fbpx

Tururile virtuale în industria sănătății oferă o modalitate unică de a permite accesul în cele mai sensibile locații.


Trăim într-o epocă în care oamenii au așteaptări din ce în ce mai mari de la sectorul medical.
În timp ce într-o lume ideală ușile ar fi larg deschise pentru vizitatori și transparența ar fi primordială, în realitate multe locații medicale sunt limitate pacienților.


Tururile noastre virtuale 360 pentru spitale și laboratoare medicale vă permit să arătați o locație în siguranță, ajutând la construirea încrederii, detensionarea și ușurarea îngrijorării pacienților. Acestea arată, de asemenea, fragmente din activitățile cele mai relevante care se desfășoară în laboratoarele de cercetare, saloanele de îngrijire, blocurile operatorii sau sălile de tratament.

Eficiența tururilor virtuale s-a dovedit și în amfiteatrele de spital, laboratoare de înaltă securitate și centre de cercetare, fiecare tur oferind modul perfect de prezentare a unei locații.


Pe lângă aspecte ce țin de transparența prezentării celor mai de interes locații din aria medicală, captarea in imaginile noastre a instrumentarului medical, condițiilor de igienă și aparatelor din domeniu, reprezintă informații vizuale de bază în criteriile pacientului spre accesarea serviciilor.

Tururile noastre virtuale sunt, de asemenea, folosite ca tururi de orientare în timpul procedurii de check-in a pacientului, pentru a le arăta pacienților în ce zone se vor afla în timpul șederii în spital. Un tur virtual poate îmbunătăți considerabil experiența pacienților dvs. și a familiilor acestora, împreună cu facilitarea deciziei cu privire la o unitate de viață asistată sau de îngrijire medicală.

Cu Innovtour, acum puteți folosi site-ul dvs. web pentru a oferi tururi virtuale de asistență medicală ale spitalului sau unității de îngrijire a pacienților potențiali pacienți, membri ai familiei și personal. 


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *