dovedit că generează mai multe vânzări decât de obicei.

Oamenii își pot vizita magazinele de la distanță, oricând doresc, și pot comanda produse în timp ce stau confortabil acasă.

Oamenii iubesc showroom-urile virtuale și 2 din 3 potențiali doresc ca mai multe companii să folosească VR.

În acest articol, îți vei face o idee bună despre ce include un tur virtual de showroom și cum îl poți folosi în afacerea ta.

Deci haideți să aruncăm o privire.

Ce este un tur virtual al showroom-ului?

Un showroom virtual le oferă clienților potențiali șansa de a vă vizita magazinul și de a obține o experiență realistă, chiar dacă stă acasă, călătorește într-o țară îndepărtată sau în pauză în timpul serviciului.

Adevărul este că creează o experiență virtuală a ceea ce este magazinul tău în viața reală, pe care publicul o consideră mai captivantă. În timpul turului, ei pot privi produsele și pot decide să cumpere unul la fel cum ar face-o într-o vizită live, cu excepția faptului că nu vor trebui să vorbească cu nimeni, să stea la coadă pentru a ieși la casă sau să meargă cu mulțimea în timp ce cumpărături.

Acest lucru creează un sentiment de satisfacție personală și clientul dvs. va fi mai confortabil la cumpărături ori de câte ori este liber. Nu vor trebui să găsească timp din ziua lor aglomerată pentru a vă vizita magazinul.

În plus, aceasta este o experiență unică pentru cumpărător. În loc să răsfoiască o pagină plictisitoare cu liste de produse, aceștia vor primi un tur interactiv într-o vizualizare 3D și se vor deplasa din proprie voință. Acest lucru le va ajuta să se conecteze emoțional cu ei și le va găsi interesant să facă cumpărături într-un mediu atât de unic.

Afaceri care pot beneficia de pe urma utilizării showroom-urilor virtuale

Showroom virtual de bucătărie și showroom virtual de mobilier

O mulțime de companii folosesc ideea de tururi virtuale în showroom în acest moment. Să ne uităm la câteva dintre nișele care pot beneficia de el.

Showroom virtual de modă

Se preconizează că anul acesta va exista o utilizare a tehnologiei în sectorul modei.

Și mulți designeri moderni au îmbrățișat realitatea virtuală ca una dintre modalitățile de a-și promova piesele.

Dacă dețineți un magazin de modă, atunci un tur VR poate avea un impact enorm asupra expunerii modelelor și colecției dvs. Aceasta se va simți mai degrabă ca o expoziție de unde pot cumpăra produsele pe care le doresc.

Beneficiile unui tur virtual de showroom de modă

Turul Virtual Fashion Showroom oferă multe oportunități de a prezenta clienților produse de modă într-un mod captivant și puteți beneficia de pe urma acestuia mai mult decât atragerea de vizitatori.

1. Descriere detaliată a caracteristicilor

În turul virtual, puteți adăuga o opțiune pentru a vizualiza detaliile fiecărei haine împreună cu imagini și videoclipuri. Acest lucru îi va menține cuplati de turneu și le va permite să ia decizii de cumpărare din mers.

2. Cumpărături virtuale prietenoase cu smartphone-urile

Majoritatea oamenilor cumpără folosind smartphone-uri, ceea ce este și mai bine atunci când folosesc showroom-uri virtuale. Vizualizarea unui tur pe un mobil în modul giroscop va permite cumpărătorului să se miște și să privească, așa cum ar face-o personal în magazin, făcând astfel călătoria mai interesantă.

3. Comanda instantanee a produsului

Puteți include, de asemenea, o modalitate de a comanda produsul chiar din turul virtual sau cel puțin să oferiți un CTA care îi va duce pe cumpărători la pagina de vânzare a produsului.

Acest lucru va crește posibilitatea de a crește vânzările.

4. Vedere reală a îmbrăcămintei – mai fiabilă

În mod normal, imaginile de pe site sunt editate și multe îmbunătățesc hainele pentru a arăta mult mai bine decât este în realitate. Acest lucru creează o problemă de încredere în rândul cumpărătorilor care sunt adesea reticenți în a comanda rochii scumpe din cauza fricii de anomalii.

Un tur virtual va pune rochiile evidențiate la fel ca în magazinul tău real, oferindu-ți astfel o idee despre cum arată în viața reală. Acest lucru va ajuta cumpărătorii să aibă încredere în autenticitatea produsului dvs.

5. Primiți mai multe întrebări

Dacă puteți crea un showroom virtual bun de modă, atunci vă puteți aștepta să primiți mai multe întrebări despre produsele dvs. De fapt, puteți include un formular de contact în tur pentru a permite potențialilor cumpărători să vă contacteze înainte de a comanda o rochie. Acest lucru va ajuta la vânzarea de rochii mai scumpe.

Showroom virtual de mobilier

Mobilierul este dificil de cumpărat online din cauza necesității de observare virtuală. Prin urmare, site-urile tradiționale de comerț electronic se luptă să vândă mai multă mobilă direct de pe site. Majoritatea oamenilor văd produsele și apoi vizitează magazinul pentru a afla mai multe.

Cu toate acestea, recent, s-a dovedit că showroom-urile virtuale pot fi folosite pentru a crește vânzările de mobilă online. De exemplu, IKEA are propriul showroom de realitate virtuală, ceea ce a dus la o creștere a vânzărilor online.

Să ne uităm la câteva dintre beneficiile vânzării de mobilă online.

Beneficiile unui showroom virtual de mobilier

Industria mobilei este destul de competitivă, deoarece mărci mari precum IKEA și Pottery Barn au câștigat deja câțiva cumpărători fideli.

Dar utilizarea unor showroom-uri virtuale sensibile poate atrage câțiva înapoi aici.

1. Un vizual atractiv pentru a vinde mobilier

Cea mai bună opțiune pentru a face turul virtual al mobilierului mai atractiv este că, în loc să creați un tur al showroom-ului propriu-zis, să mobilați o casă mică cu mobilier și să creați un tur virtual al locului respectiv.

Acest lucru va oferi cumpărătorilor o idee clară despre cum va arăta mobilierul într-o casă adevărată, ajutând astfel să ia o decizie de cumpărare.

2. Evidențiați detaliile de mobilier cu un tur virtual

În tur, puteți include mici pictograme pentru a trece cu mouse-ul și pentru a obține mai multe detalii despre mobilierul pe care îl vindeți.

De exemplu, puteți informa publicul despre culoare, materialele lemnului, dimensiunea etc. Puteți chiar să adăugați videoclipuri promoționale suplimentare cu cele mai scumpe produse pentru a face experiența și mai bună.

3. Conectați-vă personal cu potențialii

În tur, puteți include un mic videoclip promoțional pe care vizitatorul îl poate viziona în timpul turului, astfel încât să puteți prezenta produsele dvs. personal și chiar să îi informați despre o promoție pe care o desfășurați.

Puteți face același lucru cu sunetul de fundal preînregistrat.

Acest lucru vă va permite să vă conectați direct cu cumpărătorii la nivel personal, iar cumpărătorii vor simți că îi prețuiți.

Showroom virtual de mobilier - WPVR

Showroom virtual de bucătărie

Vizitarea showroom-urilor de bucătărie este o aventură interesantă pentru majoritatea femeilor care se ocupă de o familie cu responsabilitate. Și un showroom virtual de bucătărie vă poate aduce mai mulți potențiali cumpărători decât v-ați aștepta în mod normal. Să vedem de ce.

Beneficiile unui showroom virtual de bucătărie

Un showroom virtual de bucătărie nu numai că vă va permite să vă conectați personal cu potențialii cumpărători, dar le va face și cumpărătorilor mai ușor să-și facă timp și să facă o vizită. Prin urmare, vine cu mari beneficii.

1. Alegerea ideală a unei gospodine responsabile

Majoritatea gospodinelor sunt ocupate cu menținerea unei familii sănătoase și chiar dacă doresc, s-ar putea să nu aibă timp să vă viziteze showroom-ul. Așa că recurg la cumpărarea online de pe un site de comerț electronic.

Cu toate acestea, deoarece este nevoie de timp pentru a găsi ceea ce aveți nevoie pe un site de comerț electronic, mulți chiar evită asta. Un showroom virtual de bucătărie poate schimba asta.

Dacă puteți crea un tur virtual al showroom-ului dvs., atunci gospodinele pot face un tur și pot obține o experiență realistă. Acest lucru îi va permite să facă cumpărături exact așa cum ar face-o în magazinul dvs. real și îi va menține entuziasmați să cumpere mai multe produse – un câștig-câștig pentru amândoi.

2. O modalitate mai bună de a evidenția aparatele de bucătărie

Încercați să oferiți mai multe detalii despre produsele dvs. în cadrul turului virtual. Să presupunem că puteți include o pictogramă pe care cumpărătorii pot trece cu mouse-ul pentru a obține detalii precum materialul, caracteristicile speciale, culoarea etc. Și apoi o puteți configura astfel încât, făcând clic pe ea, să încarce un CTA pentru a cumpăra produsul.

Acest lucru vă va permite să evidențiați specialitatea produselor dvs. potențialilor cumpărători.

3. Afișați diferite vitrine de bucătărie

Din nou, în loc să faceți pur și simplu un tur virtual al magazinului dvs., puteți decora mai multe bucătării cu aparate diferite și apoi puteți crea tururi virtuale pentru fiecare dintre ele.

Acest lucru va oferi cumpărătorilor o idee clară despre cum arată produsele în viața reală.

Showroom Virtual Bucătărie - WPVR

Cel mai accesibil software pentru showroom virtual

Oricât de uimitor sună un showroom virtual, s-ar putea să vă aflați într-o dilemă despre cum puteți crea unul.

De fapt, din cauza impactului tehnologic ridicat pe care îl are, s-ar putea chiar să crezi că este scump.

Dar asta nu este adevărat. Puteți obține un software uimitor de tur virtual, care este atât accesibil, cât și de înaltă calitate.

Adevărata preocupare aici este cum îl puteți face mai captivant.

Un software ideal pentru showroom virtual ar trebui să aibă următoarele

  • Funcții de navigare cu opțiuni de zoom.
  • Funcție ecran complet
  • Funcția giroscop pentru utilizatorii de smartphone
  • Informații de conținut la clic / la trecerea cu mouse-ul
  • Faceți clic pe „ Adăugați în coș ” Produs

Dacă utilizați un site WordPress, atunci vestea bună este că veți găsi instrumentul potrivit pentru a crea showroom-uri virtuale uimitoare

Publicare tur - WPVR

Giroscop Această funcție le va oferi clienților tăi o experiență îmbunătățită a smartphone-ului în timpul turului tău Virtual Showroom.

Clienții tăi vor putea experimenta în detaliu turul din turul tău virtual din showroom.

Scene Gallery
Adăugați imagini cu diferite secțiuni ale showroom-ului dvs. și afișați-le cu această funcție.

Showroom-ul dvs. virtual ar putea avea secțiuni diferite cu produse diferite. WP VR vă permite să adăugați diferite scene într-un singur tur. Clienții dvs. vor putea să răsfoiască între secțiuni din galeria de scene atunci când le adăugați ca scene separate.

Muzică de fundal pentru turneu
Activarea acestei opțiuni va permite clienților tăi să aibă o călătorie plăcută în timp ce fac cumpărături din showroom-ul tău.

Adaugăm informații despre companie
Marca ta este identitatea ta. Afișați sigla mărcii dvs. și informațiile din showroom cu această funcție.

Preferințe de zoom
Setați preferințele de zoom necesare pentru a ajuta clienții potențiali să determine calitatea produsului. Astfel, clienții tăi pot mări și micșora atunci când este necesar.

Și, există o altă opțiune pentru a edita butoanele de control. Activați opțiunile de care aveți nevoie în consecință.

Butoane de control - WPVR

.

WooCommerce Product Frontend - WPVR

Să adăugăm produsul în coș și să vedem ce se întâmplă.

Adaugă în coș direct din turul virtual - WPVR

Și pentru a ne asigura că produsul a fost adăugat în coș, să redirecționăm către „Vezi coșul de cumpărături”

Vezi coșul din turul virtual

Si asta e. Produsul dvs. a fost adăugat în coș.

Asa se incheie discutia. Acum, intensifică-ți jocul și impresionează-ți clienții potențiali, construind un tur virtual uimitor de showroom. Cu tururi perfecte în showroom-ul de realitate virtuală, faceți potențialii dvs. să se îndrăgostească de marca dvs.

rezumat

Showroom-urile virtuale vă vor îmbunătăți vânzările împreună cu reducerea costului showroom-ului fizic. Aproape sigur că afacerea dvs. va ajunge la un public mai mare dacă alegeți abordarea virtuală.

Nu contează dacă deții un showroom de mobilă sau o casă de modă. Scopul tău final ar trebui să fie să oferi cele mai bune servicii clienților tăi potențiali.

Și un tur virtual al showroom-ului ar putea fi doar schimbătorul de joc pe care îl căutați.

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.

Folosind hardware-ul de 360 ​​de grade, colaboratorii, angajații, părțile interesate și multe altele  se pot întâlni față în față . Oriunde se află în lume,  ei pot obține o înțelegere completă a unui anumit mediu fizic.

Pentru a afla mai multe despre ce poate oferi platforma noastră afacerii dvs.,  faceți clic aici  pentru a rezerva o demonstrație. 

InnovTour


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *