fbpx

Pensiunea '' Livada Bunicului''

  1. Este o gazdă bună și bine pregatită cu:
    • 4 camere, numite după cele 4 anotimpuri cu suprafețe de 20 respectiv 24mp, dotate cu câte 2 paturi, grup sanitar propriu cadă/cabină de duș, televizor LCD, acces internet, acces calculator, acces la telefon fix;
    • bucătărie generoasă de 22 mp, dotată cu cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, plită pe inducție, cuptor electric, storcător de fructe, veselă și tacâmuri pentru 16 persoane, expresor cafea, prăjitor pâine, 2 frigidere cu congelator;
    • salon cu o capacitate de 16 locuri, mese cu scaune, televizor LCD, sistem audio, grupuri sanitare parter;
    • o curte largă (1000 mp) cu 4 locuri de parcare la interior, loc de joaca pt copii, grătar exterior, terasă acoperită și terasă în aer liber

Căsuța Luna - Livada Bunicului

Căsuțele au 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie, bucătarie complet utilată și un living generos cu șemineu.

Căsuța Luna cu două camere: Lună plină și Lună nouă.

Căsuța Soare - Livada Bunicului

Căsuțele au 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie, bucătarie complet utilată și un living generos cu șemineu.

Căsuța Soare cu două camere: Zori de zi și Amurg.

SUNRAI VILLAGE - Casa Raiului

Locul unde pașii te poartă prin fânul proaspăt cosit, la ora când roua îl săruta îndelung, emanând un iz de natură. E vorba de Rai și Soare.
E vorba de satul de vacanță, centrul de echitație și parcul de distracții SUNRAI.

SUNRAI este un Microunivers format din mai multe sate de vacanță unde sentimentul de libertate, siguranță și conectare cu natura îl găsește în același loc. Împreună cu echipa SunRai redefinim experiențele de a trăii în case de stejar maramureșene de peste 100 de ani, experiențele centrului de echitație respectiv ferma de animale și bucuria de la joc la spațiul de joacă în aer liber Tărâmul Familia 31.

The Coffee Factory - Cluj

„Coffee Factory este chintesența experienței mele în domeniul cafelei. Am început ca inginer de espressoare profesionale, un job aproape inexistent în România, și încet încet am fost cucerit de complexitatea acestui domeniu. 

Din dorința de a ști cât mai multe în materie am participat la cursuri de pregătire profesională în Irlanda și Anglia. Acestea se adaugă la cei 15 ani de experiență în service, design, vânzări, relații cu clienții pentru a veni pe piața romanească cu produse de calitate tot mai crescută . 

Faptul ca deținem o firmă de distribuție specializată pe cafea, cafenele în regim propriu sau partenere , departament de service și tuning espressoare a culminat cu achiziționarea primului prăjitor de cafea în anul 2016”.

LICA SILVIU – INGINER ESPRESSO, FONDATOR THE COFFEE FACTORY

Restaurant Via29

Via29 este un restaurant cu specific italienesc care are două locații moderne. 

În fiecare locație veți găsi un ambient unic ! Având un meniu diversificat, bogat în combinații inedite, Via29 este locul în care mâncarea, designul și atmosfera se îmbină pentru a crea o experiență memorabilă.