fbpx

VR 360°

Camere digitale cu imagini de înaltă rezoluție, precizie ridicată și viteză mare de captare pentru captură profesională 3D a spațiilor interioare și exterioare.

TURURI VIRTUALE 3D

Puteți face măsurători, adăuga etichete cu texte explicative, link-uri și videoclipuri, puteți genera fotografii și videoclipuri la calitate de imprimare 4K, partajați colaboratorilor.

Precizie

Prin utilizarea unei camere bazate pe LIDAR cu cele mai precise date 3D de profunzime pentru arhitectură, construcții, profesioniști ingineri și industriile de asigurări care au nevoie de precizie ridicată și rezoluție a imaginii

CALITATE SUPERIOARĂ

Oferim o rezoluție clară a imaginii de calitate profesională @134 MP combinată cu datele de adâncime 3D ale tuturor obiectelor

Putem aduce datele de la sol în realitatea virtuală

Scanare spațială 3D pentru industria construcțiilor

Pentru orice proiect de construcție, documentația este o parte critică. La reperele importante, este important să se verifice modul în care se realizează construcția și dacă standardele sunt conform proiectării.

Verificarea bazată pe o documentare bună reduce volumul de lucru din cauza erorii umane, mai ales odată ce clădirea este finalizată și este vorba de întreținere.

De ce să folosiți realitatea virtuală pentru afacerea dvs.?

Folosind serviciul nostru de realitate virtuală, puteți revizui ulterior documentația pentru a găsi informații critice de întreținere, economisind timp și bani pentru proprietarul și operatorul clădirii.

Construcție 3D Space de la INNOVTOUR

Avem soluția ideală

Folosind soluția noastră de scanare 3D pentru documentația de construcție, puteți beneficia de experiența 3D captivantă și interactivă, care este mai ușor de gestionat decât mii de fotografii 2D.

Caracteristici cheie

Caracteristicile cheie pentru industria construcțiilor includ:

  • Etichetarea spațiului 3D pentru a crea liste vizuale și manuale de operare, ceea ce înseamnă că puteți adăuga o scurtă descriere la anumite puncte și un link extern pentru mai multe informații
  • Link către anumite puncte din spațiul 3D, care reduce timpul de rezolvare prin comunicarea cu ușurință cu părțile interesate exact unde este problema
  • Exportați nori de puncte, planuri de etaj și planuri de tavan reflectat în programe CAD/BIM, cum ar fi AutoCAD și Revit
  • Efectuați măsurători și dimensiuni precise cu o precizie de 99%.
Efectuați măsurători și dimensiuni în spațiul 3D cu o precizie de 99% la sută

Nu numai că vă permite să vizualizați cu ușurință condițiile existente, dar poate îmbunătăți managementul și designul instalațiilor. Folosind soluția noastră de scanare 3D, puteți elimina schițele desenate manual și puteți reduce timpul necesar pentru livrarea planurilor de etaj

Etichetați spațiul 3D pentru a crea liste vizuale și manuale de operare

Soluția noastră vă oferă posibilitatea de a crea un inventar de echipamente la îndemână, folosind etichete pentru a eticheta echipamentele cu etichete digitale pentru a documenta informații despre reparații, întreținere sau instruire. Este ușor să împărtășiți personalului dvs. de întreținere.

Folosind instrumentul de etichete digitale pentru a documenta reparațiile, întreținerea, informațiile de instruire, diferite forme de media pot fi plasate în locul exact în care spectatorii vor găsi conținut relevant.

Link către anumite locuri din spațiul 3D

Un alt avantaj este că poți îmbunătăți colaborarea între echipe îndepărtate de oriunde în lume. Nu numai că comunicarea dvs. va fi îmbunătățită prin vizualizare atunci când discutați proiectele existente la fața locului, dar veți îmbunătăți eficiența în inspecție și în procesul de luare a deciziilor.

Noii angajați pot primi instruire și instrucții în materie de siguranță într-un mediu virtual. O prezentare 3D îmbunătățește formarea angajaților dvs. Beneficii: învățare interactivă, instruire specifică site-ului, introduceri, acces oricând.

Faceți cunoștință cu Innovtour

Innovtour ajută companiile să-și redefinească operațiunile prin reducerea distanței ca o barieră în calea colaborării. Platforma noastră de colaborare la distanță la 360 de grade   permite utilizatorilor să se alăture  tururilor virtuale ,  instruirilor și  inspecțiilor  prin browser web sau dispozitiv VR.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *