fbpx

Suntem aici să vă digitalizăm afacerea

145214521452

  Știai că:


 – Clienții cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani au cu 130% mai multe șanse să rezerve un loc dacă există un tur virtual.

–  60% dintre utilizatorii adulți de pe internet se bazează pe tururi virtuale în procesul lor de cercetare și de luare a deciziilor.

– Clienții cheltuiesc de 5 până la 10 ori mai mult pe site-uri web cu tururi virtuale.

– 67% dintre oameni doresc ca mai multe companii să ofere tururi virtuale

– Există peste 5 milioane de vizite zilnic în tururile virtuale din întreaga lume.


Ce poate face un tur virtual 360° pentru afacerea ta?

 Folosim cele mai noi echipamente foto,  creăm  fotografii aeriene, folosim modelarea 3D și vizualizarea arhitecturală, combinăm cu succes diverse tehnologii pentru a crea soluții vizuale eficiente pentru promovarea afacerii tale.

Un tur virtual poate face o conexiune vizuală între potențialii clienți și afacerea dvs., permițându-le să simtă că sunt chiar acolo cu dvs.

Mărește reținerea vizitatorilor web sau informațiile vizuale detaliate de „lipiciune” îi ajută pe spectatori să își finalizeze decizia. (20+ minute vizită medie vs. 2-3 minute fără tur).

Ține pasul cu inovatia și învinge concurența pentru a oferi o experiență web complet interactivă și captivantă clientilor tai.

Oferă informații vizuale detaliate clienților dvs. potențiali dincolo de simplu text și una sau două fotografii statice. (O fotografie valorează 1.000 de cuvinte, un tur virtual valorează 1.000 de fotografii)

Cu vizualizări complete la 360°, un tur virtual vă poate prezenta afacerea într-un mod în care fotografiile statice sau chiar un videoclip tradițional nu pot.

Privitorul are control complet asupra experienței sale de vizionare.

Un tur virtual de 360° poate încuraja un spectator să devină vizitator și, ca urmare, un vizitator să devină client.

Un tur virtual de 360° poate fi un instrument de marketing important de utilizat în mai multe domenii ale afacerii dvs, inclusiv site-ul propriu web, procesul de vânzare și platformele de social media. Odată încorporat în site-ul dvs web, un tur poate fi legat de postări de blog, campanii de e-mail, pagini de Facebook, Instagram și Tik Tok. Ele sunt, de asemenea, esențiale în îmbunătățirea clasamentului în motoarele dvs. de căutare, păstrând vizitatorii pe site-ul dvs. mai mult timp.                              

Cui ne adresăm?


Industrii în care activăm:

  • Imobiliare
  • Construcții / Producție 
  • Automotive
  • HoReCa
  • Muzee
  • Retail / Magazine / Showrooms
  • Medical
  • Bănci / UNIVERSITĂȚI / ONG-uri

Ce obtineti?

Produsul finit pe care tehnologia le oferă sunt:

Alege planul potrivit afacerii tale

Fiecare plan este făcut astfel încât să se potrivească afacerei tale. Totuşi, în funcţie de nevoile afacerii tale, putem stabili împreună un plan care să-ţi ofere tot ceea ce ai nevoie.