fbpx

Cu 54% dintre consumatori care doresc să vadă conținut video de marcă de la companii, 55% dintre oameni care consumă conținut video în detaliu, în loc să scame, și se estimează că 82% din tot traficul IP va fi reprezentat de conținut video până în 2023 , în calitate de agent de marketing, video este cu adevărat ceva îți poți permite să ignori?

Pentru companiile în creștere, marketingul video este un mijloc benefic de interacțiune cu piața țintă și de creștere a mărcii. Iată mai multe beneficii ale marketingului video și motivele pentru care ar trebui să-l folosești acum.

  1. Mai mulți clienți vizionează videoclipuri
  2. Videoclipul completează strategiile de marketing
  3. Videoclipurile optimizate sunt ușor de găsit de Google
  4. Video-ul ajută la branding și încrederea consumatorilor
  5. Folosirea videoclipurilor arată că ești cu vremurile
  6. Folosind video, consumatorii sunt mai predispuși să cumpere
  7. Videoclipurile live sunt din ce în ce mai populare
  8. Valorificați videoclipurile pentru a obține avantaje suplimentare în industria dvs
  9. Marketingul video este în continuă evoluție
Captură de ecran 2021-02-24 la 10.45.00 (1) (1)

1. Mai mulți clienți vizionează videoclipuri

Conținutul video este în creștere rapidă, relevant și plăcut. La momentul redactării acestui articol, al doilea cel mai mare motor de căutare la nivel global este YouTube, imediat după Google. Există aproximativ 1,9 miliarde de utilizatori lunar pe YouTube – un număr nebun de mare. Aceasta reprezintă aproape o treime din toți utilizatorii de internet și reprezintă peste un miliard de ore de videoclipuri vizionate zilnic .

Ceea ce încerc să transmit este dimensiunea pieței despre care vorbim. Aveți oportunitatea de a accesa un număr imens de potențiali clienți prin adoptarea marketingului video în strategia dvs. 

Nu spun că veți obține peste un miliard de ore de conținut vizionat în fiecare zi, dar veți vedea mult mai multă interacțiune dacă valorificați tendința video. De exemplu, s-a demonstrat că adăugarea de videoclipuri în paginile dvs. de produse poate crește achizițiile cu 144 % .

Deci, care este piața ta țintă? Persoanele cu vârste între 18 și 34 de ani urmăresc mai mult conținut video decât oricine altcineva, dar asta nu înseamnă că dacă publicul tău este un videoclip mai în vârstă nu ar trebui să fie în continuare o parte cheie a strategiei tale. 

2. Video-ul completează strategiile de marketing

Ceea ce este grozav la marketingul video este că poate completa perfect strategia ta de marketing actuală . 

Dacă în prezent faceți bloguri săptămânale, puteți să convertiți acele bloguri într-un format video sau chiar să adăugați conținut suplimentar sub formă de video. 

Blogurile utile pot fi transformate în videoclipuri cu instrucțiuni. Acest lucru oferă audienței dvs. un alt mod de a interacționa cu dvs. și vă traduce conținutul într-un alt format popular. 

3. Videoclipurile optimizate sunt ușor de găsit de Google

Dacă îți faci timp să creezi și să-ți optimizezi videoclipurile pentru motoarele de căutare, le poți aduce trafic organic. Aceasta înseamnă să alegeți platforma video potrivită, să creați o miniatură captivantă, să vă asigurați că pagina pe care se află este relevantă și optimizată pentru SEO, să scrieți titluri și descrieri atrăgătoare… Sunt multe de acoperit, dar merită efortul.

Dacă încărcați conținut pe YouTube, puteți include linkuri în videoclipurile dvs. și în descrierea videoclipului. Acesta este doar un alt exemplu al modului în care videoclipul poate ajuta să aducă oameni pe site-ul dvs.

Link-urile pot avea un preț. Nu pune prea multe link-uri sau reclame în videoclipurile tale. Dacă spectatorul simte că este bătut de reclame, va deveni mai rezistent la încercările tale de marketing și chiar te va vedea ca pe o pacoste. Nu asta e calea de intrare .

În plus, cu inteligența artificială capabilă să transcrie audio video, motoarele de căutare pot folosi aceste transcripții pentru a descoperi cu ușurință videoclipuri relevante pe baza unei căutări. 

4. Video-ul ajută la branding și încrederea consumatorilor

Videoclipul poate oferi o conexiune personală, holistică și captivantă mai rapid decât cu copierea. Dar, aceste două medii ar trebui folosite în tandem pentru a vă prezenta organizația ca fiind utilă, informată și umană. Videoclipul ajută foarte mult cu ultimele două.

Dacă oferiți conținut suplimentar, oferit de dvs., colegii sau angajații dvs. într-o manieră autentică și reală, este mai probabil să creați încredere. Despre asta se referă marketingul inbound – construind pe încrederea consumatorilor și folosind-o pentru a crea relații. La sfârșitul zilei, nu suntem aici pentru a vinde, suntem aici pentru a educa.

Interviurile angajaților și filmările din culise sunt modalități fantastice de a arăta latura umană a afacerii tale. Aceste videoclipuri pot crea implicarea și o relație între afacerea dvs. și potențialii clienți.

De exemplu, ne place să oferim sfaturi și trucuri suplimentare pentru oricine dorește să învețe. Facem multe sub formă de videoclipuri, de ce să nu le explorăm astăzi ?

5. Folosirea videoclipurilor arată că ești cu vremurile

Inbound video marketing este un mijloc modern de promovare a afacerii tale. Clienții apreciază companiile care sunt la zi, deoarece înseamnă că sunt încă relevante. Ei încă țin degetele pe pulsul culturii moderne.

În plus, video nici nu trebuie să fie convențional în zilele noastre. Cu noile tehnologii, cum ar fi video live, funcția „povestiri” de pe Facebook și Instagram, filtre video și multe altele, nu mai trebuie să creați doar narațiuni simple. Puteți chiar explora realitatea virtuală ca o experiență video captivantă, 64% dintre specialiști în marketing spunând că a fost o strategie de succes pentru ei. 

imagine de filmare video de intrare

6. Folosind video, consumatorii sunt mai predispuși să cumpere

Din ce în ce mai mulți oameni merg pe YouTube pentru a se distra și pentru a învăța. Unii oameni merg pe YouTube înainte de a lua o decizie de cumpărare. Recenziile video despre produse sunt populare deoarece oferă o perspectivă asupra produsului și sunt de obicei sincere, în comparație cu o reclamă.

Acest lucru funcționează și pentru videoclipurile despre produse încorporate în paginile de produse reale de pe site-ul dvs. Aproape 50% dintre utilizatorii de internet caută videoclipuri legate de produse înainte de a cumpăra, iar patru din cinci consumatori spun că demonstrațiile de produse au fost utile .

Videoclipurile cu produsele și serviciile dvs. sunt benefice. Există, de asemenea, posibilitatea ca vloggeri, influenți și micro-influencer să-ți revizuiască produsele pe conturile lor de rețele sociale specifice. 

Întrucât marketingul de influență este canalul online de achiziție de clienți cu cea mai rapidă creștere, este logic să încercați să vă faceți revizuirea produselor de către persoane relevante pentru industrie. Acestea vă vor ajuta la creșterea audienței și la dezvoltarea unui ROI deosebit de impresionant pentru eforturile dvs.

7. Videoclipurile live sunt din ce în ce mai populare

Streamingul live prin Facebook și Instagram Live a fost folosit atât de companii, cât și de celebrități. Este exact cum scrie pe cutie: videoclipuri care sunt filmate live. Dacă poți filma în direct bine, există o grămadă de recompense.

Unul dintre avantajele majore ale marketingului video live este că încurajează oamenii să se implice și să posteze comentarii. Acest angajament implică oamenii. Pe Facebook Live , persoana (persoanele) înregistrată poate vedea comentariile și poate răspunde. 

În mod similar, Instagram a lansat IGTV, unde pot fi încărcate videoclipuri de o oră, în loc să folosească Povestiri care au o restricție de timp. Cu tot mai mulți oameni care consumă conținut video în deplasare, urmărindu-și telefonul în poziția „verticală” , IGTV este o modalitate excelentă de a câștiga din această tendință în continuă creștere.

8. Valorificați videoclipurile pentru a obține avantaje suplimentare în industria dvs

Poate că unul dintre cele mai mari beneficii ale marketingului video în acest moment este că nu multe companii îl folosesc de fapt. 

Cel mai recent raport privind starea de intrare a dezvăluit că crearea de videoclipuri cu instrucțiuni și produse a fost doar o prioritate pentru 26% dintre specialiști în marketing. Acestea fiind spuse, tendințele de utilizare a videoclipurilor sunt în creștere, 45% dintre agenții de marketing spunând că intenționează să dezvolte conținut pentru YouTube în următoarele 12 luni. 

Din cauza rarității sale actuale în cercurile de marketing și a tendințelor în creștere în ceea ce privește utilizarea sa, este logic să intrați în tendință devreme și să vă faceți o nișă. Aceasta este oportunitatea ta de a merge mai departe și de a folosi videoclipuri acum – înainte ca concurenții tăi.

9. Marketingul video este în continuă evoluție

Datorită tehnologiei noi, marketingul video este ușor de îmbunătățit, luând videoclipul obișnuit și făcându-l cu adevărat captivant. Deci, de ce tendințe viitoare pot beneficia?

video 1:1

Cu oricine poate înregistra videoclipuri în orice moment, videoclipurile scurte și direcționate sunt mai ușor ca niciodată . Acest stil mai personal de filmare este o modalitate excelentă de a vă completa e-mailurile vizate. Videoclipurile personalizate pot fi înregistrate și trimise către diferite categorii demografice în etape separate ale călătoriei cumpărătorului lor.

Videoclipul direcționat este valoros pentru a conduce hrănirea și dezvoltarea unui canal de comunicare excelent între tine și clienții tăi.

video 360

Alături de VR, videoclipul primește o reînnoire la 360 de grade. Includerea unui element de 360 ​​de grade în videoclipul redă acea atmosferă de realitate virtuală fără a fi nevoie de nici un accesoriu pentru cap sau altă tehnologie. Permite o experiență ușoară imersivă și interactivă.

Deci, de unde puteți începe când implementați conținut video în campaniile dvs. de inbound marketing? Unde puteți găsi cele mai bune informații și cercetări pentru a le folosi ca ghid? Nu mai căuta.

Vă mulțumim pentru că ați citit articolul nostru! Sperăm că ați găsit informații utile și interesante. Dacă sunteți în căutarea unor servicii profesionale în domeniul nostru de activitate, nu ezitați să nu ne contactați.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *