fbpx

Cum tururile virtuale ale fabricii ajută la obținerea transparenței în mediile de producție pentru a construi încredere și a reduce riscul de afaceri.

În 2020, piața gemenilor digitali a fost evaluată la 3 miliarde de dolari și este de așteptat să crească la 48 de miliarde de dolari până în 2026. Fiind unul dintre primii adoptatori ai tehnologiei, sectorul de producție continuă să investească masiv în tehnologii digitale pentru analiză în timp real. , întreținere predictivă și capabilități IoT.

În ciuda faptului că sectorul de producție se confruntă cu o cerere în continuă creștere și cu un peisaj tehnologic în evoluție rapidă, transformarea digitală s-a dovedit rareori a fi un proces simplu. De exemplu, documentația din fabrică a suferit mult timp de inconsecvențe din cauza nenumăratelor sisteme și procese diferite în uz. Adesea, părțile interesate nu au nivelul de vizibilitate pe care și-ar dori să-l aibă în mediile lor de producție și lanțurile de aprovizionare.

În acest articol, vom analiza modul în care gemenii digitali și tururile virtuale ale unităților de producție prezintă o alternativă îmbunătățită la formatele convenționale, cum ar fi videoclipurile și prezentările corporative – sau vizitele în persoană.

navvis-factory-tour-image1

Ce este un tur virtual al fabricii?

Un tur virtual al fabricii este exact ceea ce sună – un tur captivant al întregului tău mediu de producție. Cele mai captivante experiențe sunt cele oferite de gemeni digitali, care sunt replici digitale întregi ale unităților dumneavoastră de producție. O fabrică digitală combină tururile virtuale la 360 de grade cu realitatea augmentată și virtuală pentru a oferi clienților, angajaților și părților interesate șansa de a vă vedea facilitățile de producție.

Acest lucru aduce o varietate de beneficii, cum ar fi următoarele:

1. Construiți încrederea clienților

Mai mult ca oricând, clienții doresc o privire din culise asupra modului în care sunt create produsele lor. În spațiul B2B, clienții sunt considerabil mai pretențioși. Mulți au politici stricte de responsabilitate socială corporativă (CSR) și de gestionare a furnizorilor, care de obicei le cer să aibă o perspectivă considerabilă asupra practicilor și procedurilor celor cu care fac afaceri. Un tur virtual al fabricii, care poate fi partajat prin e-mail și accesat 24/7 printr-un browser web, oferă o experiență bogată în informații care construiește încredere și transparență.

Tururile virtuale ale fabricii sunt la fel de valoroase în gestionarea relațiilor cu furnizorii și partenerii, deoarece oferă vizibilitate completă de-a lungul lanțului de producție.

2. Îmbunătățiți pregătirea angajaților

Natura periculoasă a mediilor de producție, cum ar fi magazinele auto și alte unități de producție, înseamnă că siguranța lucrătorilor trebuie să fie o prioritate maximă. În mod tradițional, formarea trebuia făcută exclusiv la fața locului. Cu toate acestea, datorită tururilor virtuale ale fabricii, noilor angajați li se pot oferi acum tururi ale facilităților dvs. și pot învăța cum să vă operați unitățile de producție într-un mediu fără riscuri. Un tur virtual al fabricii servește ca un bun primar pentru instruirea angajaților, precum și pentru introducerea contractorilor și vânzătorilor la unitățile dumneavoastră de producție într-un mediu sigur.

3. Reduceți riscul de afaceri

Beneficiile de mai sus se combină pentru a reduce semnificativ riscul operațional și de afaceri. Angajații pot fi pe deplin familiarizați cu instalațiile dumneavoastră de producție înainte de a începe să lucreze la atelier. Părțile interesate se pot bucura de o vizibilitate completă asupra investițiilor lor, iar clienții se pot bucura de o privire din interior asupra locului și modului în care sunt fabricate produsele lor. Împreună, aceste avantaje reduc riscurile la adresa mărcii dvs., permițând o transparență completă.

navvis-factory-tour-image2

Viitorul tururilor virtuale ale fabricilor

Mulți producători au început să-și dea seama de aceste beneficii în timpul pandemiei de coronavirus, când tururile virtuale ale fabricii au văzut o actualizare masivă. Companii importante precum Siemens și Audi sunt doar două exemple binecunoscute de producători care au adoptat cu succes modelul de tur virtual al fabricii în urma pandemiei.

Cu toate acestea, beneficiile tururilor virtuale ale fabricilor depășesc cu mult efectele de atenuare pe termen scurt necesare în timpul pandemiei. Acestea reduc costurile de călătorie, sporesc transparența în mediile de producție globale și oferă o nouă modalitate captivantă și captivantă de a vizita fabricile într-un mediu fără riscuri și ușor accesibil.NavVis IVION Enterprise creează un geamăn digital în timp real al facilităților dumneavoastră de producție pentru a permite transparența totală și colaborarea fără întreruperi între echipele distribuite și părțile interesate. Încercați-l în direct astăzi pentru a vedea cum funcționează .

Innovtour

Vă mulțumim pentru că ați citit articolul nostru! Sperăm că ați găsit informații utile și interesante. Dacă sunteți în căutarea unor servicii profesionale în domeniul nostru de activitate, nu ezitați să nu ne contactați.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *