fbpx

Deși nu vrem să menționăm cuvântul „R” prea grăbit, sunt multe de învățat de la mărcile care își mențin „marketingul normal” printr-o recesiune și ies cealaltă parte în luptă.

Și, în timp ce mulți consumatori din Marea Britanie își urmăresc cheltuielile chiar acum – cu facturile la energie peste acoperiș, costurile cu alimentele crescând și prețurile la pompele de combustibil ne fac să numărăm fiecare milă, acum pare un moment destul de pertinent pentru a ne aminti importanța marketingului. prin vremuri economice grele.

De ce ar trebui să continuați să vă mențineți prezența de marketing într-o recesiune?

Răspunsul simplu este memorabilitatea. Oamenii sunt creaturi uituce și care, dacă un obicei este rupt, poate fi ușor uitat. De câte ori te-ai surprins spunând prietenilor și celor dragi „Îți amintești când făceam așa și așa?” și acum gândiți-vă câte dintre acele locuri pe care le vizitați mai sunt acolo… Suntem siguri că sunt câteva care și-au închis de mult porțile.

Prin transmiterea prin picurare a mesajelor de marketing către consumatorii dvs., vă mențineți acea prezență „în fața minții”, care întărește, de asemenea, un anumit sentiment de fiabilitate în momentele dificile, ceea ce îi va face mai înclinați să colaboreze cu dvs. pentru a sărbători binele.

Cum ar trebui să-mi comercializez cel mai bine hotelul sau locul pentru întâlniri și evenimente într-o criză economică?

Deși există tentația de a vă reduce cheltuielile de marketing și, într-adevăr, acest lucru se poate aplica în continuare, merită să verificați exact unde sunt cheltuite eforturile dvs. și dacă rentabilitatea investiției pentru locația dvs. este acolo.

Iată câteva dintre sfaturile noastre de top…

1) Vorbește limba publicului tău

Clienții hotelurilor și locurilor de întâlniri și evenimente se pot simți adesea în conflict atunci când vine vorba de închirierea locațiilor în perioade dificile. Adesea așteptările lor sunt mari, dar bugetele lor pur și simplu nu se vor întinde până la ocazia visurilor lor sau o ședere peste noapte devine un adevărat răsfăț. Acesta este locul în care să-i convingi că sărbătorile mai mici și mai intime sunt WAAAAY mai cool decât să ai o listă de invitați plină pe jumătate cu membri ai familiei extinse despre care nici măcar nu au auzit, nici măcar nu se întâlnesc este o victorie sigură! Este un moment în care acele „suplimente adăugate” sau „upgrade-uri gratuite” le pot răsturna peste margine pentru a spune „oh, continuă, atunci”. Este un moment în care poți oferi soluții la problemele lor și poți da puterea audienței să ia măsuri, mai degrabă decât să te concentrezi asupra problemelor în sine.

2) Examinați-vă cheltuielile media

În momente dificile, merită să rămâi pe minge când vine vorba de unde sunt cheltuiți banii tăi și, într-adevăr, cât de eficient este marketingul tău. Adesea, echipele de vânzări media vor promite un număr de cititori de x,ooo, dar acest cititor a găsit clienți potențiali? Dacă nici publicația, nici dvs. nu puteți califica acest lucru, atunci poate că este timpul să alocați cheltuielile în altă parte? În mod similar, analiza eforturilor dvs. de marketing online ar trebui să fie efectuată cu o atenție egală.

3) Faceți ca garanția dvs. de marketing să funcționeze mai mult

Industria de marketing poate fi plină de ideea că odată ce o imagine a fost folosită, aceasta a fost văzută și, prin urmare, nu poate fi folosită din nou. Ceea ce, atunci când ne referim la motivul pentru care este important să menținem marketingul printr-o recesiune, face din această noțiune un nonsens complet.

Expunerea repetată la imagini și mesaje vă ajută să vă consolidați prezența mărcii. Și, deși nu sugerăm să suneți aceeași melodie pe un pian neîntors, utilizarea inteligentă a imaginilor și a limbajului poate permite reinventării și reutilizarii aceluiași mesaj și a aceluiași elemente vizuale din nou și din nou.

4) Investește în dovezi sociale

Sunt multe de spus de la câștigarea recunoașterii în industrie, precum și de a fi o față familiară în cercurile locale, regionale și naționale. Având în vedere acest lucru, stabilirea și menținerea unei prezențe la evenimentele de networking și la ceremoniile de premiere poate fi cheia pentru stabilirea loialității față de locația dvs.

Înscrierile la premiile locale, regionale și naționale pot fi, de asemenea, o treabă excelentă pentru a obține recunoașterea publicului dvs. Chiar și fără prestigioasa distincție de „câștigător al premiului”, în calitate de finalist există o mulțime de materiale de marketing și PR pentru a face ca locația dvs. să fie de vorbă în oraș.

Cum vă poate ajuta turul virtual Innovtour să contribuie la rentabilitatea eforturilor dumneavoastră de marketing?

Fotografii profesionale de înaltă calitate

Pentru oricine familiarizat cu un tur virtual Venue View, veți aprecia că pachetul este mult mai mult decât doar turul virtual 3d în sine. Cu un număr de fotografii statice, imagini 360 și videoclipuri scurte incluse în pachet, nu numai că aveți turul virtual în sine pe care să îl împărtășiți cu publicul pe canalele dvs. de socializare, ci și un întreg portofoliu de fotografii profesionale de înaltă calitate, de impact, care pot să fie decupate, redimensionate, mărite și reutilizate pentru a fi utilizate atât pe canalele de marketing online, cât și offline.

Acces rentabil și eficient în timp la locația dvs

Clienții pot și vor parcurge adesea distanțe semnificative pentru a face vizite în persoană la locații, iar în perioade de dificultăți financiare, costurile se pot ridica cu adevărat – atât pentru potențialul dvs. client în ceea ce privește combustibilul și timpul implicat în efectuarea acestor călătorii, cât și pentru afacerea dvs. în ceea ce priveşte personalul şi pregătirea.

Un tur virtual Venue View oferă potențialului dvs. oportunitatea de a evita acele prime vizite costisitoare pentru a vă afla locația, ci doar vizitând personal, odată ce au calificat oportunitatea locației dvs. făcând o prezentare a turului virtual 3D. Până atunci, o vizită în persoană este de obicei o simplă formalitate.

Un ajutor vizual pentru a comercializa fiecare aspect al locației dvs

Doriți să vorbiți despre specificul locației în conținutul dvs. de marketing? Consultați punctele de început unice din turul virtual și utilizați turul virtual în comunicarea online, așa cum ați face cu spațiul fizic în persoană. — Vrei să faci primul tău dans în spațiul nostru principal pentru evenimente? sau „Pe aici spre unul dintre spațiile noastre cele mai intime…” sunt doar câteva idei…

Un instrument valoros pentru vânzări telefonice sau online

Când primiți o întrebare telefonică sau prin e-mail în care clienții solicită detalii specifice despre spațiul(e) locației dvs., adesea există doar atâtea lucruri pe care cuvintele le pot spune cu adevărat. Dar, având posibilitatea de a le trimite un link către turul virtual prin e-mail și de a arăta clientului despre ce vorbiți într-o replică digitală 3D a locației dvs., nu numai că obțineți claritate instantanee, ci și de multe ori o implicare mai mare în locația dvs. .

Oferind o perspectivă diferită

Videografiile aeriene și interioare cu drone pot adăuga un dinamism instantaneu conținutului dvs. de marketing, ceea ce vă poate diferenția cu adevărat conținutul din fluxul de știri de concurență. Oferind o perspectivă complet proaspătă și unică a locului dvs. de desfășurare, un survol prin terenul dvs. sau un zbor prin spațiile dvs. de eveniment poate fi factorul de decizie care îi inspiră să spună „Da”.


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *