fbpx

Ce face Chat GPT?

Dacă cereți o poezie în limba engleză în stilul lui Shakespeare, aceasta vă va oferi în câteva minute. Dacă întrebi o ghicitoare, îți va da un răspuns. Dacă întrebați unde este eroarea într-un program software foarte lung, acesta o va găsi și vă va oferi răspunsul corect. Ce ar trebui să fac în continuare pentru o afacere mică pe care o pot începe? Cum ar trebui tratat? Dacă este întrebat, va oferi o explicație foarte detaliată fără a da un răspuns într-un cuvânt sau două.

Interacționează cu oamenii precum profesori și experți, oferind informații și răspunzând la întrebări prin conversație.

Chat GPT este un chatbot

Este o aplicație software de conversație de chat online. De exemplu, unele site-uri web au un serviciu automat de chatbot. În mare parte, îl puteți găsi pe site-uri web legate de bănci.

GPT înseamnă Generative Pre-trained Transformer. Modelele generative aparțin domeniului studiului statistic. Un model folosit pentru a găsi noi puncte de date. De exemplu, modelul generativ este folosit pentru a scrie articole sau povestiri moderne bazate pe o varietate de idei și mesaje scrise de multe persoane.

Aplicația ChatGPT

Ajutându-vă să luați decizii mai bune și mai rapide despre cum să răspundeți nevoilor clienților dvs. Acest lucru ar trebui să vă ajute să generați câteva idei. Obțineți o muncă mai mare și de mai bună calitate în mai puțin timp. De exemplu, dacă conduci o afacere de tutorat online și ești întrebat ce să scrii pe site, acest Chat GPT îți va oferi o explicație grozavă.

Una dintre cele mai mari utilizări ale Chat GPT nu este doar de a spune unde este eroarea în programul de calculator, ci și de a corecta eroarea, rând cu linie.

Chat GPT și schimbare socială

Aplicația va fi foarte bună pentru a reduce costul educației. Ar fi grozav dacă mulțimea de tineri care se află mereu în telefoanele mobile ar începe să citească cărți bune prin acest instrument.

Este de așteptat ca acest instrument să fie de mare ajutor pentru studiile copiilor, începând de la temele zilnice până la teme lunare în știință pentru gospodinele care nu pot face față educației, muncii și acasă a copiilor lor.

Ideea este că acest lucru ne va ghida să explorăm cum să echilibrăm tehnologia bazată pe date și creativitatea umană. Acest program are capacitatea de a învăța lucruri necunoscute (RLHF) prin învățare prin consolidare din mesaje sau informații furnizate de om. Această învățare de consolidare face Chat GPT mai puternic și mai versatil.

Ce este special la Chat GPT

Ceea ce este special la Chat GPT este că își recunoaște ignoranța dacă nu există informații relevante sau răspuns la întrebarea adresată. Nu există legi legate de inteligența artificială, big data și învățarea automată în India. Inteligența artificială și învățarea automată în angajare În prezent, SUA lucrează la o propunere de act AI.

Deși uneori unele dintre răspunsurile pe care le primește încă nu sunt tocmai corecte, adevărul este că tot felul de oameni se uită la răspunsurile sale, ridică din sprâncene și gâfâie de uimire și urmăresc fără să știe funcționarea lui. Una peste alta, umanitatea ar saluta un Chat GPT care funcționează bine.

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *