fbpx

Serviciile de tururi virtuale pentru amenajări interioare au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, în special datorită tehnologiei avansate și a cererii crescute pentru experiențe digitale interactive.

Aceste tururi virtuale permit clienților să exploreze și să vizualizeze în mod realist spațiile interioare și amenajările casnice fără a fi necesară prezența fizică.

Dacă doriți astfel de servicii, iată câteva etape pe care le puteți urma:

 1. Dezvoltarea platformei:
  • Începeți prin a dezvolta o platformă online pe care clienții pot accesa tururile virtuale. Aceasta poate fi un site web dedicat sau o aplicație mobilă.
 2. Fotografie și imagini 360 de grade:
  • Realizați fotografii de înaltă calitate a spațiilor interioare pe care doriți să le prezentați în tururile virtuale. Utilizați camere și tehnologii de fotografiere 360 de grade pentru a crea imagini interactive.
 3. Crearea turului virtual:
  • Utilizați software specializat sau servicii de tururi virtuale pentru a asambla imaginile 360 de grade într-un tur virtual interactiv. Puteți adăuga, de asemenea, informații suplimentare despre obiectele și amenajările din interiorul fiecărui spațiu.
 4. Interacțiune și navigare:
  • Asigurați-vă că tururile virtuale permit utilizatorilor să interacționeze și să navigheze liber prin spațiul prezentat. Aceasta poate include posibilitatea de a roti camera, a face zoom sau a face clic pe obiecte pentru a afla mai multe informații.
 5. Integrare de instrumente de contact:
  • Furnizați informații de contact și un chat în timp real pentru a permite potențialilor clienți să pună întrebări sau să solicite detalii suplimentare despre produsele sau serviciile prezentate în tururile virtuale.
 6. Marketing și promovare:
  • Promovați serviciile dvs. de tururi virtuale pentru amenajări interioare și casnice pe site-ul dvs., pe rețelele de socializare și prin intermediul parteneriatelor cu agenții imobiliare, designeri de interior sau magazine de mobilă.
 7. Facturare și gestionarea clienților:
  • Implementați un sistem de facturare și de gestionare a clienților pentru a urmări și gestiona rezervările, plățile și feedback-ul clienților.
 8. Îmbunătățiri continue:
  • Colectați feedback-ul clienților pentru a vă îmbunătăți constant serviciile și pentru a adăuga noi caracteristici sau opțiuni în funcție de nevoile lor.

Tururile virtuale pentru amenajări interioare și casnice pot servi unui public larg, inclusiv persoanelor care caută să-și decoreze propriile locuințe, agențiilor imobiliare care doresc să prezinte proprietățile la vânzare sau închiriere, precum și firmelor de design de interior care doresc să arate clienților lor conceptele și ideile într-un mod captivant și interactiv.

Este important să investiți în tehnologie și în marketing pentru a vă face serviciile cunoscute și pentru a atrage clienți.

Ajută-ți și tu afacerea să aibă succes!

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade permite utilizatorilor să se alăture tururilor virtuale , instruirilor și inspecțiilor prin browser web sau dispozitiv VR.

Vrei să știi cum arată un tur virtual? Contactează-ne astăzi și descoperă cum putem satisface nevoile tale într-un mod profesionist și eficient. Suntem nerăbdători să colaborăm cu tine și să te ajutăm să atingi succesul pe care îl meriți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *